• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
ikisi de altıntasta mı canım sen evıne işne yakın olanı tercıh etmıssın ben de oyle ıstıyorum ama tabı denk gelmıyor nadıdeye bır gıdeyım madem onunden gecıyorum hep, ıneyım orda bır bakayım modellere ıpek saten guzel ucus ucus oluyor sonucta daha ınce bır saten tarzı.
sac makyaj da porselen ve kınada da ıstıyorum ıyı olur paket yapması ona da gırıp sorarım nasıl ne kadar falan dıye gelın bası ödullu bır yer en ıyısı olur canım bıze uzak ama olur ne olsun guzel olsun da arabayla goturrler nasılsa o ne kadar normalde bılıyor musun dışarı yaptıgı fıyat nedır yani serkantın.?

bir de profil foton olan resimdeki alyansları bız alıyorduk en son anda vazgectık 20 gramdı ikisi ve fıyatı bın lıraydı en ıyısı o dedık ama en son an da vazgectık baska aldık en agırı ve hos görunenı oydu ortasından yatay zıncır gecıyor :) gule gule kullanın

evet canım her ikiside altıntaşta kalıyor..
Nadideye bir uğra derim .. fikir edinirsin hem.. son zamana bıraktıgında hem fiyat yüksek olur hemde üstüne tam denk gelmeyebilir ;)Nadidenin bir de Gaziemirde yeni açtıkları bir şubeleri daha var. Orası daha uzak gelir sanırım ;)
Serkant la ben 250 'ye anlaştım. Geçen sezonun fiyatını verdiler..Ocak ayında ayarladım ben. Şimdi yeni sezonun fiyatları gecerlı olabılır ama yıne de bu fıyat uzerınden cok fazla oynamazlar..Sen fiyat almaya gıttıgınde Nükhet ile görüş oradan , Belediyede çalışan Gülçin'in arkadaşıyım dersin belki bi faydası olur :91: Gelin başı için o da sizinle anlaşmış dersin..

Alyansları cok severek aldık canım ama bazen parmagıma cok agır gelıyor :( hele ılk zamanlar alısamamıstım gecelerı cıkartarak yatıordum.. sımdı 1,5 sene gectı nısanlanalı alıstım artık :87: Nişanlımda ilk zamanlar heyecanından yüzükle oynarken çevire çevire ortasında ki zincir dönmeye başladı.. şimdi benimki de dönüyor ama pek bir zararı yok yine de bayılıorum yüzüğüme. sonra ileride sade sarı bombeli olanlardan istiyorum..:)

Görüşürüz canım benim. gittiginde haberdar edersin buradan.. Kolay gelsin..:80:

:) tamam ccanım sabah geverken baktım serkantı gördum yani salonu dışarıdan gördüm, nadideyi de biliyordum kepenkleri kapalıydı orada güzel gelinlikler görmüştüm geçen sene öylesine geçerken bakmıştım beğenmiştim. fiyat uygunmuş canım ben daha tam karar vermedim arastrıyorum karar baglıycam ama ben hatay tarafında oturuyorum biraz ters gelicek gibi o yüzden ilk bizim oralarda sansımı deniycem de umarım bulurum. serkant cok guzel yere benzıyor ve sabah geçerken baktım açıktı yani işinin uzmanı biri demektir bu sabah sabah açmıs dükkanı. umarım memnun kalırsın ben de az bakınayım :69:

evet canım her ikiside altıntaşta kalıyor..
Nadideye bir uğra derim .. fikir edinirsin hem.. son zamana bıraktıgında hem fiyat yüksek olur hemde üstüne tam denk gelmeyebilir ;)Nadidenin bir de Gaziemirde yeni açtıkları bir şubeleri daha var. Orası daha uzak gelir sanırım ;)
Serkant la ben 250 'ye anlaştım. Geçen sezonun fiyatını verdiler..Ocak ayında ayarladım ben. Şimdi yeni sezonun fiyatları gecerlı olabılır ama yıne de bu fıyat uzerınden cok fazla oynamazlar..Sen fiyat almaya gıttıgınde Nükhet ile görüş oradan , Belediyede çalışan Gülçin'in arkadaşıyım dersin belki bi faydası olur :91: Gelin başı için o da sizinle anlaşmış dersin..

Alyansları cok severek aldık canım ama bazen parmagıma cok agır gelıyor :( hele ılk zamanlar alısamamıstım gecelerı cıkartarak yatıordum.. sımdı 1,5 sene gectı nısanlanalı alıstım artık :87: Nişanlımda ilk zamanlar heyecanından yüzükle oynarken çevire çevire ortasında ki zincir dönmeye başladı.. şimdi benimki de dönüyor ama pek bir zararı yok yine de bayılıorum yüzüğüme. sonra ileride sade sarı bombeli olanlardan istiyorum..:)

Görüşürüz canım benim. gittiginde haberdar edersin buradan.. Kolay gelsin..:80:

o ortasındaki sey dönuyor mu :) guzel ama dönsun olsun guzel yuzuk agır evet o açıdan da bakılabılır ama ıyı bır tercıh sonucta. agır magır guzel duruyor. :87:

heyttttt be sonunda bugün nişanlandık :64: ya kızlar iki haftadır Antalyada sıcaktan kavrulurken nişan günümde inanılmaz yağmur yağdı kuaförden çıktım arabaya iki adım yürüdüğümde sıçana dönüşmüştüm :1: bide kızlar ben nişan için bi kuaförle anlaştım cumartesi günü kuaföre provaya gittim benim kuaför sen taşın ben dımdızlak kal diğer şubelerine gittim kapıya kocaman bi not yazdım.gelmiyorum falan filan diye.sonra eski kuaförüme gittim o da elemanlarım izinli kimse yok açamam demesin mi nişanımda rastgele bi kuaföre gittim olacak işe bak.Allahtan çokta kötü yapmadı.stüdyo fotosu çekilirken de beni heyecandan bi gülme bas yarım saatte çekildiyse yarım saat çatlayana kadar güldüm.fotoğrafçımız Antalyanın en iyisi diyebilirim çünkü normal çekim yapmıyor şakalaşırken çekiyor doğal halde sonra ben sözlüm öhem öhem pardon nişanlımın :1: üstüne atladım öle çekti komediydik resmen.haa bide yüzüğüm küçük geldi biraz, küçük değilde kolay çıkmıyor.onu geri mi verelim zaman geçmeden yoksa açılsın mı yüzük? ay kızlar şu nişanı atlattık ya çok güzel oldu.Allah inşallah düğünümüzü de görmeyi nasip eder hayırlısıyla.
hayırlı olsun pelinciğim. nişan stresini atlatmanın huzurunu bir an önce bitirip evlilik hazırlığına başlamanı da ayrıca tebrik ederim:)))) canım ya kim bilir nasıl sinirlerin bozuldu kuaförü kapalı görünce onlarda niye açıp bir haber vermiyorlar ki olacak şeymi. aman neyse sonuçta yine güzel olmuştur saçın.
bizde fotoğrafçıya gittiğimizde ben gülme krizine girmiştim ağzım kapalı tek poz yok desem yeridir ama nişanlımda bir o kadar suratsızdı:)
yağmur olayına gelince eskiler hep bereket derler. gerçi ben nişanında, sözünde, bohçası geldiğinde, nikah başvurusuna gittiğinde hatta aileler tanıştığı gün yağmur yağan bir gelin adayı olarak çok aşırı kısmetli grubuna girerim kesin:)))))

tşk ederim canım bu kristal markası 2011 kataloğundan 1 tane koyu kahve rengi zarf gibi onun içine krem rengi yazı yazacak olan kagıt ve normal zarf ucuz pahalı sınırları nasıl bılmıyorum davetıyelerde ama 1.25 dedi adet fiyatına 150 tane falan yaptırıcaz cok guzel modeller var birde erdem marka katalogtan begenmıstım ama bu daha cok hosuma gitti :D

adet fiyatı 1,25 miş gibi hiç durmuyor. çok daha pahalı duruyor iyi seçim ;):3:

heyttttt be sonunda bugün nişanlandık :64: ya kızlar iki haftadır Antalyada sıcaktan kavrulurken nişan günümde inanılmaz yağmur yağdı kuaförden çıktım arabaya iki adım yürüdüğümde sıçana dönüşmüştüm :1: bide kızlar ben nişan için bi kuaförle anlaştım cumartesi günü kuaföre provaya gittim benim kuaför sen taşın ben dımdızlak kal diğer şubelerine gittim kapıya kocaman bi not yazdım.gelmiyorum falan filan diye.sonra eski kuaförüme gittim o da elemanlarım izinli kimse yok açamam demesin mi nişanımda rastgele bi kuaföre gittim olacak işe bak.Allahtan çokta kötü yapmadı.stüdyo fotosu çekilirken de beni heyecandan bi gülme bas yarım saatte çekildiyse yarım saat çatlayana kadar güldüm.fotoğrafçımız Antalyanın en iyisi diyebilirim çünkü normal çekim yapmıyor şakalaşırken çekiyor doğal halde sonra ben sözlüm öhem öhem pardon nişanlımın :1: üstüne atladım öle çekti komediydik resmen.haa bide yüzüğüm küçük geldi biraz, küçük değilde kolay çıkmıyor.onu geri mi verelim zaman geçmeden yoksa açılsın mı yüzük? ay kızlar şu nişanı atlattık ya çok güzel oldu.Allah inşallah düğünümüzü de görmeyi nasip eder hayırlısıyla.

canım hadi hayırlı olsun çok şükür küçük aksaklıklar olsada güzel geçmiş ya sonunda.böyle günlerde hep bi aksilik olur zaten :1:neyse çook tebrik ederim hayırlı olsun.ee artık düğün için geri sayım başladı sende takıl bize :60::60:

hayırlı olsun canım Allah tamamını erdirsin :64::64::64:

Hayırlısı olsun pelin7 :16:

o ortasındaki sey dönuyor mu :) guzel ama dönsun olsun guzel yuzuk agır evet o açıdan da bakılabılır ama ıyı bır tercıh sonucta. agır magır guzel duruyor. :87:

evet alıştım artık ..

Metro yüzünden Hatay tarafında yollar berbat yaa.. Kimbilir ne zaman bitecek ..Sen yine de bak dedıgım yerlere ama cevrende de ıyı yerler varsa eger onları da dolaş. Bizim işyerinden bir arkadasımın nişanlısı da Narlıdere 'de kuaför .. İyi bir çocuk ve gayet başarılı.. İstersen araştırabilirim fiyatını ve adresini..Önceden Crowne Plaza'nın kuaförüymüş.. şimdi kendi yerini açtı.. tanıdık diye uygun fiyat ayarlayabilirim..:32:

valla bilemem yağmura bereket derler :) hayra yor sen :) bizde de acayip sıcak vardı artık nası kurak olacaksa hayatımız :) tövbe tövbe :D yağmur mevsimindeyiz dielim geçelim :) güzel geçtiyse, senin keyfin yerindeyse, çok aşığım beeen die bağıra çağıra geziosan gerisini boşveeer! :))

mevsimle alakalı bence de yoksa yazın evlenenler kızmetsiz olur diye bişi yok tabii :1: ben aşığım canım çook aşığım hemide :1:

hayırlı olsun pelinciğim. nişan stresini atlatmanın huzurunu bir an önce bitirip evlilik hazırlığına başlamanı da ayrıca tebrik ederim:)))) canım ya kim bilir nasıl sinirlerin bozuldu kuaförü kapalı görünce onlarda niye açıp bir haber vermiyorlar ki olacak şeymi. aman neyse sonuçta yine güzel olmuştur saçın.
bizde fotoğrafçıya gittiğimizde ben gülme krizine girmiştim ağzım kapalı tek poz yok desem yeridir ama nişanlımda bir o kadar suratsızdı:)
yağmur olayına gelince eskiler hep bereket derler. gerçi ben nişanında, sözünde, bohçası geldiğinde, nikah başvurusuna gittiğinde hatta aileler tanıştığı gün yağmur yağan bir gelin adayı olarak çok aşırı kısmetli grubuna girerim kesin:)))))

teşekkür ederim canım sağol.evet şimdi düğün için saymaya başlıycam.kuaföre o an çok kızdım ama Allahtan yine kuaför bulabildim yakınımda açık olan.nazarlık olsun o da artık :nazar: fotoğrafçıdan çıktığımda hala karnım ağrıyodu benim heyecan çeneme vuruyo ama bu sefer kahkaha olarak geri döndü.hep birlikte güle oynaya çekildik :1: yağmura gelince şans meselesi sanırım bizim istemede,sözde yağmadı bi tek nişanda sıçana döndük arabaya binene kadar :1:

canım hadi hayırlı olsun çok şükür küçük aksaklıklar olsada güzel geçmiş ya sonunda.böyle günlerde hep bi aksilik olur zaten :1:neyse çook tebrik ederim hayırlı olsun.ee artık düğün için geri sayım başladı sende takıl bize :60::60:

saol yavru kuşum ya.yok olma buralardan benim takvimim yok senden sayıyorum :1: ya biri bana takvim yapsa ya radyologta ortalarda yok.kocaya mı kaçtı acep :1:

Back