- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
merhaba arkadaşlar bende otel araştırması yapmaktayım düğünüm 19 haziranda sitelerde gezinirken bi otele rastladım W0W KREMLİN PALACE antalya kundu da bilgisi olan varmı harika biyer yaa gördüğüm kadarıyla resmen aşık oldum oraya burayı bileniniz varmı
haklısın speedy.ben de farklı arayışlara girebilirim.
calista luxury da hoşuma gitti benim
selamlarr
benim dugun tarihim henuz belli degil... ama 2011 gozuyle bakiyorum bi aksilik cikmazsa...
nisanlim askerde oldugundan
balayi icin, mavi yolculuga cikma hevesim var Norvec'e.
fakat tayland taraflarinda, puket'te super oteller kesfettim bugun! romantik, okyanus manzarali... sessiz... mavilik...
bilemiyorum... karar veremiyorumm
mutlupınar banada fikir verirsen sevinirim.Bizde balayı için lykia world yada titanic resort'u düşünüyoruz şimdilik.Bu oteller hakkında yardımcı olurmusun bana?
mutlupınarr yardımına ihtiyacım varr :) söylediğin adresten girdim baktım otellere.gidenlerin çektiği otel fotoğrafları var daha inanadırıcı..çünkü fotoğraflardaki gibi olmayabiliyor ya çoğu otel..şimdi şöyle bir fikrim var..(sürekli değişiyo fikirlerimm) tropikal ağaç evler var antalya oliympos ulupınarda..orasıyla ilgili bir bilgin var mı?sence balayı için uygun mu?arama motoruna tropikal ağaç evler yazınca direk çıkıyoo..benim için oraya bir bakıp bana fikir verir misinnn???şimdiden çook teşekkür ederimmm:)
arkadaşlar indirim gözüküyor sitelerde fakat temmuz ayına bakıyorum fiyat belli değil diyor .sitelerin nerelerinden bakıyorsunuz erken rezervasyonlara.
adam eve çok istiyorum jolly de temmuzda 409 gösteriyor (yani bulabildiğim fiyatlar bu) ets de voyage belek 460 gösteriyor delux odalarda doğru bulmuşmuyum bilemiyorum ama bu fiyatların üzerinden mi %35 arkadaşlar??
iki şey daha sorucaktım bu oteller malum pahalı gün sınırlaması varmı 3 gün kalıp başka bir otele geçmeyi düşünüyoruz.birde balayı seçmi yapmak için son 1 ayda evlenme zorunluluğu varmı tayin için nisanda nikah olucak ama düğün temmuz 16??? :18:
canım alanyaya çok tatile gittim ama hiç otele gitmedim bu otelide gördüm sadece
nasıl bi tatil istediğine bağlı canım otel olarak gayet güzel
hem doğa manzarası hem deniz manzarası olsun istiyorum. bu otel doğa ile iç içe ve sitesine girerseniz çok şirin görünüyor. tek kötü yanı diğer otellere göre biraz daha pahalı.
gueen elizabeth ile ilgili gidenlerin yorumlarını merak ettimm. hayal kırıklığına uğradımm.84tane yorum yapılmış içinden 5tane güzel yorum ya var ya yokk..halbuki fotoğraflarda müthiş görünüyor.ama gidenler hiç de öyle olmadığını söylüyorrr.off ya çok canım sıkıldı..ne güzel otel bulduk diye sevinmiştim..1000 tlyi geçsin istemiyoruz daha falası bizi kasacak çünkü..canım siz la chateau de prestige otel için ne kadar ödediniz öğrenebilir miyim?
KIZLAR BÜYÜK ABANTA gitmeyi planlıyordum balayına ama rezerveler dolmus nerdeyse..
istanbul cevresınde kolay ulasım saglancak ,cunku arabamız yok pansiyon bile olur böyle sıcak dogayla basbasa güzel bir yer istiyorum balayına..aslında guneydekı oteller cok uygun düşünüyorumda cok güzel ama hem kapalıyım hemde ulaşım sorunu var napcam bilmiyorum .
yardımcı olun lütfen bana da..
kültür turu istiyorum ama onun rezervasyonu yok sanırım ..balayına uygun olur mu bir batı karadeniz turu ?
evet canım.. ama az çok biliyorsundur ki alanya fazla kalabalık ve gerçekten çok sıcak..
düğün ne zaman. temmuz-ağustosta 45 dereceyi bile buluyor
diğer türlü doğa ile içiçe gerçekten arka taraf komple dağlar ön taraf deniz
KIZLAR BÜYÜK ABANTA gitmeyi planlıyordum balayına ama rezerveler dolmus nerdeyse..
istanbul cevresınde kolay ulasım saglancak ,cunku arabamız yok pansiyon bile olur böyle sıcak dogayla basbasa güzel bir yer istiyorum balayına..aslında guneydekı oteller cok uygun düşünüyorumda cok güzel ama hem kapalıyım hemde ulaşım sorunu var napcam bilmiyorum .
yardımcı olun lütfen bana da..
kültür turu istiyorum ama onun rezervasyonu yok sanırım ..balayına uygun olur mu bir batı karadeniz turu ?
arkadaşım bence balayı için tur iyi bir fikir olmaz. çünkü tur yorucu olur ve daha çok kültür amaçlıdır fakat balayında amaç eğlenmek ve kafa dinlemek ve en önemlisi de eşinle başbaşa kalmaktır. o nedenle balayına tur a gitmenizi önermiyorum ama yine de fikir sizin
düğün temmuzda arkadaşım. balayı için alanyayı düşünüyoruz. görmediğimiz bir yer olsun istiyoruz. wow otelleri de çok güzel fakat orası daha da pahalı :)
bizi balayı planları sonraya kaldı, önce ev vs işlerini halletmeye karar verdik..
voyage belekte fiyat bakımından çok geldi maalesef.. çok beğendim mükemmel bi otel ama kısmet değilmiş :) bigün inş gideriz :))
biz balayı için tekirova corinthia ya gidiyoruz kemer antalya. ets turdan aldık. 5 gün kalacağız.
ceylin bende baktım otel güzele benziyor. 3000 TL ayrdıysanız 10 gün kal gitsin madem
balayı sonuçta bi daha yaşanmaz :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?