Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahah düşünsene sezeryan olcan doktor tarıh vercek su gün gel die sen 1 ay önce doguma gidicen hahaah kaydirigubbakcemile3
ben istediğim kadar kilo alabilirm heralde:) :)
kop kop kopppppppppp :sm_cool::dance:
hoşgeldin hoşgeldin sen artvindemisin
haziran anneleri cıldırdııııı ohhh ohhh yandan yandann teyteyyy :teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:alkisalkisalkis
ayy canım allah korusun inşallah bi sorun yokdur sıkma canını kasık agrısı olur biede uzman tvde dinlemısdım 8. ve 9. haftada bebek yerine iyice yerleşirmiş o yuzden biraz kanama olabilirmiş inş böle bişeydir.. bide canım adet zamanın galiba ondanda olabilir
evt cnm adanadayım ben
inşalllllllaaaaahhhhhhhhhhhhhh emine rabbim banada nasip eder mi dersin kıss
ne zamandır hayaliyle yaşıyorum
dün akşam burda deprem oldu ben ne düşündüm biliyon mu
ölürsem kızıma kavuşurum belki
bende aadana ...hala yanıyor adana çok sıcakk
cok özledım memleketımı ya es durumundan zonguldaktayım ben asker oda tarsuslu bılırısın ben adananın baraj yolundanım ya gökkusagına cok yakın ay cok özledım eyvahedigeldismile
Çok sağolun kızlar biraz yattım şimdi daha iyiyim yinede adet olacakmış gibi hissediyorum birazdan kociş gelecek doktora gidicez inş dua edin kötü bir şey olmasın Biz daha bebeğimizi görememiştik bile en son pazartesi gittiğimde görünmemişti. İnş sağlıklıdır bugün görürüz hayırlısıyla çok korkuyorum
Yok cnm ben ist dayim dudulludayim molamm bittiiiii
ayyy,, kop kopp derken gülmekten kasılkarıma ağrılar girdi yahuuu...
Coşmusuz....
kurban olim gunesıne yaaaaaaa cok özledım memleketımı bıldınız gıbı degılll
284 üncü sayfaya bı bakarmısın sekerimm