- Konu Sahibi Queen of the North
- #2.261
ayh bence de yaa En güzeli Taç. prenses gibi oluruz..![]()
taç bütünleştiriyor gelinliği onu anladım ben baka bakaresimlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayh bence de yaa En güzeli Taç. prenses gibi oluruz..![]()
Kızlar düğün iznimi oluşturdum tarih aralıklarını belirledim. Aynı birimde çalışan arkadaşlarla ayarladık. hadi bakalıım .. gelsiiiiin izinlerrr hobaaa
bencede evine ev yakın olanı seç bir de zaman kaybın olmasın canım. nişanımda bende postiş kullandım çooooookk güzel oldu. ne kadara geldi fiyatı hatırlamiyorum ama çok güzeldi walla kesinlikle kullan ek saç farklı bir hava katıyor. ama şöylede bir şey var kuaförüm dediki topuz istiyorsan ek saç kullanmaya gerek yok topuzun içine sepet dedikleri bir yükseklik koyup yapıyorlarmış. haberiniz olsun.günaydın kızlar. kadınlar günümüz kutlu olsun...
dış mekan çekimi bende çok istiyorum ama bizim gündüz düğünü nasıl yetişecek hiç bilmiyorum. ben artık sabah ezanıyla kuaföre giderim herhalde. bu arada iyi bir araştırma yapmak lazım dış mekanı ucuza çeken iyi fotocularda var.
makyaj sac yerı bakıyorum biri 350 dedı bırı 1250 anasının gözü ya aradaki farka bak, evıme en yakın yeri secice m ama daha bulamadım yani yakın bir yer. bir de postıs alıcam 100 lira da onlar tutar kirpik de alıcam günlük tek tek takılanlar cankaya da hobide var en cok 25 liradır, guzel süslü tırnak da alıcam ustu pullu taslı olanlardan on numero olacak. tırnak düşmez saçım yerinden oynamaz kirpiklerim dökülmezse iyi bir gelın olmayı planlıyorum, saglam da bır gelınlık alsam tamamdır
Kızlar forumdaki arkadasların düğün tarihlerini biliyorsanız yazında liste yapayım tabi sizinkileride yazın sayfa basında liste yapalım hatırlayabıldıklerınız var mı
Radyolog belediyede mi çalışıyorsun...
Ne tesadüf bende Belediye de çalışıyorum.
sssccc 19 haziran:))))))))
pelin 19 haziran
esradmts 17 haziran
kızlar düüğün tarihiniz hangi gün söyleyiverinde liste yapalım haydiiii
yok kız hemşireyim ben netten belediyeyi takip ediyorum bizim belediye derken nikahımın kıyılacagı belediye demek istedim![]()
kızlar düüğün tarihiniz hangi gün söyleyiverinde liste yapalım haydiiii
evet bende bi 13 gun izin yapacam nöbet usulu calıstıgım ıcın dugun öncesı yogun dugun sonrası daha yogun olucam ama olsun 13 izin deger yani temmuzda normal tempoma dönerım ay yenı evlıykende eretsı gun işe gidip 24 saat eve gelmemek zor olur yaaaa
ya beni de yaz beni de 18 mayıs
Hayırlıısı olsun canım. Senin ki bizim düğünlerden 1 ay önce..
çoğunluk haziran gelini hepimize hayırlı uğurlu mutlu mesut sağlıklı ömürler olsun inşaaalllaaahhh
ya beni de yaz beni de 18 mayıs
5 HAZİRAN benimde :2:
19 haziran canım
oh ne güzell.. bizimde sendikal haklarımızda 9 gün Evlilik iznimiz var. 22 gün de yıllık iznim var. hepsini aynı anda almayacağım ama . 1 haftasının Kurban bayramı ile birleştiricem. 1 haftasını Düğünden 1 ay önce alayım dedim. Ev hazırlığı yerleştirmeler falan kolay olsun die..
Geri kalanda düğün iznim olsun istedim..![]()
tamamdır kızlar ilk sayfaya bakın eksik yanlış olan varsa söyleyin düzelteyim ya da hatırladıgınız baska bi arklar varsa onlarıda ekleyelım angella86: ben yıllık izin kullanmıcam 50 gün iznim duruyo nöbet boşlugu yapıp 13 gunu öyle aldımama cok yorulcam cok o yuzden işleri mayıs sonu bıtmelı benım evlılık izni 3 gün diye biliyorum ben 9 günmüymüş devlet memurusun dimi sen