merhaba canım Allah kolaylık versin sana da.. Tatlı telaşlar ama hepsi.. Tam istedigim gibi bir gelinlik buldum ordan. Daha yapım aşamasındaydı tam bitmemişti.. Üstümde denedim.. o hali bile çok güzeldi.. (Yarın işyerinde ki bilgisayarımdan aynı ona benzeyen bir modeli eklerim buraya) sağlam dikmişler. Straplez , önünde drapeleri olan fransız dantelli bir gelinlik.. Giydiğimde üstüme cuk diye oturdu.. Düğünde oynarken falan çekiştirmek zorunda kalmayacagım çünkü göğüs kısmında bir sürü balenleri oluyormus.. (birşey daha öğrendim gelinlikçiden) bir nevi korse gibi yani
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Bende Cumartesi günü nişanlımla gittim.Nadide ile anlaştık.
Gelinlikler 1000-1500- diye diye gidiyor. sıkı bir pazarlık yapman lazım.. ben o zaman denedıgım modeli kendi ölçülerimde yaptırıcam..Ayrıca baktıgım gelınlıgın kuması İpek satendi. Öyle çok kabarık abartı gelınlıklerı pek sevmıyorum ... Ayrıca Nadide moda evinin sahibi Nadide Hanım direkt ilgileniyor senınle.. Çok güler yüzlü ve her noktayı ayrıntıyla anlatıyor..
Kuaförü de yine evimin hemen yakınında ki Serkant Kuaförü ayarladım.. Gelin paketnde Kına Başı porselen makyajı , Gelin Başı porselen makyajı ve Manikür , Pedikür var. onu da Ocak ayında kaporasını verdim. Orası Yıllardır gittiğim kuaför. Ayrıca Serkant Abi'nin yurt dışından birçok ödülü var.. Gelin Başında 1. 'lik ödülleri var. Bizzat onun yapmasını istedim bir aksilik olmadıkça o yapar..
Bu heyecanlı zamanlarda birbirimize her zaman yardımcı olmamız en güzel şey..