2011 Gelinleri Hangi Otelde Balayı..


oteli tam bilmiyorum ama wow kendini kanıtlamış otel zinciridir.Önceki yazdığım masajlara bakarsan bir site ismi paylaştım ordan kontrol edbilirsin oteli.
 

Mavi yolculuk oldukça güzel bir seçenek balayı için ama yolculuklar oldukça pahalı oluyor senin istediğin tarzdakiler.Birde en az bir hafta gemide olmak istermisin onada karar vermen gerek.Gerçi limanlarda durup bir gün mola veriyorlar şehirlerde ama sizi tatmin edermi.Arama motorlarına crouises yazarsan bazı sayfaları görebilirsin.İstanbuldan başlayanlarda var en son durağı istanbul olanlarda.

mutlupınar banada fikir verirsen sevinirim.Bizde balayı için lykia world yada titanic resort'u düşünüyoruz şimdilik.Bu oteller hakkında yardımcı olurmusun bana?

tatlım önceki sayfada bir arkadaşa site ismi verdim.ordan otellerini araştır şikayet almışlar her ikiside.tavsiye de bulunduğum arkadaşada söylemiştim otelleri araştırırken iyi yorumlara değil kötü yorumlara bak senin için gerçekten problem yaratırmı onu düşün öyle karar ver diye.sende öyle yap.


söylediğin evleri biliyorum benimde favorimdir o bungalov evler...Ama onlarda şöyle bir dezavantaj var tatil köyü standartını yakalayamıyosun.tam pansiyon bile bulmak güç.. başka bir tatil için oldukça güzel bir fikir ama balayı için nişanlınla konuş bence.Bende ilk olimpos düşünmüştüm ama nişanlım istemediği için vazgeçmek zorunda kaldım...o yüzden sana git yada gitme diyemeyeceğim... nişanlınla düşünüp cevabınız evet olursa fethiyede kelebekler vadisinde de var o evler :)

arkadaşlar indirim gözüküyor sitelerde fakat temmuz ayına bakıyorum fiyat belli değil diyor .sitelerin nerelerinden bakıyorsunuz erken rezervasyonlara.

belki temmuz ayı fiyatları henüz belirlenmemiştir.temmuz ayına kadar yaptığın rezervasyonlarda erken rezervasyon indirimi vardır.

adam eve çok istiyorum jolly de temmuzda 409 gösteriyor (yani bulabildiğim fiyatlar bu) ets de voyage belek 460 gösteriyor delux odalarda doğru bulmuşmuyum bilemiyorum ama bu fiyatların üzerinden mi %35 arkadaşlar??

booking diye bir site var onların en düşük fiyat garantisi var birde ordan bak.Harika bir otel tam hatırlamıyorum ama 2009 yada 2010 da en güzel dizayn ödülü aldı orası


gün sınırlaması yoktur bence balayı tatillerinde evlilik cüzdanını ödeme esnasında göstermen gerek otele aksi halde balayı indiriminden yararlanamazsın.Sorun olacağını düşünmüyorum ama otele karar verdiğinde emin olmak için sorman iyi olur.
 
Son düzenleme:

canım alanyaya çok tatile gittim ama hiç otele gitmedim bu otelide gördüm sadece
nasıl bi tatil istediğine bağlı canım otel olarak gayet güzel

hem doğa manzarası hem deniz manzarası olsun istiyorum. bu otel doğa ile iç içe ve sitesine girerseniz çok şirin görünüyor. tek kötü yanı diğer otellere göre biraz daha pahalı.
 
hem doğa manzarası hem deniz manzarası olsun istiyorum. bu otel doğa ile iç içe ve sitesine girerseniz çok şirin görünüyor. tek kötü yanı diğer otellere göre biraz daha pahalı.

evet canım.. ama az çok biliyorsundur ki alanya fazla kalabalık ve gerçekten çok sıcak..
düğün ne zaman. temmuz-ağustosta 45 dereceyi bile buluyor
diğer türlü doğa ile içiçe gerçekten arka taraf komple dağlar ön taraf deniz
 
KIZLAR BÜYÜK ABANTA gitmeyi planlıyordum balayına ama rezerveler dolmus nerdeyse..
istanbul cevresınde kolay ulasım saglancak ,cunku arabamız yok pansiyon bile olur böyle sıcak dogayla basbasa güzel bir yer istiyorum balayına..aslında guneydekı oteller cok uygun düşünüyorumda cok güzel ama hem kapalıyım hemde ulaşım sorunu var napcam bilmiyorum .
yardımcı olun lütfen bana da..
kültür turu istiyorum ama onun rezervasyonu yok sanırım ..balayına uygun olur mu bir batı karadeniz turu ?
 
Son düzenleme:
anlaşmalı turlar ile konuş canım etstur,anıtur,turon9 falan gibi.
hatta çevrende var ise birebir git öyle konuş daha detaylı bilgi alabilirsin :82:
 

teşekkür ederim canım,biz mart ayında orda olacağız 500 tl 5 gecesi herşey dahil :):))))
 

ne zaman gitmek istiyorsun bilmem ama eğer kapalıysan ayvalığı öneririm yok daha yakın olsun dersen polonezköy e ne dersin...
 


düğün temmuzda arkadaşım. balayı için alanyayı düşünüyoruz. görmediğimiz bir yer olsun istiyoruz. wow otelleri de çok güzel fakat orası daha da pahalı :)
 



arkadaşım bence balayı için tur iyi bir fikir olmaz. çünkü tur yorucu olur ve daha çok kültür amaçlıdır fakat balayında amaç eğlenmek ve kafa dinlemek ve en önemlisi de eşinle başbaşa kalmaktır. o nedenle balayına tur a gitmenizi önermiyorum ama yine de fikir sizin
 

balayı için bi otel önereyim kervansaray otel antalya lara da 6 gece 1248 tl balayı paketide mavcut
ets turdan erken rezarvasyon fiyatıyla yararlanılabilir
sanırım benim tercihim burası olucak
 
bizi balayı planları sonraya kaldı, önce ev vs işlerini halletmeye karar verdik..

voyage belekte fiyat bakımından çok geldi maalesef.. çok beğendim mükemmel bi otel ama kısmet değilmiş :) bigün inş gideriz :))
 
düğün temmuzda arkadaşım. balayı için alanyayı düşünüyoruz. görmediğimiz bir yer olsun istiyoruz. wow otelleri de çok güzel fakat orası daha da pahalı :)

canım ozaman Alanyayı madem görmedin beğendiğin bi otele git derim görülecek gezilecek yerler.
yalnız merkeze yakın olması sizin için daha da rahat olaiblir


bizde istedik ama olmadı üzülmüyorum
 
KIZLAR kızlar beni dinleyin,dün anı tura gittik birsürü otel baktık,görevlide çok yardımcı oldu bize önerdiği GRANADA otel oldu,hem ucuz hem yeni hemde mimarisi çok güzel dedi,bende internette baktım odaları çok güzel görünüyor,merkeze 90 km uzaklıkta ama otel ulaşımı ücretsiz sağlıyor 7 gün 2500 biz tatil için 3 bin öngördüğümüz için 10 gün kalalım diyoruz,ama henüz karar veremedim,ocağın sonuna kadar karar vericez ,nişanlımda beğendi bakalım
 
ceylin bende baktım otel güzele benziyor. 3000 TL ayrdıysanız 10 gün kal gitsin madem
balayı sonuçta bi daha yaşanmaz :82:

evet bende öyle diyorum,ama paramız yetmeyecek diye çok korkuyoruz,çünkü biz evlilik kredisi çektik.Şu anda ucu ucuna yetiyor paramız...ama birdahada o kadar uzun bir tatil yapayız uzun bir süre çünkü kredi ödicez baklım neler olacak
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…