- 11 Haziran 2010
- 1.432
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki yengeç olcak ya yengeçler çok sivridilli oluyo sevinmedim yengeç olacagına ( 23 haziran doğum inşallah)
birde beslenme konusunda doktorunuzun önerileri neler?
kızlaaaaaaaar benim bulantılar gece başlıyo istifrada var kafamçokkarıştı ne geçirir bu bulantıyı yaaa
nemlendırıcı roll on ıle ılgılı bır bılgım yok ama beslenme konusunda doktorum onerılerde bulundu onları paylaşabılırım
oncelıkle ıkı canlısın bol bol ye derler sakın dınleme dedı:))mutlaka sabahları yumurta ogunlerdede yogurt ayran aksamları sut dedı.öğün aralarında cevız fındık kuru kaysı cantanda tasıyabılırsın aralarda atıstırman ıcın dedı.haftada bır balık haftada 2 gun kırmızı etyemelısın salata mutlaka olmalı ,balık yıyemıyorsan salata uzerıne ton balıgı ayrıca kıs sebze ve meyvelerındede yemelısın dedı.
bırde elevıt ve ferrum verdı folık hapı oncesınde kullanmaya baslamıstım gun asırı alabılırsın dedı .Yanı bır gun ferrum alıyorsan folık erteı gun al dengele dedı.
aaa niye öyle diyorsun. ben yengecim, çevremde de çok fazla yengeç var. sessiz sakin, evcimen olur yengeçler. hatta ben hep derdim çocuğum olursa yengeç olmasın benim gibi olmasın diye. kaydirigubbakcemile3 benim de şu anda yengeç görünüyor ama büyük ihtimalle daha erken doğar ikizler olur. benim de en sinir olduğum burç ikizlerdi. kısmet işte. sağlıkla doğsunlar da...
benim ki 3gün balık verdi :) seviyorum allahtan. birde bana sadece folik verdi başka bir ilaç vermedi ne işe yarıyormuş ki o ilaçlar?
aaa niye öyle diyorsun. ben yengecim, çevremde de çok fazla yengeç var. sessiz sakin, evcimen olur yengeçler. hatta ben hep derdim çocuğum olursa yengeç olmasın benim gibi olmasın diye. kaydirigubbakcemile3 benim de şu anda yengeç görünüyor ama büyük ihtimalle daha erken doğar ikizler olur. benim de en sinir olduğum burç ikizlerdi. kısmet işte. sağlıkla doğsunlar da...