Kına Gecesi 2011 Gelinleri için Kına Detayları aklımıza gelenler

16 temmuzda kınam var ama şarkı dışında hiç bişi ayarlamadım
annem ilgilenecek çünkü kına sevmem pek ben ...
ama hoş şeyler varmış anneme göstereyim

bence bindalli giyme ben hic begenmiyorum herkes ayni tarzda giyiyor.. Hint kiyafetleri var cok güzel islemeli (kapalicarsidan almistim benimkini) öyle degisik bisey düsünebilirsin bence..

bence bindalli giyme ben hic begenmiyorum herkes ayni tarzda giyiyor.. Hint kiyafetleri var cok güzel islemeli (kapalicarsidan almistim benimkini) öyle degisik bisey düsünebilirsin bence..

GELINCIK sana katılıyorum arkadaşım benimde 19 mayısta kınam var ve bende hint kıyafeti aldım

Kızlar size bi arkadaşımın kınasından resim yüklemek istedim. Normal Abiye yerine hint kıyafeti ve çingene kıyafeti giyindi. Eşide ona uyum sağlayan tarzda idi tabikii :)
Bindallı yerinede saten gecelik üzerine tüylü sabahlık gibi bişi giydi.

Çok güzel olmuştu. Belki fikir olur sizlerede.

ay ybende bayildim o beyaz kiyafete.. nerden bulucaz yada ben hintli kiyafetleri dusunuyorumda ayni zamanda bakalaim bulucaz bsiisler,r

ben hint kıyafeti aldım..bursadaysan fuara gelicekler yine mayıs ayında eski merinosun olduğu yerde..kına yakılırken hint kıyafetimi giyicem..o başlarına taktıkları aksesuardan da aldım..sonra bilezik aldım hintlilerden aldım hepsini..kıyafetime uygun..ilk önce uzun tuvaletimi giyicem saçlarım uzun lüle lüle olucak ama ben o anda ne aksesuarı takıcam nede saçlarım salık olucak..kuaförüme söylüycem saç tokalarıyla tutturtcam saçlarımı..daha sonra hint kıyafetimi giyerken tam takım hazırlanıp kınamı yaktırmaya gidicem..

slm her okuduğum yazdıda kesinlikle duvak vr benimde temmuzda olcak değişik fikirler arıyorum mümkünse duvak olmadan misafirlerime dağıtabileciğim ne olabilir

slm her okuduğum yazdıda kesinlikle duvak vr benimde temmuzda olcak değişik fikirler arıyorum mümkünse duvak olmadan misafirlerime dağıtabileciğim ne olabilir

Çok güzel taçlar var eminönünde üzerinde farklı yazılar yazan , yada kendin biraz uğraşarak birşeyler yapabilirsin...

kenardaki tüller yanmazmı ?
çok hoşmuş aslında beğendim

şişe olayını sevmedim ben
nişanlımın kuzen yaptı
çok kaba geldi bana

bnm bindallımı bi komşumuz hacca gitti,o ordan almış getirmiş
sana giydircem ilk sora mahalledeki diğer kızlara giydircem dedi
bunu düşünmesi bile hoşuma gitti
diğer mum ıvır zıvır ne varsa k.valideye ait
o alcak hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…