- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
eşinin ve senın dogum tarıhlerı ay gun yıl olarak bide son sat
eşimin: 05.01.1979 benim : 08.11.1985 sat: 12.09.2010
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşinin ve senın dogum tarıhlerı ay gun yıl olarak bide son sat
nasıl sabredim cnm ya bende hamileyim korkuyorum çok stres sinir oluyorum bebegime bişe olacak die 7 haftalık hamileyim.eşim arada kalıyor bide migrenim var benim si,nirlendigim zaman deli gibi başım agrıyor ilaçta içemiyorum.bi akıl verin bana ne yapacam ben 1 ay bu kadınla
eşimin: 05.01.1979 benim : 08.11.1985 sat: 12.09.2010
benimkinede bakarmısın??kızın olucakmıs senın opuyorumnanaktan
onun derdi gelip bizde kalmak eşimin onla ilgilenmesi aglıyo yanında eşimde üzülüyor..napacam bilmiyorum bayramda çeki istanbula gidelim diyorum ama burdan 12 saat uzun yola çıkma diolar daha çok yeni hamişsin dediler
benimkinede bakarmısın??
Çin takviminde erkekti bakalım rusda ne olacak :smiley-cool:
eşim 10.05.1977
ben 09.08.1979
Sat 09.09.2010
onun derdi gelip bizde kalmak eşimin onla ilgilenmesi aglıyo yanında eşimde üzülüyor..napacam bilmiyorum bayramda çeki istanbula gidelim diyorum ama burdan 12 saat uzun yola çıkma diolar daha çok yeni hamişsin dediler
of sayfalar ne çabuk ilerliyor azcık çıktım kaç olmuş..kızlar bu gebelik ilerleme stickerini nasıl ekliyosunuz?
canımm sana erkek cıkdı opuyorumnanaktan
hihoyyyt
:teytey: ohhh ohhh çooooooooook teşekkürler bende erkek istiyorum ama eşim kız istiyor.
aslında hepsinden önemlisi sağlıklı olsun yeter zemuszemus
bana hem çn takviinmnde hem rus takviminde kız çıkıyor :) hayırlısı artık
12. haftadan sonra belli oluyomuş cinsiyeti zaten biras daha sabırra.s
kızlar ben biraz şekerleme yapmaya gidiyoum.
yarım görüşürüz
yarım görüşürüz
yarım görüşürüz
ayyy bunda sabır etmek cok zor ben 12. haftayı beklıyorum 12. haftada 2li testim var belki onda cıkar