bana geldi canım aman aman bişey yok içinde eşantiyon biriki birşey var cd falan o kadar..
:90: birer kutu büyük boy mama gönderseler ne olurmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana geldi canım aman aman bişey yok içinde eşantiyon biriki birşey var cd falan o kadar..
evet kızımla dogumdan sonra ılk halim kızlar paylasmak ıstedım sızlerle :))))))
:90: birer kutu büyük boy mama gönderseler ne olurmuş
tü tü tü maşallahhhh.
aman mamaya ihtiyaç olmasında göndermesinler bol bol süt olsun ya bir iki süt arttırıcı çay var iki göğüs pedi bi minnak pişik kremi nivea iki sürümlük olsun düşünmüş o da bişey
tü tü tü maşallahhhh.
bu da benim sıpacık :)
Eki Görüntüle 226944 buda benim sıpa
kıyafetine bayıldımmm, kız seninkinin baya saçı var, bizimkiler kel :) eşim sarışın, sanırım bu da öyle olcak. kaşları falanda sarı bizimkinin:90:
evet toka taksam tutar baya var dökülmezse şayet sağol teyzesi kıyafetimiz hediyeydi sarışınlar öyle oluyor maşallah çok şeker benim eşim tarafı göçmen ama bana çekmiş kızım galiba bu arada kaldırsammı fotoyu nasıl yapıcam??
maşallah bebişlerimize...
kontrol panelinden sol taraftaki eklentilere gir.eklediğin foto en üsttedir zaten. fotonun sağ tarafındaki boşluğa tıkla, aşağıda sil seçeneği var, ordan silebilirsin...
slm kızlar topic çok sessiz herkes face den yazıyor artık..ama ben burayı da takip ediyorum..bebişimi zor uyuttum geldim..bugün 27 günlük olduk..annem gitti..ilk kez yalnız kaldım..koşturmaktan helak oldum..ne zormuş tek başına hem yemek hem çocuk..oğlum çok kusuyor,o yüzden sürekli odaya gidip kontrol ediyorum..doktorumuz normal dedi fazlasını kusuyor o dedi..kilo alımını engellemediği takdirde sorun değilmiş çok kusması ama ben yine de tedirginim..bebeklerde de reflü oluyormuş çünkü..inşallah olmaz bebeğim..
umarım herkes iyidir..arada buraya da yazın:)
yemek,çocuk,gelen giden, temizlik.. kızım 5 günlük olduğundan itibaren yalnızım annem arada gelip kalmadan gidiyor.. bugün geldi sabah öğlende gitti..giderken yine içim burkuldu sanki bende daha anne kuzusuymuşum gibi hissettim.. benide götür diycektim azdaha.. çok bunaldım tek başıma olmaktan..
benim annem var şuan yanımda ama ona rağmen kızım sağolsun hiç uyumadığı için ikimizi de perişan ediyo. şimdi eşim geldi de kızımı ona verdim al birazda sen pış pışla diye. çok yoruldum bende..
annelere de yazık onlarda düzenlerini bırakıyorlar nede olsa.. allahtan kızımın huysuzluğu yok meleğim benim.. uyuyo hatta şimdi ama yalnızlık yinede zor hiç lohusalığımı yaşamadım desem yeri allah dağına göre kar veriyor diyorum bazen yoksa kafayı yerdim sanırım
evet canım ya tek olmak zor bütün sorumluluk sende çünkü. iyiki senin fıstık sakinmiş. sabah 9 da beraber uyandık hala uyumadı cadı kızım. gözleşi kıpkırmızı ve şiş ama uyumuyo. yazık annem perişan benle beraber. geçen hafta 3 günlüğüne gitti de gittiği gün kafayı yicektim eşim izin aldı da geldi. babam da yalnız kalıyo ona da çok üzülüyorum ama napiim yaa..gitmesine az kaldı zaten annemin de.ben ondan sora nolcak onu düşünüyorum
:hayırlı olsun mervecim bende değiştircem bi ton para verdim ama küçük geliyor vede kullanışsız