- 15 Nisan 2009
- 2.651
- 6
Kızlar nabıyosunuz ben geldimmm ;p
hiçççç ne yapalım sizden korktuk buraya geldik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiçççç ne yapalım sizden korktuk buraya geldik
mervecim çok tatlı maşallah, ne kadar merak ediyorduk kuzuları di miyerim lan senin sinirini dünürüm benim
al bak gör damadını sakinleşirsin belki
sağol canım sana da hayırlı ramazanlarhey allah razı olsun hiç kimse beni farketmedi sanmıştım benimki kız 2 oglum vardı bu üçüncü adı fatma hümeyra beni gördügün için saol hayırlı ramazanlar
canım inşallah o da düzelir, ne yollardan geçti yavru, kolay gelmedi bu aleme, şimdi de naz yapıyor herhalde. Allah yavrunuzu size bağışlasın...kızlar cok saolun şimdilik ii cok şükür..işte toparlanmaya calışıyoruz..biraz huysuzuz ama buna şükür...öpüyorum hepinizi..
kızlar benim kızım 3 gün sonra 2 aylık olcak ama kaka sorunumuz var 1 haftadır falan 2 -3 günde bir kaka yapıyor. normal diyor nette araştırdım ama zorlanıyo sanki kaka yapamadığı günlerde. gerçi kakası sert de değil. aynı durumu yaşayan var mı? bir de benim sütüm yok dencek kadar az mecbur mama veriyorum. 2-2 buçuk saatte bir acıkıyor 90 lık içiyor mamayla besleyeniniz var mı varsa kaç cc içiyor?
kız yok aynı babası :))Merve kız sana benziyo kuzun hee
sağol canım evet merak ediyorduk çıkıverdiler geldiler de analarımız da ağladı :)mervecim çok tatlı maşallah, ne kadar merak ediyorduk kuzuları di mi
mervecim çok tatlı maşallah, ne kadar merak ediyorduk kuzuları di mi
canım karşılaşamadık, çokk yorgunum, misafirlerim vardı. şimdi de oğlum uyumuyor
kızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz? özellikle ankaradakiler?
slmlar kızlar... nasıl gidiyo... ben bugün göğüs ağrımdan dolayı genel cerraha gittim... genelde normalmiş bu tür ağrılar, ama enfeksiyon da olabilirmiş.... ptesi ultrason çekecekler.... bi de kabızlığımı sordum.... diyet yap dedi... bi de oturma banyosu yap, iyi gelir dedi.... çok sıcak olmayan suya oturacakmışım... ne zormuş anne olmak
kız yok aynı babası :))
babasını bilemediğim için sana benziyo geldi canım sankimm :82:
kızlar benim kızım 3 gün sonra 2 aylık olcak ama kaka sorunumuz var 1 haftadır falan 2 -3 günde bir kaka yapıyor. normal diyor nette araştırdım ama zorlanıyo sanki kaka yapamadığı günlerde. gerçi kakası sert de değil. aynı durumu yaşayan var mı? bir de benim sütüm yok dencek kadar az mecbur mama veriyorum. 2-2 buçuk saatte bir acıkıyor 90 lık içiyor mamayla besleyeniniz var mı varsa kaç cc içiyor?
sorma ya her gece burdayız kuzumlakız yok aynı babası :))
sağol canım evet merak ediyorduk çıkıverdiler geldiler de analarımız da ağladı :)
canım ben sıcaklar başladı başlayalı kısa kollu tulum altınada pijama sadece benm doktorum anne ne giyiyosa bebekte giyebilir anne üşümüyosa bebekte üşümez diyo
benimde sütüm yetmiyor mama veriyorum önce emziriyorum sonra mama kızım 55 günlük ben 120cc veriyorum biraz iştahlıyız ama sütünün miktarına bağlı sen kendi kendinin doktoru olacaksın bazı şeyleri deneme yanılma ile bulacagız...................................canım benim oğlum da bazen iki gün yapmıyor, 3. gün yapıyor... ama normalmiş, hastanede de 5 güne kadar yapmaması normal demişlerdi anne sütü alırken. sen de sıkıntılanma:97:
burda mama veren çok canım ama ne kadar verdiklerini bilmiyorum, ama genelde emzirdikten sonra veriyorlar...
canım benim oğlum da bazen iki gün yapmıyor, 3. gün yapıyor... ama normalmiş, hastanede de 5 güne kadar yapmaması normal demişlerdi anne sütü alırken. sen de sıkıntılanma:97:
burda mama veren çok canım ama ne kadar verdiklerini bilmiyorum, ama genelde emzirdikten sonra veriyorlar...
bodrum81 yavruna bendende geçmiş olsun senide sürekli okuyordum büyük geçmiş olsun bu son olur inş.rabbim kimseyi çocuklarıyla imtihan etmesin dayanamıyor insan ben nöbetteyim kızımın ateşi var herkese iyi gecelerkızlar cok saolun şimdilik ii cok şükür..işte toparlanmaya calışıyoruz..biraz huysuzuz ama buna şükür...öpüyorum hepinizi..
sorma ya her gece burdayız kuzumla
bu arada senin kaşlar da maşallahlık canım, çok güzel
mrb benim kızımda 2 ayını geçiyor bir süredir kakası aynı durumda 2- 3 günde bir yapıyor ve evet fazlasıyla ıkınıyor geçen gün fitil verdim artık sert değil gerçi .. benim sütümde yetmiyor ben 1 seferde 35 cc civarında yapıyorum emdikten bir süre sonra mama veriyorum günde 3 yada 4 sefer mama veriyorum.. hangi mamayı veriyorsun bizim hipp
canım benim oğlum da bazen iki gün yapmıyor, 3. gün yapıyor... ama normalmiş, hastanede de 5 güne kadar yapmaması normal demişlerdi anne sütü alırken. sen de sıkıntılanma:97: