2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı


Canım kusura bakma dışardaydık bugün cvp atamadım ..evdeyim ben aslında hep koşturmaca var ama girmeye çalışıyorum değişiklik olur diyorum ama kimse olmuyo denk gelemiyoruz senlede canım ..anlıyorum canım kötüdür tabi ne öğretmenisin canım ?
 
Oo kimler gelmiş bi kaçak daha faceci senii Ben iyiyim çok şükür sen canım ?

iyiyim canım bebişle uğraşıoyorum. bir yandan da kurum için tez yazmam gerekiyor derken günler geçiyor. kızın çok tatlı olmuş annesi maşallah. bu arada bazen geliyorum ama kimse olmuyor. ben genelde geceleri geç geliyorum.
kızın nasıl olud gece uykusu düzeldi mi canım geç uyuyordu. bizimk hala geç uyuyor ama eskisi gibi sabahlara kadar durmuyor çok şükür...
 
hayırlı pazarlar... nasılsınız... çok şükür dinlendim... bugün biraz belim karnım ağrıyo, acaba adet mi olacağım?? şubat annelerinden biri gebbelik testi yapmış, sonuç pozitifmiş kızlar, dikkat edin ha
 

günaydın..bende bugün dinlenmek istiyorum.dün kışlıkları hazırladık derin dondurucuya yerleştirdik.bugün sadece ütüm kaldı.yarın iş de var.hala alışamadım yaa..

keşke korunsaymış.ben hala regl olmadım.şimdilik iyi böyle yaa.1-2 ay daha gitsin bakalım:)
 

anladım canım zor tabi çocukla bişeyler yapabilmek ..saolasın teyzesi sende koysanda seninkinide grsek bende aslanda gece saatlerinde giriyorum hafta sonları hiç görmedim seni gece gel ben oluyorum gündüz giremiyorum ..canım aynen senin ki gibi sabahlara kadar uyumuyo değil lakin erken yattığıda sölenemez
 

sanada canım iyiyim çok şükür iyi ne güzel sende dinlenmişsin ben çok uykusuzum ya ..eşim şakasına diyo arada sıra 2.de diye ama Allah isteyenlere versin erken çok daha tabi hayırlı zamanda hayırlısıda ..
 

hayrlı sabahlar canım..kolay gelsin zor ya çalışıp ev işi çocuk Allah yardımcın olsun.. ay süt koruyo diye korunmuyolar ya hiç anlayamıyorum ben lohusalğım bitince regl oldum sende oldun mu doğumdan sonra _?
 

doğumdan sonra regl oldun mu canım ?
 

tşk ederim canım.zormuş cidden..ama herşey kızım için..ben regl olmadım.kanama 25. gün fln tamamen bitti.ondan sonra bişey olmadı..
 
slm kizlar ya ben dogumdan sonra 2 gün kanamam oldu sonra hic olmadi doktora gittim doktor sankihic dogum yapmamis gibi temizlenmis icin dedi normal dogum yaptim bu arada.sonra 40 gün gectikten sonra kanama oldu 5 gün acaba regl mi oldum ki simdi 2 ay gecti hic bisey gelmiyo korkmaya basladim aslinda korunuyoruz hep emziriyom belki ondan mi acaba. test almaya korkuyom cünkü coooook erken simdi bakalim yarin test alip yapayim sonucunu yazarim :18::18::18:
 
yazık kıyamam ya, geçmiş olsun... inş iyileşir hemen... bebeler hasta olmasınnnnnnnnn


teşekkür ederiz canım iyileşir inş allah herkesin bebeğine sağlık afiyet versin.
 

olabilir canım bende normal doğum yaptım çok az kanamam oldu ..bu arada 6 ay olmayanlar var çok normal bu panik yapmana gerek yok ama emin olmak için yap canım ..
 

günaydın kızlar... bence de normaldir... ama 2 gün kanama hiç duymamıştım, çok ilginç... benim sezeryan 47 gün sürdü resmen...
 
tşk ederim canım.zormuş cidden..ama herşey kızım için..ben regl olmadım.kanama 25. gün fln tamamen bitti.ondan sonra bişey olmadı..

ben de çok emziremediğim için 2 aydır regl oluyorum. düzenli emzirenlerde regl 6-7 ay kadar olmayabiliyormuş. ama süt korur diye birşey de yokmuş o yüzden dikkat etmek lazım. çok erken 2. bebekler için. ancak nasıl korunacağız spiral taktıran var mı memnun musunuz? doğum kontrol hapı ve iğne kullanamıyoruz o yüzden geriye spiral veya condom kalıyor.
 

onla alakali degil cnm kizimda sadece anne sutu werdim 4ay ama yinede 40im cikar cikmaz her ay regl oldum.
bnce ikincilere hamile klmak istemiyosaniz (benim gibi) regl olur olmaz spiral taktiriin yoksa basiniza felecek war haberiniz olsun biz mart annlrinden 6~7 kisi ikincilere hamile kaldik 3aylikken 6aylikken 7_8.ayda kaldik:) bi sene bile gecmeden yani
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…