• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
:52::52::52:
BİZ Orada düğün yapıcaz işte :52::52::52:

speedy sen sürekli secret yapan kız değil misin sürekli evleniyorum be nde evlenicem falan diyen darısı başıma diyen :)
oldu mu tuttu mu sonunda? hadi hayırlısı :76: hahaha okuyunca hay kıza bak yapıcak sonunda diyordum wallahi olmuş işte bravo. hayırlısı.

biz bugun gelınlık bakmaya gidicez kızlar, izmr cankayaya gidicez bakalım kızlar agası cevresı cankaya falan oralarda var gelinlikciler, onlardan bakıcaz hayırlsıyla
adam gibi bakamadık şimdıye kadar madam burcuya da gıttık bu arada ama kumasları falan pek begnmedım oradan almıycam bunu biliyorum.

beyaz esyalarımı almıstım ben
arcelk bulasık makınesı beyaz renk te 700
profilo ankastre ocak davlumbaz fırın 1350
profilo cms mak 6 kiloydu sanırım 1000 lira
yorgan puffy 30 lıra englısh home da ındırım vardı
nevresımlerım vardı örtu vs
bernardo yemek takımı catal bıcak
ona cok verdım hala ödüyorum salak gıbı kapıldım aldım
balayımı da sideye ayarladım
alyanslarımız 1000 lıraydı aldık nısanda taktık

bugun kuyumcuya gıdıcez altın bakıcaz bana aılemın takması ıcın
gelınlık bakıcaz kısmetse

o kadar daha neolsun paracıklar gıdıyor
yatak odası halı perde kaldı
süpürgem de profilo 120 ye ındırımden aldım rondom da ındırımlı 50 lıra.

erkek kınası yok kı canım, ancak cok buyuk yaparsan erkeklerı alıp yemege göturtebılırsın ama masraflı olr o kadar ımkanın varsa yap,
normalde kına kızda ya evde ya bı kahvede veya işte buyuk ıstıyorsan kucuk düğün salonu gıbı bır yerde olur. ben evde nısanı yaptım o yuzden köşedekı kahvede dusunuyorum fıyatı uygun olursa, olmazsa evde..

Antalyalılarda erkek kınası da yapılıyor.ben onlarınkini merak ettiğim için diyorum hem kız hem erkek kınası aynı anda aynı yerde yapılsa olur mu yoksa illa kız tarafında mı yapılması gerek? bu arada yarın nişanım var.dua edin benim için bol şans dileyin kızlar nolurrr

Antalyalılarda erkek kınası da yapılıyor.ben onlarınkini merak ettiğim için diyorum hem kız hem erkek kınası aynı anda aynı yerde yapılsa olur mu yoksa illa kız tarafında mı yapılması gerek? bu arada yarın nişanım var.dua edin benim için bol şans dileyin kızlar nolurrr

biz kınayı aynı yerde birlikte yapacağız. hem kız hem erkek kınası aynı anda olacak, iki tarafın misafirleri olacak kadınlı erkekli karışık.
pelin sana şimdiden mutluluklar diliyorum. inşallah herşey istediğinden de güzel olur.

size biraz sacmalalıklardan bahsedeyım....dün nişanlımın ailesini ziyarete gittik hemde annemler evimizin son halini gördüler neyse sonra onlara gectık cay falan derken konu konuyu actı ve ceyiz ne zaman gelecek nasıl gelecek bize düşen bi görev varmı falan dediler annemde dediki çeyiz için erkek tarafı kamyonet gbi bişiy tutar kayınvalıde kayınpeder belkı yenge ile beraber gelır ceyızı götürür adet olarakta gelının kardesı kapı tutar harclık verılır ...onlara öyle bir garip geldıkı anlatamam ki bi cocuk daha evlendırmısler ama onun ceyızını kendısi taşımıs böyle bişiy yapmamıslar neyse sıra geldı gelın alma olayına annem yine söyledi gelin almaya konvoy seklınde gelınır yakınlarınızdan kım varsa gelir alır sonra bizim taraftakiler katılır ve nıkah yerıne gelınır yıne adet olarak kardes kusagını baglar ve yine kapı tutar ....yine garip geldı bunlara diğer gelını kuaföre gitmiş ordan kedı arabasıyla gelınlıkle dugun olcak yere gitmiş onlarda oraya gidip orda bulusmuslar yeter bu kadar sacmalık dedim kayınpederıme ya baba bunlar adetlerımızde var siz yapmamış olabılrsınz ama ben telimle duvagımla alnımın akıyla kendı evımden cıkıcam ve bunuda siz yapacaksınz... sonya kayınvalıdem ay ben kızımı tabıkı almaya gelırım öyle şey olmaz bi orta yol bulunur falan dedi kapandı konu...acaba bbizmi fazla yöresel davranıyoruz onlarmı aşısı sosyetık kızlar bunun bir orta yolu nedır allah askınıza ya .....gelin alma çeyiz götürme gibi şeyler nasıl olur başka?

Son düzenleme:
size biraz sacmalalıklardan bahsedeyım....dün nişanlımın ailesini ziyarete gittik hemde annemler evimizin son halini gördüler neyse sonra onlara gectık cay falan derken konu konuyu actı ve ceyiz ne zaman gelecek nasıl gelecek bize düşen bi görev varmı falan dediler annemde dediki çeyiz için erkek tarafı kamyonet gbi bişiy tutar kayınvalıde kayınpeder belkı yenge ile beraber gelır ceyızı götürür adet olarakta gelının kardesı kapı tutar harclık verılır ...onlara öyle bir garip geldıkı anlatamam ki bi cocuk daha evlendırmısler ama onun ceyızını kendısi taşımıs böyle bişiy yapmamıslar neyse sıra geldı gelın alma olayına annem yine söyledi gelin almaya konvoy seklınde gelınır yakınlarınızdan kım varsa gelir alır sonra bizim taraftakiler katılır ve nıkah yerıne gelınır yıne adet olarak kardes kusagını baglar ve yine kapı tutar ....yine garip geldı bunlara diğer gelını kuaföre gitmiş ordan kedı arabasıyla gelınlıkle dugun olcak yere gitmiş onlarda oraya gidip orda bulusmuslar yeter bu kadar sacmalık dedim kayınpederıme ya baba bunlar adetlerımızde var siz yapmamış olabılrsınz ama ben telimle duvagımla alnımın akıyla kendı evımden cıkıcam ve bunuda siz yapacaksınz... sonya kayınvalıdem ay ben kızımı tabıkı almaya gelırım öyle şey olmaz bi orta yol bulunur falan dedi kapandı konu...acaba bbizmi fazla yöresel davranıyoruz onlarmı aşısı sosyetık kızlar bunun bir orta yolu nedır allah askınıza ya .....gelin alma çeyiz götürme gibi şeyler nasıl olur başka?

canım benim bizdede ayne senin dediğin gibi olur gelin konvoysuz tabiyki çıkarılmaz bizde.çeyize gelince bizdede çeyiz taşımayla ilgili tüm masraflar falan erkek evine aittir.sizinkiler nerden gelmişler hayret bişey bunlar hemen hemen her yörede böyledir yani.neyse boşver sen diyeceğini demişsin zaten gereken neyse yapacaklardır sıkma sakın canını.

Iyi akşamlar arkadaşlar. Bende 19 haziran gelini olucam inşallah..izmirde oturuyorum hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Gelinliğimi begendım . üçyol'da nadide moda evi var ve harika gelınlıklerı var.. Onların bu sene ıcın hazırlamıs oldugu gelınlıgı deneyerek aynısı kendı ölçülerimde yaptırıcam ınsallah :)onumuzde kı hafta ılk provaya gıdıcem .bu arada gelınlık bakan arkadaslara tavsiye ederim..
Kuaforu de 2 ay once ayarladım..bır fotografcı kaldı onu arastırıorum sımdı..

Beyaz esyalarımızı da gecen ay aldık. Hepsını bosch tercıh ettım.. Uzun sure arastırdım. Teknık ozellıklerıne kadar hepsını öğrendim :) yardımcı olabılırım her zaman...

Sımdı en onemlısı mobılyalara bakıoruz.. Nısanlımın ıstıkbalden de alfemo dan da tanıdıkları cok.. Karabağlar dakı mobılyacıları da gezıcez..

Ayh ne çok şey yazdım..:77:
O kadar çok ayrıntı var ki kafayı yicem yakında... Uykularım kacıyor , aksine nişanlımda çok sakin. Birbirimizi dengeliyoruz çok şükür..

Allah herkesin yardımcısı olsun..:64:

Iyi akşamlar arkadaşlar. Bende 19 haziran gelini olucam inşallah..izmirde oturuyorum hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Gelinliğimi begendım . üçyol'da nadide moda evi var ve harika gelınlıklerı var.. Onların bu sene ıcın hazırlamıs oldugu gelınlıgı deneyerek aynısı kendı ölçülerimde yaptırıcam ınsallah :)onumuzde kı hafta ılk provaya gıdıcem .bu arada gelınlık bakan arkadaslara tavsiye ederim..
Kuaforu de 2 ay once ayarladım..bır fotografcı kaldı onu arastırıorum sımdı..

Beyaz esyalarımızı da gecen ay aldık. Hepsını bosch tercıh ettım.. Uzun sure arastırdım. Teknık ozellıklerıne kadar hepsını öğrendim :) yardımcı olabılırım her zaman...

Sımdı en onemlısı mobılyalara bakıoruz.. Nısanlımın ıstıkbalden de alfemo dan da tanıdıkları cok.. Karabağlar dakı mobılyacıları da gezıcez..

Ayh ne çok şey yazdım..:77:
O kadar çok ayrıntı var ki kafayı yicem yakında... Uykularım kacıyor , aksine nişanlımda çok sakin. Birbirimizi dengeliyoruz çok şükür..

Allah herkesin yardımcısı olsun..:64:

tatlım ben de hatay tarafında oturuyorum ucyoldakı o gelınlıkcıyı bılıyorum geçerken bakardım o güzel mi cidden fıyat aralıgı nedır kalitesı ne sekılde bazıları saten kullanıyor perde gıbı kalın kalın, bazıları güpür ama cok cok agır oluyor, kuaför ve makyaj yeri de bakıcam henuz bulamadım henuz gelınlık de alamadım cumartesı bakmadıgımız yer kalmadı hala yorgunum inan. kuaföru hangı kuaför olarak buldun baktın cn m ? bakayım ben de bır veri topluyorum şimdilik.

tatlım ben de hatay tarafında oturuyorum ucyoldakı o gelınlıkcıyı bılıyorum geçerken bakardım o güzel mi cidden fıyat aralıgı nedır kalitesı ne sekılde bazıları saten kullanıyor perde gıbı kalın kalın, bazıları güpür ama cok cok agır oluyor, kuaför ve makyaj yeri de bakıcam henuz bulamadım henuz gelınlık de alamadım cumartesı bakmadıgımız yer kalmadı hala yorgunum inan. kuaföru hangı kuaför olarak buldun baktın cn m ? bakayım ben de bır veri topluyorum şimdilik.

merhaba canım Allah kolaylık versin sana da.. Tatlı telaşlar ama hepsi.. Tam istedigim gibi bir gelinlik buldum ordan. Daha yapım aşamasındaydı tam bitmemişti.. Üstümde denedim.. o hali bile çok güzeldi.. (Yarın işyerinde ki bilgisayarımdan aynı ona benzeyen bir modeli eklerim buraya) sağlam dikmişler. Straplez , önünde drapeleri olan fransız dantelli bir gelinlik.. Giydiğimde üstüme cuk diye oturdu.. Düğünde oynarken falan çekiştirmek zorunda kalmayacagım çünkü göğüs kısmında bir sürü balenleri oluyormus.. (birşey daha öğrendim gelinlikçiden) bir nevi korse gibi yani ;)
Bende Cumartesi günü nişanlımla gittim.Nadide ile anlaştık.
Gelinlikler 1000-1500- diye diye gidiyor. sıkı bir pazarlık yapman lazım.. ben o zaman denedıgım modeli kendi ölçülerimde yaptırıcam..Ayrıca baktıgım gelınlıgın kuması İpek satendi. Öyle çok kabarık abartı gelınlıklerı pek sevmıyorum ... Ayrıca Nadide moda evinin sahibi Nadide Hanım direkt ilgileniyor senınle.. Çok güler yüzlü ve her noktayı ayrıntıyla anlatıyor..

Kuaförü de yine evimin hemen yakınında ki Serkant Kuaförü ayarladım.. Gelin paketnde Kına Başı porselen makyajı , Gelin Başı porselen makyajı ve Manikür , Pedikür var. onu da Ocak ayında kaporasını verdim. Orası Yıllardır gittiğim kuaför. Ayrıca Serkant Abi'nin yurt dışından birçok ödülü var.. Gelin Başında 1. 'lik ödülleri var. Bizzat onun yapmasını istedim bir aksilik olmadıkça o yapar..

Bu heyecanlı zamanlarda birbirimize her zaman yardımcı olmamız en güzel şey..:77:

merhaba canım Allah kolaylık versin sana da.. Tatlı telaşlar ama hepsi.. Tam istedigim gibi bir gelinlik buldum ordan. Daha yapım aşamasındaydı tam bitmemişti.. Üstümde denedim.. o hali bile çok güzeldi.. (Yarın işyerinde ki bilgisayarımdan aynı ona benzeyen bir modeli eklerim buraya) sağlam dikmişler. Straplez , önünde drapeleri olan fransız dantelli bir gelinlik.. Giydiğimde üstüme cuk diye oturdu.. Düğünde oynarken falan çekiştirmek zorunda kalmayacagım çünkü göğüs kısmında bir sürü balenleri oluyormus.. (birşey daha öğrendim gelinlikçiden) bir nevi korse gibi yani ;)
Bende Cumartesi günü nişanlımla gittim.Nadide ile anlaştık.
Gelinlikler 1000-1500- diye diye gidiyor. sıkı bir pazarlık yapman lazım.. ben o zaman denedıgım modeli kendi ölçülerimde yaptırıcam..Ayrıca baktıgım gelınlıgın kuması İpek satendi. Öyle çok kabarık abartı gelınlıklerı pek sevmıyorum ... Ayrıca Nadide moda evinin sahibi Nadide Hanım direkt ilgileniyor senınle.. Çok güler yüzlü ve her noktayı ayrıntıyla anlatıyor..

Kuaförü de yine evimin hemen yakınında ki Serkant Kuaförü ayarladım.. Gelin paketnde Kına Başı porselen makyajı , Gelin Başı porselen makyajı ve Manikür , Pedikür var. onu da Ocak ayında kaporasını verdim. Orası Yıllardır gittiğim kuaför. Ayrıca Serkant Abi'nin yurt dışından birçok ödülü var.. Gelin Başında 1. 'lik ödülleri var. Bizzat onun yapmasını istedim bir aksilik olmadıkça o yapar..

Bu heyecanlı zamanlarda birbirimize her zaman yardımcı olmamız en güzel şey..:77:

ikisi de altıntasta mı canım sen evıne işne yakın olanı tercıh etmıssın ben de oyle ıstıyorum ama tabı denk gelmıyor nadıdeye bır gıdeyım madem onunden gecıyorum hep, ıneyım orda bır bakayım modellere ıpek saten guzel ucus ucus oluyor sonucta daha ınce bır saten tarzı.
sac makyaj da porselen ve kınada da ıstıyorum ıyı olur paket yapması ona da gırıp sorarım nasıl ne kadar falan dıye gelın bası ödullu bır yer en ıyısı olur canım bıze uzak ama olur ne olsun guzel olsun da arabayla goturrler nasılsa o ne kadar normalde bılıyor musun dışarı yaptıgı fıyat nedır yani serkantın.?

bir de profil foton olan resimdeki alyansları bız alıyorduk en son anda vazgectık 20 gramdı ikisi ve fıyatı bın lıraydı en ıyısı o dedık ama en son an da vazgectık baska aldık en agırı ve hos görunenı oydu ortasından yatay zıncır gecıyor :) gule gule kullanın

Son düzenleme:
heyttttt be sonunda bugün nişanlandık :64: ya kızlar iki haftadır Antalyada sıcaktan kavrulurken nişan günümde inanılmaz yağmur yağdı kuaförden çıktım arabaya iki adım yürüdüğümde sıçana dönüşmüştüm :1: bide kızlar ben nişan için bi kuaförle anlaştım cumartesi günü kuaföre provaya gittim benim kuaför sen taşın ben dımdızlak kal diğer şubelerine gittim kapıya kocaman bi not yazdım.gelmiyorum falan filan diye.sonra eski kuaförüme gittim o da elemanlarım izinli kimse yok açamam demesin mi nişanımda rastgele bi kuaföre gittim olacak işe bak.Allahtan çokta kötü yapmadı.stüdyo fotosu çekilirken de beni heyecandan bi gülme bas yarım saatte çekildiyse yarım saat çatlayana kadar güldüm.fotoğrafçımız Antalyanın en iyisi diyebilirim çünkü normal çekim yapmıyor şakalaşırken çekiyor doğal halde sonra ben sözlüm öhem öhem pardon nişanlımın :1: üstüne atladım öle çekti komediydik resmen.haa bide yüzüğüm küçük geldi biraz, küçük değilde kolay çıkmıyor.onu geri mi verelim zaman geçmeden yoksa açılsın mı yüzük? ay kızlar şu nişanı atlattık ya çok güzel oldu.Allah inşallah düğünümüzü de görmeyi nasip eder hayırlısıyla.

radyologg bacım normali sizin anlattığınız zaten her yerde bu böyledir, ayrıca bir kez evleniyoruz tabiki adetlerimize bağlı olacağız. bizde gelin almaya gelindiğinde kapının önünde davul zurna da çalar:) sen yine şanslısın ne yapılması gerekiyor diye soran bir erkek tarafı var bizde o da yok. anneciğim ne yapılması gerekiyorsa bana ya da nişanlıma anlatıyor bizde elimizden geldiğince uyguluyoruz. şükür bugüne kadar bir eksik olmadı ama keşke benimde nişanlımın arkasında gerçekten ailesi olsaydı. annesi babası ayrı ve nişanlım babasıyla hiç görüşmüyor anneside uzakta yardımcı olamıyor bize malesef. aman neyse akşam akşam efkarlandırdın beni.

canım yyaaa çok sosyetik de gördüm ben belki kapı tutmaları falan olması ama kız almaya gittiler kuaföre götürüldü... oldu olacak kız nikah solanuna da gidip otursun sandalyesine atsın imzasını onlar da peşinden gelirler:1: yöresel falan değil bizler de köyden çıkıp gelmedik bir şehir kültürümüz var ama bunlar sonuçta insanın bir daha yaşamayacağı hevesler... herşey hallolur sıkma canını sen

haftasonu yine gelinlik baktım daha doğrusu anlaştığım gelinlikçiye kumaş seçmeye giderken başka bir model buldum, denedim ve bayıldım.
Privenuptia model 7
ama eminönündeki fiyatı bile 3bin tl :(
ama o kadar güzel oldu o kadar yakıştıki herkes çok beğendi ben bittim zaten gelinliğe
şimdi gelnlikçime bu modeli diktirmeyi düşünüyorum ama aynısını yapabilirmi bilmiyorum:( bakalım yine kararsız günler başladı geçen hafta ne güzel seviniyordum gelinlik işini çözdüm diye. sil baştan oldu yine...

adaşım hayırlı uğurlu olsun :) kuaför işi biras sinir bozucu olmuş ama benim de nişanımda benzer şeyler olmuştu en sonunda kendimi mahalle kuaförümüzde bulmuştum :) kısmet :)

herşey gönlünce olsun canım..şimdi cetvelini 19 hazirana ayarla da ben de senden takip edeyim kaç gün kalmış :D

adaşım hayırlı uğurlu olsun :) kuaför işi biras sinir bozucu olmuş ama benim de nişanımda benzer şeyler olmuştu en sonunda kendimi mahalle kuaförümüzde bulmuştum :) kısmet :)

herşey gönlünce olsun canım..şimdi cetvelini 19 hazirana ayarla da ben de senden takip edeyim kaç gün kalmış :D

amin teşekkür ederim canım sağol.valla bende gecikmeliyimin takviminden takip ediyordum ama radyolog yapcak bana bi ara artık müsait olduğunda.nişanda çok yağmur yağdı ya.kısmetten falan diyolar doğru mu böyle bişi varmı?

valla bilemem yağmura bereket derler :) hayra yor sen :) bizde de acayip sıcak vardı artık nası kurak olacaksa hayatımız :) tövbe tövbe :D yağmur mevsimindeyiz dielim geçelim :) güzel geçtiyse, senin keyfin yerindeyse, çok aşığım beeen die bağıra çağıra geziosan gerisini boşveeer! :))

Back