- Konu Sahibi speedy-gonzales
bnlardan vardır mutlaka eminönünde.
ztn bi gitcez bu malz. satan yerede pasta volkanı maytabı fln bskcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnlardan vardır mutlaka eminönünde.
aynegüzel süslemişsiniz kına mumlarını öğle satılıyormu yoksa sizmi yaptınız onları anlamadım.
perşembe günü planımız.
* nikah işlemlerini halletmek.
* bide dr gitmek![]()
cnm nikah işlemlerini ne kadar süre önce halletmek gerekiyo. benim düğünüm 3 temmuz da ve nikahı salonda kıydırmak istiyoruz. yardımcı olursan sevinirim![]()
evde kendi aramızda yapıcaz cnm
çok kalabalık olsun istemiyrm samimi kendi aramızda eğlenelim
cd hazırlıcam ama aklıma pekde şarkı gelmiyor
bende daha önce bir cafe kiralamayı düşünmüştüm ama sonra annem evde olsun istedi öyle yapıcaz.
bende hedieler dağıtıcam kızlara fln sadece kına dağıtıp göndermek istemiorum
hatıra kalıcak şeyler olsun istiyrm.
bakalım ilerdeki zamanlarda ayarlayınca resimlerini çekerim sizlere
bende evde yapmak istiyorum ama annem eve nasıl sığılcak diyor, abartmayı sevmiyorum gerek yok salonda diyorum, şimdi davetiyede kına düğün yazılıyo, kına adresi ev olunca çok gelen olursa nasıl olcak ki,
kızlar selam benimde kına 16 haziran nikah gününümüzü 24 ocakta aldık, şimdi kına için güzel fikiler bekliyorum süslü mumları eminönündenmi buldunuz salonda yapıcam değişik şeyler istiyorum
bende evde yapmak istiyorum ama annem eve nasıl sığılcak diyor, abartmayı sevmiyorum gerek yok salonda diyorum, şimdi davetiyede kına düğün yazılıyo, kına adresi ev olunca çok gelen olursa nasıl olcak ki,
Kına mumları tamam, ama farklı ve güzel bir hediye istiyorum ne yapabilirim acaba?
Kına mumlarına mıknatıs yapıştırsam hatıra kalsa?
Buda yeni aklıma geldi :))
farklı olabilir. kenarına bi yerine de ismini tarih yazarsın zımbalarsın :86: