- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
arkadaslar bende 14 temmuzda evleniorum, nereye gidecegimi bilmiorum (mumkunse karamandan cok uzak olmasin) ve de butcem cok kisitli,
bir milyara hersey dahil bir hafta otel bulabilirmiyim acaba?
hersey dahil diorum cunku balayinda asiri gezmek istemiorum daha cok otelde kocacigimla tadini cikarmak istiyorum
kızlar merhaba ben temmuzda evlendim ve adam ve eve de balayımızı geçirdik çok güzel bir otel
slm kızlar.ben de 26 haziranda evleniyorum..balayı için otel arayışına girdim.tabiiki ilk baktığım yer kk...yaşasın kk..voyage beleği çok beğendim..çokkk teşekkür ediyorum bu güzel bilgileriniz için.erken rezervasyon yaptıracağız biz de nasipseee...
speedy canım beni büyüüüüüüüüüüüüüüüüük bi dertten kurtardın biliyo musun??? balayı için tercihimiz kesinlikle ANTALYA'ydı..ama otel konusunda hiçbir fikrimiz yoktu..sana nekadar teşekkür etsem azdırrr...
%40 düşüyosa iyi olur heralde fiyatlar.. ayyy alacaklar bitmiyoki inşallah gidebiliriz oraya yaa çok heves ettim :)) de galiba bu başlığa gelen herkes voyage belek yapıcak :)))))))))))
kızlar kaç gün kalacaksınız peki? 4 gece kalırız heralde dedim de nişanlım az değilmi dedi :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?