Kına Gecesi 2011 Gelinleri için Kına Detayları aklımıza gelenler

ben kınada kızlara böyle bişey dağıtıcam.
Tanesi 0,80 kuruş, 12 adet almayı düşünüyorum.
Sadece kızlar için...
Diğer kınalarıda güllü olanlardan alıp mıknatıs yapıştırıcam, birde isim yazıcam, magnet gibi olacak, hem süs hem kına...

[/url][/IMG]

kızla bende bi kına gecesinde gördüm kına yakılırken kızların omuzlarına kırmızı pullu halay mendilleri taktılar..kızlar öyle gelinin etrafında döndü...güzel görünmüştü...):))

Kızlar bende bi fikir vereyim ben kınamdan çay bardaklarını teker teker alimünyum folyoyla kaplamıştım sonra ortasında elbisemin renginde kurdale alıp elbisem fuşyaydı fuşya kurdale alıp fiyong yapıp bağladık sonra içine beyaz mumlardan alıp içine oturtduk kın agünü herkes onları taşıdı ve herkes çok beğendi kuruyemiş içinde kırmızı tül aldım çicekçiden bide beyaz kurdale tülleri yuvarlak şeklide kesip içine kuruyemiş koyup kurdaleyle bağladık çok şık olmuştu resşm bulabilrsem eklerim deneyin bence

Son düzenleme:

Kızlar benim kınam 14 Mayıs ta geçen hafta düğün alışverişine gittik aldıklarımı ekliyorum fikirlerinizi ve eksikleri yazarsanız sevinirim
KINA DUVAĞIM;

FESİM))))))

BİNDALLIM;

BİNDALLININ İÇİNİ ELBİSE ALMADIM RAHAT OLSUN DİYE ŞALVAR ALDIM;

BİNDALLININ KEMERİ;

ÇARIĞIM;

KINA EL GÜLÜ;

KINA SEPETİM İÇİNDE DAĞITILACAK YAZMA,MENDİL,MUM,MAYTAP FALAN VAR;

KINA TEPSİM;

DAĞITMAK İÇİN ALDIĞIM KINALARIM 200 ADET ALDIM İNŞ.LAH YETER;

ABİYEMİN ALTINA GİYECEĞİM AYAKKABIM ELBİSEM DAHA GELMEDİ GELİNCE RESMİNİ EKLERİM GELİNLİĞİM İLE BİRLİKTE TABİ;

CANIM hepsi çok güzel.
güzel günlerde giy inşallah kınaların falan çok değişik papatyalı görmemiştim daha önce

herşeyin çok güzel canım iyi günlerde giy inşallah, ne güzel halletmişsin hepsini daha 2 ay önceden darısı başıma, benim 2 hafta sonra nişanım ve 2.5 ay sonra da düğünüm var kınam var, ama ortada hiç bişeyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…