- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
hoş geldın canımmm evet bu hafta pazar ucmuş bitmiş hersey seradakılerde cıkmamış daha ondan mış
35-40 tl gitti bi bakltım bişi yok aldıgım :1shok:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldın canımmm evet bu hafta pazar ucmuş bitmiş hersey seradakılerde cıkmamış daha ondan mış
Merhaba arkadaslar bende yeni uye oldum.Ikinci cocuga hamileyim.(5 haftalik)
Birde kizim var 2,5 yasinda.
allah izin verirse 23 haziranda bebisimizi kucagimiza alacagiz.
hamile olanlara hayirli ugurlu olsun diyorum.
hamile kalmak istiyenlerede allahim sizlerede nasip etsin diliyorum.
35-40 tl gitti bi bakltım bişi yok aldıgım :1shok:
ayy allahım battıkkkkkakannehir
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum sizlere,
Benim doktorum keseyi gördüğünde birde diğer yumurtanın normalde olması gerekendn daha büyük olduğunu bü yüzden hareketlerime dikkat etmemi söyledi. Böyle bir durumla karşılaşan varmı aranızda? Düşük riski varmı dedim yokmuş ama ben birde sizlerden bu konuda destek istiyorum
selam arkadaşlar, nasip olursa ben de haziran annesi olacağım inşaallah, kesemiz görüldü çok şükür, iki hafta sonra da kalp atışını duymak için gideceğiz inşaallah... Allah herkese hayırlı ve sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin...
benim çok hafif çıktı...göbüşü çıkan avr mı kızlar yaaa
gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin....teyzeleri merhabaa... :CüvCüv:
biz geldik doktordan 7+1 olmus melegim kalbi atiyor ,herseyi normal c,ok sükür biraz kücük gözüküyormus ama igne ile oldugu icin normal dedi doktor rabbimden ne isteyebilirimki ben hep doktordan aglayarak gelirdim hic böyle güzel sözler duymamistim :gitme:diger bebeklerimde, dilegim hep böyle devam etmesi ins...
ben içmiyorum canım kesinlikleKizlar asitli icecekler ile araniz nasil cola, fanta vs. dikkat ediyormusunuz? Bende daha yeni ictim vallah) Bide dün Fast foodcuya gittim yedim canim cok cekmisti ne yapim:)
Gözün aydın canım...Allah tamamına erdirsin hoşgeldinselam arkadaşlar, nasip olursa ben de haziran annesi olacağım inşaallah, kesemiz görüldü çok şükür, iki hafta sonra da kalp atışını duymak için gideceğiz inşaallah... Allah herkese hayırlı ve sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin...
çok güzel bir paylaşım sağolasın, uygulayacağım...kızlarr kolay doğum için avucunuza bildiğiniz duaları okuyun sonra gobişinize sürüp dua edin allahım bana saglıklı evlat kolay dogum nasip et die
bana bu testler 5 haftalıkken yapılmıştı, her dr. farklı mı anlamadım ki?yapılan testler anneyle ilgili hemogram toxoplazma idrar kültürü falan bakılıyor
slm arkadaşlar ben 4-4 günlük hamileyim kan testinden öğrendim doktora gitmedim henüz doktor alttan mı bakar utlrasondan mı ben alttan bakılmasından çok rahatsız oluyorum ama doktor kese fln göremezse alttan bakıyomuş o yüzden diom biraz daha geçsin öyle gideyim mesela ay sonu fln
slm arkadaşlar ben 4-4 günlük hamileyim kan testinden öğrendim doktora gitmedim henüz doktor alttan mı bakar utlrasondan mı ben alttan bakılmasından çok rahatsız oluyorum ama doktor kese fln göremezse alttan bakıyomuş o yüzden diom biraz daha geçsin öyle gideyim mesela ay sonu fln
Arkadas sormus göbek ciktimi diye. Suan daha cok erken sanirim. Ama gaz yüzünden suan sanki 4 aylik hamileyim :)
Arkadas sormus göbek ciktimi diye. Suan daha cok erken sanirim. Ama gaz yüzünden suan sanki 4 aylik hamileyim :)
kola içerdiği kafein nedeniyle zararlı gebelikte tabi birde şeker olayı var o yüzden tüketmemekte ya da dikkatli tüketmekte yarar var