• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
radyologcum sağol canım davetiyeye biz de bi ara bakacaz daha var die sallıoruz aslında..zaten normal sade bi davetiye istioruz şu tarihte nikahımız var bekleriz gibilerinden :) aslında face'den yazsam ya da email atsam olur bana kalsa :))

benımkıde sade 2011 miş :D bi ara çıkın bakın karar vermen zor olabılr nıkah sekerıde var bunun bacım :D

kızlar bu arada kuaförle anlaşmak için erken mi??

ben şimdiden kızın kulağına koydum ama tam randevu aldım sayılmaz nisan ortası kesin alıcam düğün cok bu yıl kadıköyde

ayy ne bilim ben..zaten ya benim etrafımdakiler aceleci ya da ben hakikaten herkesin dediği gibi tembel gelinim :)....gelinlik için bile erken demiştim ama kimse tınmadı şimdi de kuaför araştır diolar ama daha 3.5 ay var yahu.....

sağol tatlım rahatladım resmen :)

yarın gelinlik provasına gitcem ilk prova olacak..çamaşırını da getir dediler gittim teleş tepeleş aldım ben de..ama fena olmadı gibi bakalım yarın kadın da bi görsün olmadı başka alırım...allahım bi sutyene o kadar para vereceğim hayatta aklıma gelmezdi sabahtan beri söleniorum! :35:

benden iç çamaşırı istemedıler kendı içindeymıs ama ben giycem yine azcık fırlasın dimi :D:D

sölediler canım onların tarif ettiği gibi bişi aldım :) valla ben de açıkçası kesin giycem diodum çünkü çok küçük benim göğüslerim tahta gibi olacaktım yoksa :61:

kızlar bende bu hafta içi gelinlik provalarına başlayacağım.. Ama havalarda bir soğuk gitmek zor geliyor:97:
bende geçen Gelinlik için iç çamaşır takımı sordum 60 Tl dedii. ama çok güzeldi. bakalım yarın iş çıkışı alayım diyorum .çünkü 1. provada ölçülerimi alacağından takımla gitmem lazım..
Cumartesi de çeyiz eşayaları satan bir mağazadan çok güzel gecelik set takımlarına baktım . içinde geceliği üstüne sabahlık gibi şortlu takımı birde pijama takımı gibi 6 parça amann ne modeler var..hepsi çok güzeldi.. İncecik ipek gibi.. Fiyatları da pek güzeldii :18:
pierre cardin 300 tl civarı falandı..

kızlar bende bu hafta içi gelinlik provalarına başlayacağım.. Ama havalarda bir soğuk gitmek zor geliyor:97:
bende geçen Gelinlik için iç çamaşır takımı sordum 60 Tl dedii. ama çok güzeldi. bakalım yarın iş çıkışı alayım diyorum .çünkü 1. provada ölçülerimi alacağından takımla gitmem lazım..
Cumartesi de çeyiz eşayaları satan bir mağazadan çok güzel gecelik set takımlarına baktım . içinde geceliği üstüne sabahlık gibi şortlu takımı birde pijama takımı gibi 6 parça amann ne modeler var..hepsi çok güzeldi.. İncecik ipek gibi.. Fiyatları da pek güzeldii :18:
pierre cardin 300 tl civarı falandı..

artık gelınlıkcıler iç çamaşır istemıyo diye bılıyorum ben senden nie istedıler bende alıcam gercı ama ben daha dolgun dursun dıye istedım almasamda olur kendı içinden globları var gelinlikçine sorup öyle alsaydın iç çamaşırını ayy jartiyerde güzel olur hee

artık gelınlıkcıler iç çamaşır istemıyo diye bılıyorum ben senden nie istedıler bende alıcam gercı ama ben daha dolgun dursun dıye istedım almasamda olur kendı içinden globları var gelinlikçine sorup öyle alsaydın iç çamaşırını ayy jartiyerde güzel olur hee

Gelinlik korse gibi zaten üst kısmı ama yine de alabilirsin dedii.. hem dediğn gibi jartiyerli falan güzel olur die düşünüyorum .birde öyle güzel modelleri var ki böle dantelli falan aman amann :77::77::77:

Gelinlik korse gibi zaten üst kısmı ama yine de alabilirsin dedii.. hem dediğn gibi jartiyerli falan güzel olur die düşünüyorum .birde öyle güzel modelleri var ki böle dantelli falan aman amann :77::77::77:

ay bende alıcam öyle bişiyde bi ara alsam ii olur hatta gelinliği çıkarınca güzel durur enişteler bayram eder valla :D

Back