- 29 Kasım 2010
- 1.269
- 244
UMRUMDA DEGILLER
al bendende o kadarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
UMRUMDA DEGILLER
vay pıtırcık vay o seni uyutmaya çalışıyo he
oğlana nazaran kızım maşallahlık vallahi
zeytin yağı yada bebek yağı ile göbeğine dairesel hareketlerle masaj yap ince bi tülbentle sar göbüşünü
ayaklarından tutup dizleri karnına gelecek şekilde ileri ittirip sporunu yaptır
rezene verebilirsin ascık iyi gelir kuzuma
hatun dellendi
tamam canım sakin olcanım
geçti geçti herşey bak kk dasın
sen değiiiil seni bu hale koyanlar utansın
inan ki ben uyuyorum zaten yakında o beni sallıcakşuanda gobişinde var ince bez elimlede yapıyorum masaj o sporuda yaptık ama çıkaramıyoruz teyzesi en iyisi rezene verimm kuşuma azcık dediğin gibi inş iyi gelir
amannnnn ne dellenmesı herkes her ıstedıgını yapmakta özgurdur dımı... mıllletın facesı varsa benımde kk var
amannnnn ne dellenmesı herkes her ıstedıgını yapmakta özgurdur dımı... mıllletın facesı varsa benımde kk var kocam ızın vermıyor eger face alırsam hakkımda yakalama emrı cıkartacakmıs bende kötü olamam askıtomla dimi..
aynen öyle yapıyolarda zaten boşver kız onları gitsinler facelerine biz bize yeteriz hıhhh..ay ya benm kocişte izin vermiyo napsak bu kocişlerii
aynen öyle yapıyolarda zaten boşver kız onları gitsinler facelerine biz bize yeteriz hıhhh..ay ya benm kocişte izin vermiyo napsak bu kocişlerii
kızlar selamlar...burda kimseler kalmamış bugün ben de facee request gönderdim..ya benim oglan ilk günler sma gold maması yiyodu o cok kaka yaptı bıraktım, şimdi bi haftadır pre-aptamil kullanıyorum ama bu da aşırı gaz yaptı..sma gold hiç bukadar gaz yapmıyodu yine ona dönebilirim..önerilerinizi bekliyorum en iyi mama hangisi?
kızlar selamlar...burda kimseler kalmamış bugün ben de facee request gönderdim..ya benim oglan ilk günler sma gold maması yiyodu o cok kaka yaptı bıraktım, şimdi bi haftadır pre-aptamil kullanıyorum ama bu da aşırı gaz yaptı..sma gold hiç bukadar gaz yapmıyodu yine ona dönebilirim..önerilerinizi bekliyorum en iyi mama hangisi?
canım iyi tatiller, iyi eğlenceler, sen de iyi bak kendine ve minnaklarına1 haftalık iznimize çıkıyoruz biz kızlar
izin dönüşü görüşürüz inşallah
allaha emanet olun hepinizi ve yeğenlerimi öpüyorum
canım bir de ramazan telaşı eklendi ya:)selam kızlar nasılsınız... yaz olunca herkes gezmede tatilde... inş kışa doğru toplaşırız...
iyi gecelerrr/// su an kimsecikler yok ama? oglumun gozleri fildir fildir
valla ben sıkayetcı degılm benım facem de kocişimmmm her seyımdee beğenilerimi ve yorumlarımı ona yapıyorumm
1 haftalık iznimize çıkıyoruz biz kızlar
izin dönüşü görüşürüz inşallah
allaha emanet olun hepinizi ve yeğenlerimi öpüyorum
selam kızlar nasılsınız... yaz olunca herkes gezmede tatilde... inş kışa doğru toplaşırız...