- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
- #2.221
ilahi radyolog çok yaşa emi
bu arada balayı otelini ayarladınız mı ?
ben ayarladım taaa aralık ayı içindeydi yada ocak tam emin değilim sen ne yaptın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilahi radyolog çok yaşa emi
bu arada balayı otelini ayarladınız mı ?
ben ayarladım taaa aralık ayı içindeydi yada ocak tam emin değilim sen ne yaptın
bana müsade kızlar yarın devam ederiz kaldıgımz yerden yorgunumm kaç gündür erken uyucam bugun hadi sizede ii geceler![]()
hoşgeldin atheye![]()
teşekkür ederim canım, bir bakayım olmazasa yardımını isterim.sssccc arkadaşım http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html bu linkte nasıl yapıldıgı anlatılıor. Bir dene istersen olmazsa yardımcı olurum :93:
bende 19 haziran:))Pelin7 senin düğünde 19 haziranda galiba. Takip çizelgelerimiz aynı çünkü:)
radyologg hayırlı olsun. az kaldı, artık hep o evde istediğin gibi yaşayacaksın:)evi döşedik ay eşya alıp koydukca eve gecip oturasım var özelliklede en begendıgım koltuklarım olmus darısı size bilhassa penlincik sana daha çiçeği burnunda nişanlı ama düğüne az kaldı malum![]()
yuvarlak berjer bende istiyorum. hemen geleceğim sana kahve içmeye, bende sana fal bakarım o zaman.inş yaa özene bzene yaptırdık yuvarlak yuvarlak berjerlerim oldutam dedikodu yapılcak şekilde
pelinn ben nişandan 1 hafta sonra falan ayarladım kuaförü. şubat başıydı. benim kuaförüm bizim çevrenin en iyisi ondan yer kalmaz diye sağolsun annem ve yengelerim hemen randevu al diye baskı yaptılar. ben gün almaya gittiğimde temmuza bile randevu alan olduğunu söylemişti kuför. sen araştırmaya başla istersen yavaştan.ayy ne bilim ben..zaten ya benim etrafımdakiler aceleci ya da ben hakikaten herkesin dediği gibi tembel gelinim :)....gelinlik için bile erken demiştim ama kimse tınmadı şimdi de kuaför araştır diolar ama daha 3.5 ay var yahu.....
öleyimdir ayrıca nişanlıyımdır daşurda 24 saat oldu nişanlanalı biraz hava atiiim
![]()
hosbuldum canım naber?
amin inşallah teşekkür ederim canım.en çok tercih edilen 19 haziran sonra 18 haziranmış Antalyada.bana kalsa ben 5 haziran derim ne kadar erken olursa o kadar iyi olur![]()
pelinn ben nişandan 1 hafta sonra falan ayarladım kuaförü. şubat başıydı. benim kuaförüm bizim çevrenin en iyisi ondan yer kalmaz diye sağolsun annem ve yengelerim hemen randevu al diye baskı yaptılar. ben gün almaya gittiğimde temmuza bile randevu alan olduğunu söylemişti kuför. sen araştırmaya başla istersen yavaştan.
hoşgeldin atheye![]()
Mutluu sabahlar Arkadaşlar Hepinize :) Tüm işlerinizde Başarılı ve Şanslı Olmanız Dileğimlee..
Dünya Kadınlar Gününüz de Kutlu Olsun..![]()
en iyisini yapmışsın bende ocak gibi ayarladım.ben biraz garanticiyimdir. Öyle aklımda kalsın istemem hemen olsun ısterım..Şimdi aklımda bir fotoğrafçı kaldı onu da ayarlasam rahatlayacağım ..Stüdyo mu dış çekim mi karar veremedim . Fiyat farkı da dış çekimde 2 katına çıkıyor.. Ona da zaman ayırmak lazım. uff yaa çok kararsızımm ..![]()
gunaydın tatlım ben de 2. dönemde balayını aldım sideye
kadınlar günümüz kutlu olsun kızlarım![]()
![]()
yaa havalar ısınsıın artık![]()
bende dış çekim istiyorum dayım profesyönel fotografcı meslek olarak yapmıyo ama hobi olarak yapıyo
ışıl ışıl bizde sideye gidiyoz senınkı hangı otel
teşekkürler seninde ve bütün kadınlar klubu aleminin kutlu olsun
sorma tıkılıp kaldık evlere markete gitmeye bile üşeniyorum ya soguktan
aa radyologum hatırlyorum senın adam eve benım degıl o cok pahalıydı hem sevımsiz gelıyordu gözume yıllardır, özel balayı paketı yok benım aldıgım otelde odaları da süper degıl ama fıyatı uygunlardan sectım, sevgılım cuknu ıstemıyordu antalyayı uzak dıye ancak ıkna edesıne kdr göbegı m cıktı![]()