- 14 Ağustos 2009
- 453
- 2
canım hareketler 4 5 aydan önce hissedilmiyo maalesef.kızlar bişe sorcam şimdi ben 9 haftalık oldum ya haraketlenmış artık neden nasıl hissetmıyorummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hareketler 4 5 aydan önce hissedilmiyo maalesef.kızlar bişe sorcam şimdi ben 9 haftalık oldum ya haraketlenmış artık neden nasıl hissetmıyorummmm
selam arkadaşlar, üzerinize afiyet hasta oldum, (nezle, sinüzit, boğaz ağrısı) ilaç kullanmadan nasıl atlatırım önerisi olan var mı? bir de bulantım çok, bulantıyı arttırmayacak önerilere açığım :)
herkeseslm güzel anneler.nasılsınız ben çok iyiyim umarım böyle gider sonuna kadar
ilk hamilelikte daha geç hissediliyormuş sanırım senin de ilkmi???kızlar bişe sorcam şimdi ben 9 haftalık oldum ya haraketlenmış artık neden nasıl hissetmıyorummmm
selam arkadaşlar, üzerinize afiyet hasta oldum, (nezle, sinüzit, boğaz ağrısı) ilaç kullanmadan nasıl atlatırım önerisi olan var mı? bir de bulantım çok, bulantıyı arttırmayacak önerilere açığım :)
geçmiş olsun öncelikle canıma.s.
ben grip oldum geçenlerde...bol bol ıhlamur içtim, mandalina yedim ve muhakkak yatarak istirahat etmen gerekiyor ben çok faydasını gördüm
canım doktora gittin mi hamilelere göre ilaç veriyolar ya yada artık nana limonla geçiştirmeye çalışıcaksın
canım doktora gittin mi hamilelere göre ilaç veriyolar ya yada artık nana limonla geçiştirmeye çalışıcaksın
ilk hamilelikte daha geç hissediliyormuş sanırım senin de ilkmi???
nane iyi deil diolar düşüge sebep oluyomus .. anneme sordum sana hamıleyken gunde 10 baardak içerdim hiçde bişe olmadı dedi ama ne biliyim ben içmedim içime şüphe düşdü
herkese merhabalar. Allahıma şükürler olsun artık bende bir anne adayıyım :)
ama 2 gündür mutluluğuma bir gölge düştü. açık kahve bi akıntım oluyo ara ara ve kasıklarımda hafif bi sancı böyle olan var mı acaba
ama 2 gündür mutluluğuma bir gölge düştü. açık kahve bi akıntım oluyo ara ara ve kasıklarımda hafif bi sancı böyle olan var mı acaba
kızlar bişe sorcam şimdi ben 9 haftalık oldum ya haraketlenmış artık neden nasıl hissetmıyorummmm