• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım sormadım cumartesi gittiğimde sorarım. çünkü bir dahaki sefere yapılacak. nasıl yapılıyorbu test canım ultrasyonlarmı

evet eda benimkide ilk 3 ay haftada 1 sonraki 3 ay haftada 2 diyor. zaten hamilelikten önceki ve sonraki 1,5 ay yasak

yok canım ilk 3 ay bebek çok küçük olduğu için tutunma sürecinde oluyorsun o yüzden yasak 3 aydan sonra yaklaşık bebek 500 grama ulaşıyor ve kolayca tutunmuş oluyor. o yüzden yasak kalkıyor ama yinede kuralları var

Kan alıyolar canım senden öyle bakıyo. Hemde ulltrosanda ense kalınlığına ve baş popo ölçüsüne bakıyo.

Valla bize hiç sınırlama gelmedi doktor yaorum bile yapmadı bu konuyla ilgili. Hiç ara vermedik biz haftalık sayı şart şurt yoktu. Ama eltimde aynı doktora gidiyo ona ilk üç ay yasaklamıştı.

Ayyyy bu 3 ay meselesini eşime söylersem asla kabul etmez :))
Ama ilk kez duydum ben bunu yaa....

canım zaten öğrendiğinde bebeği yaklaşık 6 haftalık oluyorsun yani 1,5 ay sonrası kalıyor 1,5 ay. ki eğer riskli bri gebeliğin yoksa haftada bir iki normal canım. tabi şartları ve pozisyonları var

Ben çok keyfime düşkünümdür doktora bir göz kırparım onu 9 ayla kapatırım :))))))))))))

ay ay kübra hatırlıyormusun acıyor :) dediğim günleri kaç ay geçti

evet deniz ne günlerdi ya. şuan varya hiç birşey yok. hatta geçen aklıma geldi size bir kaç içindegeçiyor dediklerim meğer ilerde hiç bir acı kalmıyormuş.

bende eşime bebek olunca hiç olmuyor 9 ay dedim benimki uyanık tabii heeee sen öyle zannet sadece ilk 3 ay yok sonra devam dedi :1:

:60: şimdiki zamanda erkekleri kandırmak zorr nurgüll

Bende diyorum perdelerimi halımı mutfak yıkcam millet diyorki konuştuklarım ay daha yeni evlisin tertemizdir evin batmamıştırki ilk günkü gibidir diyorlar :) mutfak halım bir kere çok kötü oldu diğerleri idare eder

ya banada diyorlar perdelerin halıların snein daha temzidir. ama öyle değl ya ne bileyim içime sinmiyor tmm salon ve yatak odası temiz ama mutfağım çok feci olmuştu ben onu yıkadım çünkü yemek yapılıyor ve kirleniyor. birde oturma odası perdem resmen kirlendi camları açıyoruz bütün gece açık kalıyor falan. onuda camlarımı silince yıkayacağım. halılarım iyi deidğin gibi ama mutfak benimde çok kötü oldu. sildim geçen hafta ama yıkayana kadar beni idare etsin diye. şu binamızın izolasyonu yapılsın büyük bir temzilik yapacağıım mutfak ve oturma odasının halısını yıkamya vereceğim.

Ben çok keyfime düşkünümdür doktora bir göz kırparım onu 9 ayla kapatırım :))))))))))))

ay ay kübra hatırlıyormusun acıyor :) dediğim günleri kaç ay geçti

Canım ne yaptın sen doğumdan sonrada iyileşme süreci var valla kocan artık ne hale gelir bilmiyorum. Öyle İlk 3 ay yasak yok her hamileye kızlar sadece doktor bazı kişilerde yasaklıyo ama dikkatli olmak lazım tabi

Kan alıyolar canım senden öyle bakıyo. Hemde ulltrosanda ense kalınlığına ve baş popo ölçüsüne bakıyo.

Valla bize hiç sınırlama gelmedi doktor yaorum bile yapmadı bu konuyla ilgili. Hiç ara vermedik biz haftalık sayı şart şurt yoktu. Ama eltimde aynı doktora gidiyo ona ilk üç ay yasaklamıştı.

bana birebir yasak koymadı ilk gittiğimde birkaç sayfa yapacaklarım listesi vermiştti orda yazıyordu. kanama ve leke gibi şikayetleri olanlara getiriyorlar yasakları. normalde internette araştırdım en güvenilir sitede bile yazıyor cinsellikte sınırlanma yok düşük riski olmadığı sürece. sadece daha dikkatli olunacak o kadar. bende dra uyamıyorum maalesef. haftada bir zor yani. sayıyı kendimiz arttırdık :60:

Belki değişiyordur be Esra'cım.
Biz yeni evliyiz eğer hamilelik olursa eşim için çok zor olacak çünkü ben daha yeni alışıyorum...

yaa evet temizlik gibisi yok... Yarın temizlik yapıcam kesin karar verdim :)

İvit ivit seni gaza getirdim :64:
Sen evdeydin dimi canım?

bana birebir yasak koymadı ilk gittiğimde birkaç sayfa yapacaklarım listesi vermiştti orda yazıyordu. kanama ve leke gibi şikayetleri olanlara getiriyorlar yasakları. normalde internette araştırdım en güvenilir sitede bile yazıyor cinsellikte sınırlanma yok düşük riski olmadığı sürece. sadece daha dikkatli olunacak o kadar. bende dra uyamıyorum maalesef. haftada bir zor yani. sayıyı kendimiz arttırdık :60:

Aynen öyle canımm:34:

şükret haline valla çok kızarım sana bak 1 hafta sadece akşamları 1 hafta hiç görmüyorum ben kuzum yok bea ben tek kaılıyorum kimse kalmıyor benimle

Ayy Nurgül'üm ben korkuyorum yaa, nasıl cesaretlenicem bilmiyorum :((
Eşim her ay 1 gün Van'a gidecek, nasıl yalnız kalıcam..

Evet canım malesef evdeyim şimdilik :(
Sende evdeydin dimi ?

Evet canım Iğdır'da olunca evde olmak zorunda kalıyoruz...
Gerçi ev hanımlığına alıştım, hiç iş aramıyorum çünkü boş vaktim olmuyor...

Canım ne yaptın sen doğumdan sonrada iyileşme süreci var valla kocan artık ne hale gelir bilmiyorum. Öyle İlk 3 ay yasak yok her hamileye kızlar sadece doktor bazı kişilerde yasaklıyo ama dikkatli olmak lazım tabi

kız esra göbeğin çıktımı çok bacım bi foto çekte görelim yawww seni göbişli

hiç korkma canım alt üst bir gün yawww oku duanı yat uyu mis gibi

Bu konuda senden ders almam lazım sanırım :9:
yani ben hergün bi iş bulamıyorum evde zaman geçirmek için o yüzdende sanırım alışamadım henüz ev hnmlığına :)

Yelizcim tamda benim zevkime uygun gelinlik eklemişsin teşekkür ederim.
Esracım valla telaş yapmıyorum desem yalan olur.Aslında ben rahatım ama annemin sitresi benide etkiliyor.
Soranlara annem için iki ay sonra evleniyorda ondan böyle gergin,sitresli diyorum artık ne yapayım :1:
Gamzecim,ve meltemcim fikir için teşekkürler kızlar bakıyorum.İşlerimi toparladım bende yoruldum şimdede öğle arası geldi kuaföre gideyim bakayıım randevu alabilirsem.

Back
X