- 13 Ağustos 2009
- 4.214
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Candas evet canim yanlis anlasildik galiba hehe dur ben bisiler yapim :)
bebişkom naneli sakız gerçekten işe yarıyor yani 10 dk falan sürüyor etkisi ama olsun... iyi oldu öğrendiğim
bebişko canım çok sğol, tam istediğimi yapmışsın, biraz önce anlatmaya çalıştığım buydu :)
Eline sağlık :)
Damlaa arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum. Allah hayırlısını verdim.
Ben de endişelendim şimdi az lekelenmem oldu sizce doktoru aramalı ya da gitmelimiyim ?
korktum
selam kızlar. herkes iyidir inşallah. ben daha şimdiden yorulmaya başladım okulda, sonra nasıl gideceğim bilmiyorum. bir de nöbetçiydim katlandı yorgunluk ve stres :1no2:
heh çıkmış, tekrar teşekkür ederim canım.Sğol.
şimdilik ben çıkıyorum kpss ye çalışmam gerek, kocacım kızıyo çalışmıyorum diye :)
Hepinizi öptüm :9
selam kızlar. herkes iyidir inşallah. ben daha şimdiden yorulmaya başladım okulda, sonra nasıl gideceğim bilmiyorum. bir de nöbetçiydim katlandı yorgunluk ve stres :1no2:
Canım hamileliğin ilk üç aydan sonrası çok daha rahat geçiyor. Bütün sorun şu ilk aylar atlatırsak rahatlayacağız:)
bence ilk aylar için de ücretli izin verilmeli esas bu aylar hasta gibi hissediyor anne adayı kendini...