• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
ben ayarladım taaa aralık ayı içindeydi yada ocak tam emin değilim sen ne yaptın

o iyi yapmışsın.. en ucuz zamanına denk geliyordu. 1. erken dönemi kaçırdık biz .. 2. dönem rezervasyonunu yaptırdık. Adam&eve. Daha önceden Antalyaya hiç gitmedim.. Çok merak ediyordum. İzmirde oldugumdan Çeşme falan yakın her zaman gideriz ondan farklı bir yere gidelim istedik..

sssccc arkadaşım http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html bu linkte nasıl yapıldıgı anlatılıor. Bir dene istersen olmazsa yardımcı olurum :93:
teşekkür ederim canım, bir bakayım olmazasa yardımını isterim.
:64: Pelin7 senin düğünde 19 haziranda galiba. Takip çizelgelerimiz aynı çünkü:)
bende 19 haziran:))
evi döşedik ay eşya alıp koydukca eve gecip oturasım var özelliklede en begendıgım koltuklarım olmus darısı size bilhassa penlincik sana daha çiçeği burnunda nişanlı ama düğüne az kaldı malum :D
radyologg hayırlı olsun. az kaldı, artık hep o evde istediğin gibi yaşayacaksın:)
inş yaa özene bzene yaptırdık yuvarlak yuvarlak berjerlerim oldu :D:D tam dedikodu yapılcak şekilde
yuvarlak berjer bende istiyorum. hemen geleceğim sana kahve içmeye, bende sana fal bakarım o zaman.
ayy ne bilim ben..zaten ya benim etrafımdakiler aceleci ya da ben hakikaten herkesin dediği gibi tembel gelinim :)....gelinlik için bile erken demiştim ama kimse tınmadı şimdi de kuaför araştır diolar ama daha 3.5 ay var yahu.....
pelinn ben nişandan 1 hafta sonra falan ayarladım kuaförü. şubat başıydı. benim kuaförüm bizim çevrenin en iyisi ondan yer kalmaz diye sağolsun annem ve yengelerim hemen randevu al diye baskı yaptılar. ben gün almaya gittiğimde temmuza bile randevu alan olduğunu söylemişti kuför. sen araştırmaya başla istersen yavaştan.

amin inşallah teşekkür ederim canım.en çok tercih edilen 19 haziran sonra 18 haziranmış Antalyada.bana kalsa ben 5 haziran derim ne kadar erken olursa o kadar iyi olur :1:

ben de daha erkene olsun istedim baktık ama hazırlıklar yetişmeyecek dıye vazgectık :) subat mubat ıstıyorduk ama subat hızla gectı
hem herkesın tatılıne gelsın de evlendıgımızı görebılsınler dıye yaz en ıyısı gıbı geldı dogum gunumle de dipdıbe tarıhler hep artık dogum gunum kaynayacak aralarda:) her yıl artık ne yapalım

pelinn ben nişandan 1 hafta sonra falan ayarladım kuaförü. şubat başıydı. benim kuaförüm bizim çevrenin en iyisi ondan yer kalmaz diye sağolsun annem ve yengelerim hemen randevu al diye baskı yaptılar. ben gün almaya gittiğimde temmuza bile randevu alan olduğunu söylemişti kuför. sen araştırmaya başla istersen yavaştan.

en iyisini yapmışsın bende ocak gibi ayarladım.ben biraz garanticiyimdir. Öyle aklımda kalsın istemem hemen olsun ısterım..Şimdi aklımda bir fotoğrafçı kaldı onu da ayarlasam rahatlayacağım ..Stüdyo mu dış çekim mi karar veremedim . Fiyat farkı da dış çekimde 2 katına çıkıyor.. Ona da zaman ayırmak lazım. uff yaa çok kararsızımm ..:43:

en iyisini yapmışsın bende ocak gibi ayarladım.ben biraz garanticiyimdir. Öyle aklımda kalsın istemem hemen olsun ısterım..Şimdi aklımda bir fotoğrafçı kaldı onu da ayarlasam rahatlayacağım ..Stüdyo mu dış çekim mi karar veremedim . Fiyat farkı da dış çekimde 2 katına çıkıyor.. Ona da zaman ayırmak lazım. uff yaa çok kararsızımm ..:43:

bende dış çekim istiyorum dayım profesyönel fotografcı meslek olarak yapmıyo ama hobi olarak yapıyo :D

gunaydın tatlım ben de 2. dönemde balayını aldım sideye

ışıl ışıl bizde sideye gidiyoz senınkı hangı otel

kadınlar günümüz kutlu olsun kızlarım :72: :nazar:

teşekkürler seninde ve bütün kadınlar klubu aleminin kutlu olsun

bende dış çekim istiyorum dayım profesyönel fotografcı meslek olarak yapmıyo ama hobi olarak yapıyo :D

ışıl ışıl bizde sideye gidiyoz senınkı hangı otel

teşekkürler seninde ve bütün kadınlar klubu aleminin kutlu olsun

haha biz nişanı dış çekim yaptık ama arkadaş çekti profesyonel gibi ama para almadı benimkinin çocukluktan kardeşi gibi arkadaşıymış çünkü, bakalım düğüne ne yapıcaz düğün salonunun fotocusu var da güvenilmezmiş iyi çekmiyormuş o, bizim side asteria sorgun canım denk mi gelicez yoksa :D süper olur akşam kadeh tokuştururuz birlikte :D 4ümüz :24: inşallah ıyı gecer yaa hep byle niyetlendıgım seyelr kötu sonuc verıyor istedğim gibi gecmıyor.

makyaj sac yerı bakıyorum biri 350 dedı bırı 1250 anasının gözü ya aradaki farka bak, evıme en yakın yeri secice m ama daha bulamadım yani yakın bir yer. bir de postıs alıcam 100 lira da onlar tutar kirpik de alıcam günlük tek tek takılanlar cankaya da hobide var en cok 25 liradır, guzel süslü tırnak da alıcam ustu pullu taslı olanlardan on numero olacak. tırnak düşmez saçım yerinden oynamaz kirpiklerim dökülmezse iyi bir gelın olmayı planlıyorum, saglam da bır gelınlık alsam tamamdır

sorma tıkılıp kaldık evlere markete gitmeye bile üşeniyorum ya soguktan

ne guzel ya bol bol vaktınız oluyordur ben iş yerındeyım ancak cumartesılerım var, calısmak da ıyı para da gelıyor ama rahat rahat gelınlık baksam işlerı yapsam da ıyı olucak, ızın alsam olmazsa. hava soguk cok. bugun kar bile yagdı bıraz.

aa radyologum hatırlyorum senın adam eve benım degıl o cok pahalıydı hem sevımsiz gelıyordu gözume yıllardır, özel balayı paketı yok benım aldıgım otelde odaları da süper degıl ama fıyatı uygunlardan sectım, sevgılım cuknu ıstemıyordu antalyayı uzak dıye ancak ıkna edesıne kdr göbegı m cıktı :4:

aa radyologum hatırlyorum senın adam eve benım degıl o cok pahalıydı hem sevımsiz gelıyordu gözume yıllardır, özel balayı paketı yok benım aldıgım otelde odaları da süper degıl ama fıyatı uygunlardan sectım, sevgılım cuknu ıstemıyordu antalyayı uzak dıye ancak ıkna edesıne kdr göbegı m cıktı :4:

öyle deme canım. Biz Adam & Eve 'e rezervasyon yaptırdık.. Hakikaten çok pahalı ama Bize düğün hediyesi gibi oldu o yüzden içim daha rahat gidiyorum.. :9: ileride çoluk çocuk olduktan sonra öyle bir otele gitmemiz zaten çok zor.. İlk ve Özel olsun istiyorum..Çevremde gidenler oldu onlara güvendiğim için tercih ettim. Geldikten sonra da anlatırız zaten.

Back