- Konu Sahibi Queen of the North
- #2.141
ikisi de altıntasta mı canım sen evıne işne yakın olanı tercıh etmıssın ben de oyle ıstıyorum ama tabı denk gelmıyor nadıdeye bır gıdeyım madem onunden gecıyorum hep, ıneyım orda bır bakayım modellere ıpek saten guzel ucus ucus oluyor sonucta daha ınce bır saten tarzı.
sac makyaj da porselen ve kınada da ıstıyorum ıyı olur paket yapması ona da gırıp sorarım nasıl ne kadar falan dıye gelın bası ödullu bır yer en ıyısı olur canım bıze uzak ama olur ne olsun guzel olsun da arabayla goturrler nasılsa o ne kadar normalde bılıyor musun dışarı yaptıgı fıyat nedır yani serkantın.?
bir de profil foton olan resimdeki alyansları bız alıyorduk en son anda vazgectık 20 gramdı ikisi ve fıyatı bın lıraydı en ıyısı o dedık ama en son an da vazgectık baska aldık en agırı ve hos görunenı oydu ortasından yatay zıncır gecıyor :) gule gule kullanın
evet canım her ikiside altıntaşta kalıyor..
Nadideye bir uğra derim .. fikir edinirsin hem.. son zamana bıraktıgında hem fiyat yüksek olur hemde üstüne tam denk gelmeyebilir
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Serkant la ben 250 'ye anlaştım. Geçen sezonun fiyatını verdiler..Ocak ayında ayarladım ben. Şimdi yeni sezonun fiyatları gecerlı olabılır ama yıne de bu fıyat uzerınden cok fazla oynamazlar..Sen fiyat almaya gıttıgınde Nükhet ile görüş oradan , Belediyede çalışan Gülçin'in arkadaşıyım dersin belki bi faydası olur
![KK3 :91: :91:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Alyansları cok severek aldık canım ama bazen parmagıma cok agır gelıyor
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Görüşürüz canım benim. gittiginde haberdar edersin buradan.. Kolay gelsin..:80: