canım aileden uzak olmak çok zor, özellikle başka bir ülkede... ama bebeklerimiz Allah'ın bir lutfu bize, emanet. bol bol dua et canım inşallah ferahlarsın... bi de açıkçası bana burası iyi geliyor, bi tek ben yaşamıyorum böyle sıkıntılar diyorum, sen de fırsat buldukça gel istersen belki rahatlatır burdaki muhabbet seni...
canım sen doktoruna sor tabi ama uykularının düzeni bebeğin huyuna bağlı bunu anladım. bizimki de öyle,özellikle geceleri yatırıyorum, tam ben dalıyorum ki kıyıl kıyıl sesler çıkarmaya başlıyor. artık gece uyuycak diye kendimi şartlandırmıyoru, en azından psikolojim rahat olsun. çünkü beklentiye girince iyice stres oluyor insan. sen de kendini rahatlatmaya çalış...
Evet, aslina bakarsan simdiden daha iyi hissediyorum:) bende eski yazilari okuyunca aa birtek ben yasamiyorum dedim endi kendime. bu arad benim oglumda kucagimda uyuyo, tam yerine koyuyorum basliyo kipir kipir. bugun iki defa karninin uzerine yatirdim daha rahat ve sessiz uyudu.. sanirim dha rahat ediyorlar yuzustu yatinca. gerci doktorlar ve ebeler cok tembih etti sirtustu yatirin diye ama gozumun onunde vede uyumuyorum nasilsa..