Düğün 2011 gelinleri düğününüz nerelerde olucak...

didem kısmetse benim de florya da olacak..yemek menüsü pahalı gelirse pasta menüsü de seçebiliyormuşsun bunu yeni öğrendim ..

hayırlı olsun asyacım sizin hangi tarihte? hem canım biliyorum arzuya bağlı ister yemek ister pasta menüsü biz yemekli olsun istedik ( bu arada k.bakma daha yeni gördüm yazdığını cnm)
 
Son düzenleme:
hayırlı olsun asyacım sizin hangi tarihte? hem canım biliyorum arzuya bağlı ister yemek ister pasta menüsü biz yemekli olsun istedik ( bu arada k.bakma daha yeni gördüm yazdığını cnm)

Didemcim biz 11.11.11 'i aldık , şubat ayında aldık , aralık hariç hiç haftasonu yoktu. Benimki cumaya denk geliyo , istanbul trafiği nasıl olcak, biraz endişeliyim ama bakıcaz artık. Ablamın da 2 yıl önce orda oldu , ben cok begendim , o yüzden oradan aldık biz de. Senin ne zaman ?
 

hayırlı olsun cnm... bizimde 18 temmuzda inşaallah bizde hafta sonu bulamadık cuma günü olsun dedim oda olmadı. nişanlım babam ve ağbim yurt dışında oldukları için temmuz ayı içinde olması gerekiyordu öyle aldık bizde cnm hem ben b.çekmecede oturuyorum çok uzun sürmüyor gitmemiz ama trafikte nasıl olur bilemem
 

İnşallah yolunda gider herşey..güzel bir yerde düğün yaptığımıza inanıyorum :)
 
benimki kapalı olan salonda, bi de havuzbaşı var sanırım. malum benimki yaza denk gelmiyo, senin havuzbaşı heralde canım ?

hmm dogru cnm hayırlısı olsun ınsaallah gordum orasıda guzel cnm hem evet cnm havuzbasında olacak ınsaallah
 
11 temmuz sultan sarayı topkapı salonu saat 17.30 inşallah rabbimin izniyle hepinize mutluluklaaaaaaar
 
6.500 tl ye kokteyl menü şeklinde masa süslemesi gelin yolu pastası sınırsız içeçek şeklinde anlaştık alkisalkisalkis

arklar bende samsunda düğün kına gibi olucak ist da da nikah yemek dedik ama çok pahalı sarnıc ta o fiyat çok iyi hala geçerlimi acaba
 
daha düğününüze 10 ay var şimdiden bindallıyı düşünmeyin bence


Bende ilk başta bindallı giymeye karar vermiştim.Sonra 2 hafta önce 2 kına gecesine gittim.2 kızda bindallı giymişti ve çok kötü olmuşlardı.Bende tuvalet giyecem.Bindallıyı boşverin kızlar.saç baş bi tuhaf duruyor.Benden söylemesi.Bi bakayım bindallı nasıl duruyor diye iyiki gitmişim çok kötüydü vazgeçtim
 
11 Haziran 2011de evleneceğiz kısmetse. (İlk tanışma günümüz )
Biz Osmanlı Park'ta kır nikahı, nikah sonrası Kıyı Emniyet Sosyal Tesislerinde düğün yapıcaz inşallah.

2012 yazinda biz de kiyi emniyette dugunumuzu yapmayi planliyoruz :)

mekanla ilgili bircok soru isareti var kafamda cunku tanidigim hickimse orada dugun yapmamisti, internette de cok az bilgi var kiyi emniyet tesisleriyle ilgili. yerle ilgili olumlu olumsuz yorumlarinizi, (varsa yasadiginiz aksakliklar problemler vs.) bana anlatabilirseniz cok cok cok sevinirim :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…