- 24 Eylül 2010
- 357
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim benim bu hamileligim tedaviyle oldu catlatma ignesiyle ,öncesinde zaten 5 düsügüm vardi o yüzden verdi doktorum ins faydasinida görürüz saglikla gelir bebeklerimiz allahin izniyle inskızlar doktorlarınız progesteronu neden verdi herhangi bir düşük ihtimaline karşı önlem olarakmı ? benimkide verdi de :kedi:
canim benim bu hamileligim tedaviyle oldu catlatma ignesiyle ,öncesinde zaten 5 düsügüm vardi o yüzden verdi doktorum ins faydasinida görürüz saglikla gelir bebeklerimiz allahin izniyle ins
benimde eşofmanın beli sıkıyo ama gazdan galiba bu haftada bişy olması mümkün değil kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3selam kızlar benim göbiş çıkmaya başladı sizde varmı fiziksel değişiklik??
evet canim birazda olsa önden firliyo göbüsüm:CüvCüv:selam kızlar benim göbiş çıkmaya başladı sizde varmı fiziksel değişiklik??
sagol canim benim ins ...rabbim kimseye göstermesin benim 3 den sonra arastirildi sorun bulunamadi genetik testler filan yapildi sonra 4.de düstü, kan pihtilasmasi denildi 5.ye hamile kaldim aspirin kullandim onuda kaybedince artik bir uni , hastanesine gittim orda kan pihtilasmasi olmadigim pko lu oldugumu ögrendim simdi pko tedavisinin seklinden ilerliyoruz bakalim ins bu sefer olur ,,,çok üzüldüm canım Allah bu bebeğine sağlık sıhhat versin benimde bi düşüğüm var önlem olarak verdi başka ek bir ilaç verdimi senin doktoun bide sebebi neydi canım düşüklerinin testlerini yaptırmışsındır opuyorumnanaktan
arkadaşlar doktorun telini almak konusunda yardımcı olur musunuz? kimlerde yok doktorunn cebi
kızlar doktorlarınız progesteronu neden verdi herhangi bir düşük ihtimaline karşı önlem olarakmı ? benimkide verdi de :kedi:
evet canim birazda olsa önden firliyo göbüsüm:CüvCüv:
sagol canim benim ins ...rabbim kimseye göstermesin benim 3 den sonra arastirildi sorun bulunamadi genetik testler filan yapildi sonra 4.de düstü, kan pihtilasmasi denildi 5.ye hamile kaldim aspirin kullandim onuda kaybedince artik bir uni , hastanesine gittim orda kan pihtilasmasi olmadigim pko lu oldugumu ögrendim simdi pko tedavisinin seklinden ilerliyoruz bakalim ins bu sefer olur ,,,
rabbim seninde yüzünü güldürsü canim ayni acilri göstermesin ins
Gebeligi desteklemek ve dusuk olmamasi icin veriyorum dedi benim doktorum.
doktorum telini isteyince acil birşey olurda hastaneye gelirsen benim haberim olur diyor. görümcem çok pimpiriklenme diyor offfffffffff çok kötüyüm kocamda süper sogukkanlı
bagkurumla bakılıyorum iki doktorla görüşülebiliyormu?
mayonez yiyebiliyormuyuz? hani çig yumurta varya içinde aklıma takıldı