• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi 2011 Gelinleri için Kına Detayları aklımıza gelenler

herşeyin çok güzel canım iyi günlerde giy inşallah, ne güzel halletmişsin hepsini daha 2 ay önceden :3: darısı başıma, benim 2 hafta sonra nişanım ve 2.5 ay sonra da düğünüm var kınam var, ama ortada hiç bişeyim yok:19:

Çok teşekkürler canım,darısı başına hayırlısıyla aynı dönemde olcak galiba düğünlerimiz,mecbur hallettim hepsini bu ay çıksın çeyiz telaşı başlıcak çok sıkışmamak için hallettik şimdiden kafam rahat ama kilo alıp gelinliğe sığamam diye korkmuyorum da değil hani şansıma artık:66:

Tamam sözleşelim hep beraber gidelim alışverişe ben kemeraltından aldım herşeyimi önce bindallımı beğendim tüllü modeller daha yeni sayılır değişik olsun istedim bindallı satılan yerlerde diğer bütün malzemeler var zaten ordaki bayanlar söylüyo siz seçiyosunuz bu kadar 2 saatte abiyem,gelinliğim ve diğer düğün alışverişinde alınması gerekenler dahil hallettik

Çok teşekkürler canım,darısı başına hayırlısıyla aynı dönemde olcak galiba düğünlerimiz,mecbur hallettim hepsini bu ay çıksın çeyiz telaşı başlıcak çok sıkışmamak için hallettik şimdiden kafam rahat ama kilo alıp gelinliğe sığamam diye korkmuyorum da değil hani şansıma artık:66:

ben de önce mutfak eksiklerindençeyizlik şeylerden başladım, eksikler var tabi ama ev tutunca ancak rengine boyutuna göre alınacaklar kaldı.
ben de sürekli kilo alıyorum, stresten zayıflayacağıma yiyorum, nişanlık provasında sürekli bedenim değişiyor. :50:

hadi hayırlısı artık canım, hepimize kolay gelsin :3:

bunların hiç birisi ben indirmedim canım. etraftan topladım. bence sen detaylı bilgi için
bu konuyu incele :54::54:
bendeki şarkıları sana msnden bile yollamak çok uzun zamanımızı alır. ist falan olsan görüşelim cd veryim diyecem.

http://www.kadinlarkulubu.com/kina-...erini-paylasalimbana-butun-evleneceklere.html

istanbul avrupa yakasındayım ben canım valla bence biz tam teçhizat donanıp gidelim fikir edinelim, elimizdeki müzikleri de paylaşalım

ben de önce mutfak eksiklerindençeyizlik şeylerden başladım, eksikler var tabi ama ev tutunca ancak rengine boyutuna göre alınacaklar kaldı.
ben de sürekli kilo alıyorum, stresten zayıflayacağıma yiyorum, nişanlık provasında sürekli bedenim değişiyor. :50:

hadi hayırlısı artık canım, hepimize kolay gelsin :3:

Benim çeyizde eksik kalmadı evin iki odası doldu onlar toparlancak danteller falan yıkancak hazırlancak nasip olursa mayıs başında çeyizim serilcek,Evim de hazır bi boyası temizliği kaldı Nisan ortasında mobilyalar gelcek yerleşcek onlar temizlencek sonra serilen çeyiz toplancak eve gidip yerleşcek işim çok şu ay bi çıksın tutuşcak paçalarım,bende tam tersine eridim 38 bedenden 34 e düştüm valla koşturmaktan,stresten:66: Allah kolaylık versin çok zormuş valla

istanbul avrupa yakasındayım ben canım valla bence biz tam teçhizat donanıp gidelim fikir edinelim, elimizdeki müzikleri de paylaşalım

iyi bari bende avrupa yakasındayım. ozaman yaklaşırken bi şekilde bi yerde görüşüp müzikleri paylaşabiliriz
Benim çeyizde eksik kalmadı evin iki odası doldu onlar toparlancak danteller falan yıkancak hazırlancak nasip olursa mayıs başında çeyizim serilcek,Evim de hazır bi boyası temizliği kaldı Nisan ortasında mobilyalar gelcek yerleşcek onlar temizlencek sonra serilen çeyiz toplancak eve gidip yerleşcek işim çok şu ay bi çıksın tutuşcak paçalarım,bende tam tersine eridim 38 bedenden 34 e düştüm valla koşturmaktan,stresten:66: Allah kolaylık versin çok zormuş valla

offff şu çeyiz işi yedi bitirdi ben :1: bizimde yıkanacak kısmetse nisan sonu mayıs başı gibi

iyi bari bende avrupa yakasındayım. ozaman yaklaşırken bi şekilde bi yerde görüşüp müzikleri paylaşabiliriz

offff şu çeyiz işi yedi bitirdi ben :1: bizimde yıkanacak kısmetse nisan sonu mayıs başı gibi

Sorma valla herkeste aynı dert hayırlısıyla işin içinden çıkarız inş.lah

Şöyle söyleyim.

Roman havaları.
Ankara havaları.
Misket.
Oryantel.
Dabruka.
Hareketli parçalar. :1::1::1:
sipitim bana ağırlık olarak ankara havaları lazım
oynamaz bizimkiler oryantelle fln
çok seçiciler valla :1:
Kızlar benim kınam 14 Mayıs ta geçen hafta düğün alışverişine gittik aldıklarımı ekliyorum fikirlerinizi ve eksikleri yazarsanız sevinirim
KINA DUVAĞIM;
Eki Görüntüle 155318
FESİM:-)))))))
Eki Görüntüle 155328
BİNDALLIM;
Eki Görüntüle 155324
Eki Görüntüle 155329
BİNDALLININ İÇİNİ ELBİSE ALMADIM RAHAT OLSUN DİYE ŞALVAR ALDIM;
Eki Görüntüle 155323
Eki Görüntüle 155317
BİNDALLININ KEMERİ;
Eki Görüntüle 155325
ÇARIĞIM;
Eki Görüntüle 155315
KINA EL GÜLÜ;
Eki Görüntüle 155327
KINA SEPETİM İÇİNDE DAĞITILACAK YAZMA,MENDİL,MUM,MAYTAP FALAN VAR;
Eki Görüntüle 155322
Eki Görüntüle 155319
KINA TEPSİM;
Eki Görüntüle 155321
DAĞITMAK İÇİN ALDIĞIM KINALARIM 200 ADET ALDIM İNŞ.LAH YETER;
Eki Görüntüle 155320
Eki Görüntüle 155330
ABİYEMİN ALTINA GİYECEĞİM AYAKKABIM ELBİSEM DAHA GELMEDİ GELİNCE RESMİNİ EKLERİM GELİNLİĞİM İLE BİRLİKTE TABİ;
Eki Görüntüle 155326
Eki Görüntüle 155316
cnm herşeyin çok güzel
kınalarında çok değişikmiş.
güllüsünü aldım ben ama karanfil galiba bazıları papatya.
değişikmiş baya.

sipitim bana ağırlık olarak ankara havaları lazım
oynamaz bizimkiler oryantelle fln
çok seçiciler valla :1:

cnm herşeyin çok güzel
kınalarında çok değişikmiş.
güllüsünü aldım ben ama karanfil galiba bazıları papatya.
değişikmiş baya.

Aslında bende almadan önce güllü beğenmiştim ama aldıklarım daha yeni çıkmış çarşıyı dolaştım başka bir yerde yoktu değişik herkesin aldığından farklı olsun diye bunları aldım önce pek içime sinmemişti ama şimdi çok hoşuma gidiyor dağıtmasam mı acaba?:60:

kızlar ben kınada 7 kocalı hürmüz şarkısı çalcam...ey tanrım bana üç taneee:92:üç de yetmez beş tane...:64:kızlar coşsun diyee....:))):66:

Back