- 27 Eylül 2009
- 4.030
- 0
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım epiduralsiz normal doğum yaptım 7 saat sancı çektim zor muydu evet zordu ama inan yapılmıcak bişey değil kendine güven ..etrafımda epidural mağdurları var bilemem ne kadar doğrudur ama bide ıkınmada zorluk oluyo canım ama karar senin tabii ..
Canım ben 27 mayısta epiduralli normal doğum yaptım.İnanılmaz kolay ve keyifliydi.Her anını doya doya yaşadım ve tadını çıkardım.Tabi burda doktorunun ve anestezistinin iyi olması çok önemli.Doktorum çok iyiydi.Doğum odasına almadan önce ıkınma egzersizleri yaptırdı.Hiç birşey hissetmeyeceğim için bu çok önemliydi bence. Bu arada anestezi bacaklarımı uyuşturmadığı için çok rahat yürüyebildim.Gülerek girdim doğum anına tanık oldum,mucizevi bir andı..minik mucizem oğlum şu anda kucağımda uyuyor:) sana da hayırlı doğumlar şimdiden soracağın bişey olursa yardımcı olabilirim
haklısın canım eminim ki kucagına alınca o an hersey biter zaten ne cektigin sıkıntı ne acı ..annelerimiz nasıl dogurmus .yine de epidural dogum yapanlar cok rahat oldugunu söylüyorlar dr um destekliyo epidurali bakalım artık hayırlısı.
ayyyyyy varya gözlerim yasardı okurken darısı basıma inşallah canım co kteşekkür ederim yanıtın için.minik oglusunu da öp benm için mis mis kokuyodur simdi.dr uma cok güveniyorum (ebru sarac adı ankaradayım ) Allah hepimize bu mucizeyi en güzel sekliyle yasatsın inş. :)
topiğin ruhuna el-fatihaaaaa
Eki Görüntüle 230440
albüm yapmayı biliyorum ama yazdığımız sayfaya resim eklemeyi bilmiyorum
deneyeyim dedim bakalım çıkcakmı kızımın resmi
çok tatlıymış annesi, maşallah subhanallah... tüm evlatları Allah anne-babalarına bağışlasın. melek bunlar:)
bu arada bazen ben de kendi kendime konuşuyorum topikte
Eki Görüntüle 230440
Eki Görüntüle 230440
Eki Görüntüle 230440
ayy bu yenir amaaa...çook tatlı maşaallah.. Allah bağışlasın canım,
ya ne kadar tatlı şirin bişey ya maaşallah fıstığına.o elbisini yirim ben onun. nereden aldın elbiseyi cnm çok şirinmiş ben de alayım :86:
senin minnoşunada çok yakışmışinanmıyorum aynı kıyafet kızımınkiyleEki Görüntüle 230539
selam
kimse yok (
nasıl gidiyor kızlar annelik ben çok zorlanıyorum en zoru da uykusuzluk ve hiçbişeye vakit ayıramamak. tek işim bebeğim oldu annem hala yanımda yakında gidicek ve o gidince ben napıcam hiç bilmiyorum çünkü yemek olayına henüz hiç başlamadım doğumdan sonra. en çok yemek yaparken ve bebişi yıkarken çok bocalayacağım gibime geliyor. ben mi çok beceriksizim siz nasıl yapıyorsunuz ??
topiğin ruhuna el-fatihaaaaa
Eki Görüntüle 230440