- 20 Şubat 2010
- 529
- 0
selamlar herkese...
bişey sorcaktım kızlar. anne sütü ve mama veriyorum ben oğluma sütüm yeterli olmadığı için. Kaşıkla veriyorum ama çok zorlanıyorum hatta bazen almak istemiyor kaşıkla, emmeye çalışıyo kaşığı ve sonra da ağlamaya başlıyor. Günde iki üç kez hatta bazen dört kez de oluyor, 90cc mama veriyorum ve çok yorucu oluyor. birkaç
kez biberonu denedim korka korka, beni emmede bi sıkıntı olmadı fakat gene de korktum, bu durumda olan anneler siz nasıl veriyorsunuz mama yedirirken?
bir de doktorumuz devit3 vermedi bize. yaz bebeklerine vermiyormuş, günde 10-15dk. güneşe çıkarın yeterli olur dedi, sizde durum nasıl? sizlere sorayım dedim, kullanıyor musunuz bu vitamini?
sevgiler
mrb bende sütü yetmeyen annelerdenim naptıysam olmuyo kızıma yetiremiyorum ben 3. günden beri mama veriyorum hemde biberonla... benim bebeğim ayırmıyor hepsini alıyor beni emmede hiç sıkıntısı yok saatlerce onunla kalabilir ben kaşıkla yedirmeyi beceremedim bir kere de büyükler yedirirken boğulma tehlikesi atlattık aklım gitti bir daha denemedim bile... bize verdi doktor 1 yaşına kadar kullanıcaksın dedi geçen gittiğimde yine sordu veriyorsun dimi diye