- 19 Haziran 2009
- 2.320
- 6
bu ekim ayı çok özelmiş, çünkü 5 cuma, 5 cumartesi, 5 pazar varmış ve hepsi bir arada ancak 823 yılda bir olurmuş..
ilginç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ekim ayı çok özelmiş, çünkü 5 cuma, 5 cumartesi, 5 pazar varmış ve hepsi bir arada ancak 823 yılda bir olurmuş..
evet ya kesinlikle katılıyorum.
Sende ozaman biraz naz yap yok belim ağrıyor, yok yemek yapamıyorum çok kokuyo falan de görsün gününü :)
Yapar yapar..Zaten aşçılık geliyo elinden de,ruhsuz bacım ruhsuz..Bi dediğimi iki yapmıyo,inanmıyorum diyo ama sebze meyve doldurup geliyo, yemeyince de kızıyo bebişime aldım ben onları yesene diye,ama işte baba olacam aşamasına gelemedi.Ben hala inanmıyorum diyor, karnın büyüsün o zaman inanacağım diyor.Kimbilir, belki de psikolojik olarak kendini anca hazırlıyordur..Üstüne gitmiyorum, anlayışlı olmaya çalışıyorum..Rolleri değiştik, o duygusal, ben demir gibiyim..Normalde dizilere bile ağlayan ben, beton gibi oldum..
selammm kizlar...bugün kontrolüm var cok heycanliyim...
ayy bende senı beklıyodum sabahdan beri aklımdasın hoş geldin nasıldı kontrolun ne dedi doktor kalp atsını duydunn mu
bebişkom 88 sonucu mutlaka bizede bildir. Umarım herşey yolunda gider
selammm kizlar...bugün kontrolüm var cok heycanliyim...
cnim daha gitmedim aksam 5de yani orda 6da.
tamam canim ben yzarim hemen. Insallah hersey yolundadir dedigin gibi
Güzel sonuçlarla gelirsin inşallah.
o zaman sen yarın haber verıcen bize dimi
Aksam girer yazarim canim Sen olmassan sanada yarin özel yazarim tekrar:)
aksam girer yazarim canim sen olmassan sanada yarin özel yazarim tekrar:)
demet84, iipekk34, kahveci, kocaminkuzusuyum, lizgelal, Sabiha1 ..
eeee kızlarrr nerdesınızzz