- 15 Ekim 2010
- 4.960
- 0
- 36
benimde eşim osmaniyeli
allah adanalılar bastı hanı lafları varya yaren gadasını aldıklarımmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde eşim osmaniyeli
ağlamakkk yoooooooooook gülmek var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:dance::dance:
Telefonumda acik :) arada bakiyorum size niye okadar guldunuz yaaaaa kacirdimmmmm bennnnn
ben senın cizelgeyı 7+4 gunluk yaptım mesajında 100 ü gecdı yapısdırsanaaaa
http://lbdf.lilypie.com/ggxnp3.png
Bugün sapıttım zatii, bi ağlıyom bi gülüyom..Allah sonumu hayır etsin...
Eşimi aramıştım moralim bozuk ağlarken, demin de tesadüf o aradı, gülüyordum..Tırlattın herhal hatun..Korkuyom bak senden demeye başladı adam...
arkadas son satı bi turlu kesdiremedide ondan .. bide kendimiz calıp kendimiz oynadık işdee
ya cızelge dedın valla bak aklım karıstı anmaladım ya
son satımı yoksa ................ mı hatırlayamadı acepppp Şenizsırnaşık şey:1hug:
kızlar çok hızlısınız hızınıza yetişemiyorum hemen ilerletiyosunuız sayfaları okuyamıyorum hepsini haberim olmuyo çoğunuzun durumundan..
yaww sizden bişi isticem şu tickerleri nası yapıyosunuz siteden kendime uygun hazırladım tamam da nası yapıştırcam nereye yapıştırcam çözemedim hevesleniyorum bende amma lakin beceremedim:kedi:
bi yardım sevabınaopuyorumnanaktan
son satımı yoksa ................ mı hatırlayamadı acepppp Şenizsırnaşık şey:1hug:
kıslar yemekten geldim geçmişide okuyamadımm
gökyüzü bende istiyorum bir çizelge
son sat söle cnm yapam
hata olustu dıo bu resım konulacak yere komnulmuomu yada bende bır salaklık var yavv