2011 Gelinleri Hangi Otelde Balayı..


rica ederim ne demek :)) bu arada mutluluklar dileyeyim şimdiden.yardıma ihtiyacın olursa burdayım
 
slm biz balayına değişiklik olsun diye kıbrıs düşünüyoruz yavaş yavaş otellere bakmaya başladım ama kıbrısta pek indirim olmuyomu yokssa erken rezervasyonlar daha açılmadımı türkiye ve kıbrıs arasında fiyat çok oynarmı. eylülde ramazan bayramından sonraki hafta gitmeyi düşünüyoruz.
 
selamlarr

benim dugun tarihim henuz belli degil... ama 2011 gozuyle bakiyorum bi aksilik cikmazsa...
nisanlim askerde oldugundan

balayi icin, mavi yolculuga cikma hevesim var Norvec'e.
fakat tayland taraflarinda, puket'te super oteller kesfettim bugun! romantik, okyanus manzarali... sessiz... mavilik...

bilemiyorum... karar veremiyorumm
 

mutlupınar banada fikir verirsen sevinirim.Bizde balayı için lykia world yada titanic resort'u düşünüyoruz şimdilik.Bu oteller hakkında yardımcı olurmusun bana?
 
rica ederim ne demek :)) bu arada mutluluklar dileyeyim şimdiden.yardıma ihtiyacın olursa burdayım

mutlupınarr yardımına ihtiyacım varr :) söylediğin adresten girdim baktım otellere.gidenlerin çektiği otel fotoğrafları var daha inanadırıcı..çünkü fotoğraflardaki gibi olmayabiliyor ya çoğu otel..şimdi şöyle bir fikrim var..(sürekli değişiyo fikirlerimm) tropikal ağaç evler var antalya oliympos ulupınarda..orasıyla ilgili bir bilgin var mı?sence balayı için uygun mu?arama motoruna tropikal ağaç evler yazınca direk çıkıyoo..benim için oraya bir bakıp bana fikir verir misinnn???şimdiden çook teşekkür ederimmm:)
 
arkadaşlar indirim gözüküyor sitelerde fakat temmuz ayına bakıyorum fiyat belli değil diyor .sitelerin nerelerinden bakıyorsunuz erken rezervasyonlara.
 
arkadaşlar alanyada delphin botanik otel hakkında ne düşünüyorsunuz ? balayı için burayı beğendim ama henüz karar vermedik
 
merhaba arkadaşlar bende otel araştırması yapmaktayım düğünüm 19 haziranda sitelerde gezinirken bi otele rastladım W0W KREMLİN PALACE antalya kundu da bilgisi olan varmı harika biyer yaa gördüğüm kadarıyla resmen aşık oldum oraya burayı bileniniz varmı
 
adam eve çok istiyorum jolly de temmuzda 409 gösteriyor (yani bulabildiğim fiyatlar bu) ets de voyage belek 460 gösteriyor delux odalarda doğru bulmuşmuyum bilemiyorum ama bu fiyatların üzerinden mi %35 arkadaşlar??
 
iki şey daha sorucaktım bu oteller malum pahalı gün sınırlaması varmı 3 gün kalıp başka bir otele geçmeyi düşünüyoruz.birde balayı seçmi yapmak için son 1 ayda evlenme zorunluluğu varmı tayin için nisanda nikah olucak ama düğün temmuz 16??? :18:
 
istediğin kadar kalabiirsin canm ondan yana sıkıntı yok.
ama son 1 ay içinde evlenme olayını bilmiyorum otelini belirle istersen üzerinde araştırma yapabiliriz
 
biz karar verdik balayımıza hayrlısıyla voyage sorgun da yapıcaz hürriyet ve milliyet gazetelerinde okudum en iyi 2. otel seçilmiş burası inş bizde memnun kalırız
 
Son düzenleme:

merhaba.Kıbrıs ta şöle bişey var. bildiğin gibi kıbrıs güney ve kuzey diye bölünmüş durumda.kuzey kısmında türkler güney kısmında rumlar yaşıyor.bizim vizesiz gidebileceğimiz kısım kuzeyi eğer güneye gitmek istersen vize alman gerekiyor.Eğer kıbrısa gitmek istersen uçakla gitmen gerek.Diğer bir alternatif ise mersinden yada taşucundan vapurla geçmek.otel fiyatları konusunda çok bilgim yok açıkcası.Mersinde taşucu diye beldede okudum ordan sürekli vapur kalkıyor kıbrısa.Dediğim gibi okuduğum yerden saatler sürecek kadar uzaklıktaydı ama bilirsin öğrencilik te 1 lira bile kıymetli oluyor hiç gitmek nasip olmadı.ama giden kişilerden duyduğum kadarıyla öle aman aman birşey yok kıbrısta.ve otel ucuz olsa bile kıbrıs genel olarak çok pahalı türkiyeye göre.o yüzden eğer net karar verdiyseniz otel dışı yapacağınız ufacık bişeye kadar araştır derim ben.(örn gazetelerin üzerindeki kıbrıs fiyatına göz atabilirsin aradaki farkı anlayabilmen için.)Birisinden duymuştum insanların maaşları yüksek olduğu için fiyatlarada yansıyormuş bu. işine yaramı bilmem ama kumar içki ve sigara oldukça ucuzmuş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…