• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri 2011 Gelinlik Modelleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok güzel modellerde var hepsi olmasada bıkacına özellıkle bayıldım ya...çok saol yevrum paylaşım için..gelınlık bulduk..sıra damat adayında :92:

sayfa 1 den 102 ye kadar hepsine 2 günde anca baktım:9:

esins çok teşekkürler :71: bütün modelleri biarada görmek çok işe yaradı.beğendiğim modelide eklemişsin görünce de sevindim:34:

nekadar fazla çeşit var gelinlik alacaklara kolay gelsin sayfalarca model baktım yoruldum :) birde bu kadar model içinden hala düşündüğünü bulamayıp diktiren birçok bayan var :)

ayrı ayrı sitelerden model bakıyordum hepsi burda resmen çok tşkler 13 kadar bakabildim ve bi çok model ayırdım şimdi sıra elemelerde:))

Çok Sağolun kızlar modeller bitmedi...

çok yoğunum o yüzden ekleyemedim...

Katalog gibi çevirin çevirin sayfaları bakın...:1::1::1:

Gelinlik söz nişan ve mini abiyelerdede yabancı markaların
modellerini ekliyorum.
Türkiye satışları bazılarının var bazılarının yok..
Fakat diktirmek için fikir olabilir diye düşünüyorum...:66::66::66:

Paylaşım için teşekkürler.Allahım bana da nasip etsin en kısa zamanda gelinlik giymeyi inşallahhh,amin:9:

yani bitane gelinliği bikerede görüp aşık olup gelinliğin kumaşını hiçbi gelinlikçinin bilmediği bahtsız kişi sadece ben miyim arkadaşlar...kafayı yicem...alt tarafı sert,kalın ve mat bi kumaş...kumaşçılara gidiyorum,adamların bana verdiği kumaşı gelinlikçi beğenmiyo,gelinlikçinin gösterdiklerini ben beğenmiyorum...

Back