- 21 Aralık 2008
- 97
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar daha önce gaz problemi için bir karışım var demiştim ya annem anlattı bende size hemen yazayım dedim inanın ben kızım 1 haftalıkken bile verdim ve acayip faydasını gördümbenim ananem ebe ondan öğrenmiş annem.önce 1 çay kaşığı çörekotunu küçük bir tavada kavuruyoruz ama yakmamaya özen gösterin daha sonra o kavrulan çörekotunu sarımsak döveciğle dövüyoruz toz gibi olucak daha sonra dövdğümüz çörekotunu 1 kahve fincanı (türk kahvesi fincanı neskafe fincanı değil ) suya koyup onu bir taşım kaynatıyoruz.daha sonra bir fincanın içine koyup dinlendiriyoruz.onu yarım çay kaşığı gazı oldukça veriyoruz.2-3 gün durmasında problem yok karışımın ama süzmüyoruz.bittikçe yenileyin.ben yine söylüyorum herkes yapmak mecburiyetinde değil tecrübeli bir anne olarak bilgilerimi paylaşmak istedim hepsi bu.karar size kalmış.benim kızıma hiçbir şey iyi gelmedi bu karışım haricinde.eğer iyi gelirse lütfen paylaşalım.daha böyle karışımlarla karşınızca olucam.Allah yardımcınız olsun...
sağol canım tarif için inş bizede şifa olur
inş canım faydası olur...
kimse yok anlaşılan neyse bende kaçtım o zaman:79:
canım teşekkür ederim deneyeceğim bugün inşallah.selam arkadaşlar daha önce gaz problemi için bir karışım var demiştim ya annem anlattı bende size hemen yazayım dedim inanın ben kızım 1 haftalıkken bile verdim ve acayip faydasını gördümbenim ananem ebe ondan öğrenmiş annem.önce 1 çay kaşığı çörekotunu küçük bir tavada kavuruyoruz ama yakmamaya özen gösterin daha sonra o kavrulan çörekotunu sarımsak döveciğle dövüyoruz toz gibi olucak daha sonra dövdğümüz çörekotunu 1 kahve fincanı (türk kahvesi fincanı neskafe fincanı değil ) suya koyup onu bir taşım kaynatıyoruz.daha sonra bir fincanın içine koyup dinlendiriyoruz.onu yarım çay kaşığı gazı oldukça veriyoruz.2-3 gün durmasında problem yok karışımın ama süzmüyoruz.bittikçe yenileyin.ben yine söylüyorum herkes yapmak mecburiyetinde değil tecrübeli bir anne olarak bilgilerimi paylaşmak istedim hepsi bu.karar size kalmış.benim kızıma hiçbir şey iyi gelmedi bu karışım haricinde.eğer iyi gelirse lütfen paylaşalım.daha böyle karışımlarla karşınızca olucam.Allah yardımcınız olsun...
kolay gelsin esracım, yeni evin de hayırlı olsun. adanayı özlemiştin çok, iyi gelir sana gitmetşk ederım canım evet tasıcaz evi annem burda saolsun zaten o olmasa halim harap :)) evı tasıdıktan sonrada adanaya gıdecez allah izin verırse eşimn ıznı var bır ay bayramıda orda gecırecez ınsallah ..
yine kimsecikler yok her zaman ki gibi yanii bizden çok ziyaretçiler var :84:
kimse yok anlaşılan neyse bende kaçtım o zaman:79:
selamlar biz geldik.geçmişi okumadım nasılsınız... bebişler nasıl, büyüdülr mi... benim oğlum hasta biraz . üşüttüm sanırım, kulak iltihabı var.. antibiyotik kullanıyoruz.. ayrıca burun spreyi göz damlası devit3 ve pişik kremi ve calpol şimdiki ilaçlarımız... 6 kilo kadar oldu oğlum...
benim de kabızlığım geçmedi... kötüyüm.. göğüslerim de alerji oldu sanırım.. doktora gittim, kan tahlili yaptırdım, sonuçları bu hafta alıcam...
selamlar biz geldik.geçmişi okumadım nasılsınız... bebişler nasıl, büyüdülr mi... benim oğlum hasta biraz . üşüttüm sanırım, kulak iltihabı var.. antibiyotik kullanıyoruz.. ayrıca burun spreyi göz damlası devit3 ve pişik kremi ve calpol şimdiki ilaçlarımız... 6 kilo kadar oldu oğlum...
benim de kabızlığım geçmedi... kötüyüm.. göğüslerim de alerji oldu sanırım.. doktora gittim, kan tahlili yaptırdım, sonuçları bu hafta alıcam..
geçmiş olsun canım size acil şifalar diliyorum .. benm kızdada acayip pişik var krem kullanıyoruz geçmezse götürücem inş
benim de kabızlığım geçmedi... kötüyüm.. göğüslerim de alerji oldu sanırım.. doktora gittim, kan tahlili yaptırdım, sonuçları bu hafta alıcam...
canım geçmiş olsun ikinize de, geçmişi okuyamaman pek kayıp sayılmaz, kimseler yok zaten günde 3-4 sayfa ancak ilerliyor
selamlar herkese...
bişey sorcaktım kızlar. anne sütü ve mama veriyorum ben oğluma sütüm yeterli olmadığı için. Kaşıkla veriyorum ama çok zorlanıyorum hatta bazen almak istemiyor kaşıkla, emmeye çalışıyo kaşığı ve sonra da ağlamaya başlıyor. Günde iki üç kez hatta bazen dört kez de oluyor, 90cc mama veriyorum ve çok yorucu oluyor. birkaç
kez biberonu denedim korka korka, beni emmede bi sıkıntı olmadı fakat gene de korktum, bu durumda olan anneler siz nasıl veriyorsunuz mama yedirirken?
bir de doktorumuz devit3 vermedi bize. yaz bebeklerine vermiyormuş, günde 10-15dk. güneşe çıkarın yeterli olur dedi, sizde durum nasıl? sizlere sorayım dedim, kullanıyor musunuz bu vitamini?
sevgiler
geçmiş olsun canım büyütmeye çalışıyoruz işte.. ptesi 1 aylık kontrolümüz var bakalım birde aşı tabi.. göğüslerin acıyormu neden olmuş acaba sıcaktan mı? benimkiler çok kötü hala çatlak acıyor ne yapıcamı şaşırdım şimdi annem lanolin diye birşey almış aktardan onu sürdüm bakalım işe yarar inş..
sağolasın, keşke gelseler hep, iyi oluyor paylaşmak...canım geçmiş olsun ikinize de, geçmişi okuyamaman pek kayıp sayılmaz, kimseler yok zaten günde 3-4 sayfa ancak ilerliyor
selamlar herkese...
bişey sorcaktım kızlar. anne sütü ve mama veriyorum ben oğluma sütüm yeterli olmadığı için. Kaşıkla veriyorum ama çok zorlanıyorum hatta bazen almak istemiyor kaşıkla, emmeye çalışıyo kaşığı ve sonra da ağlamaya başlıyor. Günde iki üç kez hatta bazen dört kez de oluyor, 90cc mama veriyorum ve çok yorucu oluyor. birkaç
kez biberonu denedim korka korka, beni emmede bi sıkıntı olmadı fakat gene de korktum, bu durumda olan anneler siz nasıl veriyorsunuz mama yedirirken?
bir de doktorumuz devit3 vermedi bize. yaz bebeklerine vermiyormuş, günde 10-15dk. güneşe çıkarın yeterli olur dedi, sizde durum nasıl? sizlere sorayım dedim, kullanıyor musunuz bu vitamini?
sevgiler
selamlar herkese...
sevgiler