Kına Gecesi 2011 Gelinleri için Kına Detayları aklımıza gelenler

ben kınada kızlara böyle bişey dağıtıcam.
Tanesi 0,80 kuruş, 12 adet almayı düşünüyorum.
Sadece kızlar için...
Diğer kınalarıda güllü olanlardan alıp mıknatıs yapıştırıcam, birde isim yazıcam, magnet gibi olacak, hem süs hem kına...

3201.jpg
[/url][/IMG]

kızla bende bi kına gecesinde gördüm kına yakılırken kızların omuzlarına kırmızı pullu halay mendilleri taktılar..kızlar öyle gelinin etrafında döndü...güzel görünmüştü...):)):61:

Kızlar bende bi fikir vereyim ben kınamdan çay bardaklarını teker teker alimünyum folyoyla kaplamıştım sonra ortasında elbisemin renginde kurdale alıp elbisem fuşyaydı fuşya kurdale alıp fiyong yapıp bağladık sonra içine beyaz mumlardan alıp içine oturtduk kın agünü herkes onları taşıdı ve herkes çok beğendi kuruyemiş içinde kırmızı tül aldım çicekçiden bide beyaz kurdale tülleri yuvarlak şeklide kesip içine kuruyemiş koyup kurdaleyle bağladık çok şık olmuştu resşm bulabilrsem eklerim deneyin bence:51:

Son düzenleme:
GELINCIK sana katılıyorum arkadaşım benimde 19 mayısta kınam var ve bende hint kıyafeti aldım :66:[/QUOTE=

kızlar benim de acil kına kıyafetine ihtiyacım var, lütfen eminönünde nerden aldıgınızı bana soyler misiniz o hint kıyafetlerinin? kafkas kıyafeti varsa o da olur ki ben de ya hint ya kafkas istiyorum ama çok şık bindallı da olabilir, lütfen yardımcı olun. ve çok gezmek istemiyorum cunkku başa çıkamıyorum bi ton şeyle:2:

Kızlar benim kınam 14 Mayıs ta geçen hafta düğün alışverişine gittik aldıklarımı ekliyorum fikirlerinizi ve eksikleri yazarsanız sevinirim
KINA DUVAĞIM;
$Fotoğraf0484.jpg
FESİM:-)))))))
$Fotoğraf0485.jpg
BİNDALLIM;
$Fotoğraf0480.jpg
$Fotoğraf0479.jpg
BİNDALLININ İÇİNİ ELBİSE ALMADIM RAHAT OLSUN DİYE ŞALVAR ALDIM;
$Fotoğraf0483.jpg
$Fotoğraf0481.jpg
BİNDALLININ KEMERİ;
$Fotoğraf0489.jpg
ÇARIĞIM;
$Fotoğraf0476.jpg
KINA EL GÜLÜ;
$Fotoğraf0488.jpg
KINA SEPETİM İÇİNDE DAĞITILACAK YAZMA,MENDİL,MUM,MAYTAP FALAN VAR;
$Fotoğraf0486.jpg
$Fotoğraf0492.jpg
KINA TEPSİM;
$Fotoğraf0490.jpg
DAĞITMAK İÇİN ALDIĞIM KINALARIM 200 ADET ALDIM İNŞ.LAH YETER;
$Fotoğraf0473.jpg
$Fotoğraf0472.jpg
ABİYEMİN ALTINA GİYECEĞİM AYAKKABIM ELBİSEM DAHA GELMEDİ GELİNCE RESMİNİ EKLERİM GELİNLİĞİM İLE BİRLİKTE TABİ;
$Fotoğraf0478.jpg
$Fotoğraf0477.jpg

herşeyin çok güzel canım iyi günlerde giy inşallah, ne güzel halletmişsin hepsini daha 2 ay önceden :3: darısı başıma, benim 2 hafta sonra nişanım ve 2.5 ay sonra da düğünüm var kınam var, ama ortada hiç bişeyim yok:19:

Back