- Konu Sahibi Queen of the North
- #2.161
daisypath.com dan gir siteye yönlendirir seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takvim nerden yapılıyor acaba bende istiyorum
Pelin7 senin düğünde 19 haziranda galiba. Takip çizelgelerimiz aynı çünkü:)
evet şekerim 19 haziran.en çok 19 haziran gelini var zaten.
ayh hayırlısı olsun canım..25 haziran daha çok sanırım ankette ama olsun ..
Aslında 18 haziran istiyordum ben ama istedıgım dugun salonu dolmuştu... Koskoca haziranda bir benim istedıgım tarih doluydu.. ama herşeyde bir hayır varmış hakikaten .
19 Haziran sabahı LYS sınavı var.. 18 'inde programı daha kısa kesebiliriz die söylediler. Etrafa rahatsızlık olmasın die..
Umarım gönlümüzce olur
amin inşallah teşekkür ederim canım.en çok tercih edilen 19 haziran sonra 18 haziranmış Antalyada.bana kalsa ben 5 haziran derim ne kadar erken olursa o kadar iyi olur
evet Allahtan seçime denk gelmedi yaa asıl ondan korkuordum . Şehir dışından ve yurt dışından çok gelenımız olucak nasipse.. Nişanlımn ablası almanya'da , benim teyzemde almanyada çocukların okul tatillerine göre ayarladık aslında birazda 18 yada 19 seçenegimiz vardı. Geç olsun güç olmasın yeter ki .Tabi çookta geç olmasın . 5 ay , 4 ay derken şurda 3 aya düştük. Sanki şafak sayar gibi oluyoruz .
heyttttt be sonunda bugün nişanlandık ya kızlar iki haftadır Antalyada sıcaktan kavrulurken nişan günümde inanılmaz yağmur yağdı kuaförden çıktım arabaya iki adım yürüdüğümde sıçana dönüşmüştüm bide kızlar ben nişan için bi kuaförle anlaştım cumartesi günü kuaföre provaya gittim benim kuaför sen taşın ben dımdızlak kal diğer şubelerine gittim kapıya kocaman bi not yazdım.gelmiyorum falan filan diye.sonra eski kuaförüme gittim o da elemanlarım izinli kimse yok açamam demesin mi nişanımda rastgele bi kuaföre gittim olacak işe bak.Allahtan çokta kötü yapmadı.stüdyo fotosu çekilirken de beni heyecandan bi gülme bas yarım saatte çekildiyse yarım saat çatlayana kadar güldüm.fotoğrafçımız Antalyanın en iyisi diyebilirim çünkü normal çekim yapmıyor şakalaşırken çekiyor doğal halde sonra ben sözlüm öhem öhem pardon nişanlımın üstüne atladım öle çekti komediydik resmen.haa bide yüzüğüm küçük geldi biraz, küçük değilde kolay çıkmıyor.onu geri mi verelim zaman geçmeden yoksa açılsın mı yüzük? ay kızlar şu nişanı atlattık ya çok güzel oldu.Allah inşallah düğünümüzü de görmeyi nasip eder hayırlısıyla.
hayırlı olsun canım .şimdi tüm enerjini düğün için harcaman gerekiyo ..
gelin hanımlar cumartesi gününden beri gündemimiz gelinlik .bugün tekrar gittik 2 farklı terziye ikiiside izmitin en iyileri yıllarrdır bu işle iştigaller .modellerim zaten belli 3 gelinlikten alıntılar yapılıcak .fransız danteli ve tül kullanılacak modelde .farklı bi tüldü (hayalet denilliyormuş ) :) ikisindende fiyat aldık biri 1800 diğeri 2000 dedi .çok kararsızım çok sıkıntıdan dudağımda uçuk çıktı. nişanlım sen hangisine karar verirsen o olsun dedi.bu kadar bütçede gelinlik için çok fazla .arada kaldımm .bişey söyleyin :)
merhaba kızlar ben 26 haziran 2010 geliniyim...Hepinizi şimdiden tebrik ederim umarım her şey umduğunuzdan çok daha güzel olur... Mutluluklar diliyorum hepinize evlilik gerçekten mükemmel..
merhaba kızlar ben 26 haziran 2010 geliniyim...Hepinizi şimdiden tebrik ederim umarım her şey umduğunuzdan çok daha güzel olur... Mutluluklar diliyorum hepinize evlilik gerçekten mükemmel..
hayalet tül dediğin vakko tül mü acaba? bu satın fiyatı mı yoksa kiralık mı? yanlış anlama ama 1800 bence fazla.nişanlın sana hangisini istersen der ama sonra sıkıntıyı sen çekersin.bence biraz daha bakın.benzer ya da başka beğeneceğin bi model mutalaka vardır
haklısın canımya banada çok geliyor zaten .vakko tülü mü bilmiyorum ama çok şık çok güzel duruyoo dantel üzerinde .satın alma fiyatı canım .diğer gelinlikçilere gittiğimizdede yani hazır satan yerlere baktığımızda da fiyatlar hep 1500 den başlıyo .yarında adapazarına gidicez kayınvalidemin bi arkadaşı varmış bide onunla görüşelim dedik .hayırlısı artık .