Kına Gecesi 2011 Gelinleri için Kına Detayları aklımıza gelenler

aynegüzel süslemişsiniz kına mumlarını öğle satılıyormu yoksa sizmi yaptınız onları anlamadım.

2bbba33bcaa3af77a739d3d23eb672d1_1291159582.jpg

b042176f9843b42f079ee7865708d5a1_1291159656.jpg

alıntıdır

Son düzenleme:
evde kendi aramızda yapıcaz cnm
çok kalabalık olsun istemiyrm samimi kendi aramızda eğlenelim
cd hazırlıcam ama aklıma pekde şarkı gelmiyor
bende daha önce bir cafe kiralamayı düşünmüştüm ama sonra annem evde olsun istedi öyle yapıcaz.
bende hedieler dağıtıcam kızlara fln sadece kına dağıtıp göndermek istemiorum
hatıra kalıcak şeyler olsun istiyrm.
bakalım ilerdeki zamanlarda ayarlayınca resimlerini çekerim sizlere

bende evde yapmak istiyorum ama annem eve nasıl sığılcak diyor, abartmayı sevmiyorum gerek yok salonda diyorum, şimdi davetiyede kına düğün yazılıyo, kına adresi ev olunca çok gelen olursa nasıl olcak ki,

bende evde yapmak istiyorum ama annem eve nasıl sığılcak diyor, abartmayı sevmiyorum gerek yok salonda diyorum, şimdi davetiyede kına düğün yazılıyo, kına adresi ev olunca çok gelen olursa nasıl olcak ki,

istersen sende loka gibi bi yer tutabilirsin 100 kişilik falan.
yada evde yapmak istiyorum dersen kına için extra bi kağıt çıkartırsın zaman saat adresin yazdığı
çağırmak istediklerinin davetiyesine zımbalarsın :7:

kızlar selam benimde kına 16 haziran nikah gününümüzü 24 ocakta aldık, şimdi kına için güzel fikiler bekliyorum süslü mumları eminönündenmi buldunuz salonda yapıcam değişik şeyler istiyorum

cnm evde yapıcaksan davetiye ye yazmaya gerek yok
sadece gelmesini istediğiniz kişilere söylersiniz
biz öyle yapıcaz. yaklaşık bi 35 kişiyi bulur yine

birde mumları kendim süsledim
minik kurdeleler attım
tülle süsledim başta sonra korktum tülleri çıkardım yanar fln süs yapalım derken kazaya maruz kalmayalım

Son düzenleme:
Kına mumları tamam, ama farklı ve güzel bir hediye istiyorum ne yapabilirim acaba?
Kına mumlarına mıknatıs yapıştırsam hatıra kalsa?
Buda yeni aklıma geldi :))

Back