2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı


canım anlıyorum seni benim için de çok zordu özellikle ilk deneme.. ben de neredeyse lanet gelsin bebeğimden önemli değil ki deyip vazgeçiyordum ama işe başlarken aklımın hep onda kalacağını, iyi bi uyku düzenine sahip olması gerektiğini düşünüp kararlı olmaya çalıştım.. onun için en sağlıklısı diye düşünüp teselli oldum.. zaten 4 aylıktan önce uygulanmıyor diye biliyorum.. bi de eğer uyku düzeniniz varsa senin için daha kolay olur belki.. canım benimki yatırmaya çalıştığım an çığlığı basıyordu kaldırdığımda da isyan eder gibi mızmızlanıyordu. sakinleşir sakinleşmez tekrar yatırıyordum ama daha yatağa bile koymadan bağırıyordu.. yatırıp hemen kaldırıyordum tekrar.. çok kolay olmadı benim için ben de ağladım hep onunla çok zordu 2 hafta dedim ama 2 haftanın ilk 4 günü 15 dk sürdü bu durum.. sonraki 1 hafta 7-8 dk da uyuyordu ama yarım saat.. sonra tekrar kalktığı için tekrar yatır kaldır yapıp 1.5 saati tamamlamakla geçti.. 2 hafta sonra daha uzun uyuyoruz ve 5 dk da dalıyoruz uykuya.. tabi bu aralar yine gazımız hortladı.. inşallah düzenimiz bozulmaz tekrar :26:
 

canım bi de doğduğundan beri demişsin.. ben 4 aylıktan küçük bebeklerde başarılı olunamadığını biliyorum.. inş 4 ayını doldurmuşsa başarırsın artık canım.. kolay gelsin..
 

canım ben de gün aşırı yıkıyorum artık.. soğuk evet her gün yıkanırsa üşütebilir kuzucuklar dönmeye başladı bizimki ama destek istiyor.. elimi tutup dönüyor ya da bişeye uzanırken dönmeye çalışıyor.. yoksa kendi haline kalsa hhiiiiççç dönmeye niyeti yok canım easy yöntemine örnek vereyim
7.00 kalkış beslenme(Eat)
7.30 aktivite (Activate)
8.30 uyku (Sleep)
vee uyuduğuna göre senin zamanın (Your time)
10.00 beslenme(E)
10.30 aktivite(A)
11.00 uyku (S)
(Y)

burdaki gibi her 1.5 saat uyanık (beslenmesi alt değişimi oyunu dahil) diğer 1.5 saat uyku olmak üzere toplam 3 saat de bir easy uygulanıyor.. ancak akşam 6 dan sonra uyutma ya da uykusu 40 dk yı geçmesin.. sonra 20.00 gibi uyutup saat 22.30-23.00 gibi uykusunu bölmeden besliyorsun.. bukadar..

yatır kaldıryöntemini de yazarım ama şimdi acil çıkmam gerekiyor.. internetten de araştırabilirsin canım.. tekrar yazarım
 

en sondaki 11.00 değil de 11.30 olması gerekiyordu.. özüürr
 
iyiyim canım. çok özledim sizleri.işlerim yoğun yine aynı tempo :)
izin devam ediyor değil mi?

daha zor geliyordur sana bu tempo, kızın nasıl, tepki veriyor mu eve gittiğin zaman? annen mi bakıyordu?? ben izindeyim hala, şubatta başlayacağım.
 
vala bu yöntemler çok güzel kızlarda easy felan benm kızıma kar etmez uyumuyosa uyumuyo yada uyucaksa hiçbişey ayakta tutamıyo onu
 
Merhaba Anneler, Anne Adayları



Haziran Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Haziran Anneleri Facebook Grup



Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa



Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil



Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup





hazirananneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Haziran Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz. Yani facebook sayfasina girmeden oraya da ileti yollayabilirsiniz.



Aylara göre anne gruplarında yıllara göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.



Haziran Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...



 
selam canımm naber nasıl gidiyor?

ay canım ben tam girdim kızım ağladı duramadım fazla iyiyim sen nasılsın ?güzel gidiyo kızımın uyku sorunu var bende çok yoruluyorum bu arda nasıl düzene giricek bilmiyorum sen nasılsın neler yapıyosun ?
 
sao canım verdiğin bilgiler için ..ben zaten tracy hogg un kitabını hamileyken almıştım yani bu yontem hakkında bir kitap yazacak kadar okudum araştırdım ama iş uygulamaya gelince yapamadım sanırım ben çok istikrarssızım.ben 4. aydan beri easy yontemini uygulamaya çalışıyorum.yatır kaldır yontemine 4 ay civarı denemiştim.ama çocuk beşiğe yatırıldığı an çığlıklar atıyor.gece 2 de yatıyor sabah 11 de kalkıyor..birde ustüne memede uyumaya alıştı..tam bir felaketteyim yani.gece mide doldurma yontemini deniyorum bari 11 kadar hiç uyanmadan yatsın diye o da tutmuyor.gece 2 defa kalkıyor.sabah 7 de kaldırıp rutine başlayalım diyorum ame nerdeee bizim cadııı gözünü bile kırpmıyor..mı mı sesler çıkartıp tekrar uyuyor:))haziranda iznim bitiyor mutlaka bu kuzuyu alıştırmam lazım rutine..birde benim kız bırak 3 veya 4 saati 1 saat bile meme emmeden duramıyor...
 
Son düzenleme:
burdayım canımda akşamları kızımdan fırsat bulup giremiyorum pek zaten artık herkes facede sanırım kimsenin uğradığı yok ..sen nasılsın kızın nasıl ek gıdaya geçtiniz mi ?

yok geçmedik canım dr 6 aydan önce geçmeyelim kilosu iyi dedi ama bu ay sadece meyveleri tattır dedi en fazla 1 çay kaşığı olacak şekilde.diğer ayda çorbaları tattırırız dedi.6. aydan sora o tatlara yabancı olmaması içinmiş.siz geçtiniz mi ek gıdaya??fıstık nası??öpüyo onu seda teyzesii..
 
daha zor geliyordur sana bu tempo, kızın nasıl, tepki veriyor mu eve gittiğin zaman? annen mi bakıyordu?? ben izindeyim hala, şubatta başlayacağım.

valla tempo acayip. bazen oturup ağlamak istiyorum.
kızım oldukça özlüyor annesini. kapıdan girdiğim gibi gülmeye bağırmaya başlıyor.
annem bakıyor gözüm arkada değil ama gün içinde çok özlüyoruz birbirimizi.
tepkiler başladı. sanırım daha da sevimli olmaya başladılar.
Senin oğluş nasıl. herşey yolunda değil mi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…