- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #101.561
Neyse o zaman biraz daha sabır tatlım...canım ben aslında icra takibi yapıyorum ama sözde kalıyor. ofis elemanı oldum resmen. bankaya git kargoya git muhasebede yapıyorum. ama biz ödemeleri hala inernet bankacılığından bi haber olduğumuz için bankada sıra bekleyerek yapıyoruz.
canım bunlar hamileden falan anlamazlar. çünkü yeniliklere açık insanlar değiller. onların kafasına göre kırk kere söylediğim halde ödemeler hala o bankadan para çek ona yatır mantığıyla yürüyor. çıkıcam zaten o yüzden dayanıyorum.
kızlar bende tiramusu yapıcam akşam malzemelerimi almıştım kedidilide aldım hazır pastabanda bakalım hangisinden yaparım
akşama kuru fasulyem bide bulgur pilavım var
aslıcım karikatürler harika özellikle silikon ile ilgili olana bayıldım.
esracım hoşgeldin canım
geçmişi okudum artık çalışayım. öptüm herkesi.
kızlar bende tiramusu yapıcam akşam malzemelerimi almıştım kedidilide aldım hazır pastabanda bakalım hangisinden yaparım
esracım hoşgeldin canım
esracım hoşgeldin canım
ayşem seninde 11 ay olmuş evleneli. şimdi tikerdan dikkatimi çekti. Dün gibi hatırlıyorum bende nikahının olduğu günü ya. Resimlerini eklediğini. Nekadar çabuk geçmiş...
bende yaa dün gibi
vediosu vardı ayşemin
rabbim nice yıllar göstersin hepimize sevdiklerimizle
bu arada tavuklu olan karikatür güzeldi :))))))))
nabersiniz kızlar, ben hala evdeyim biraz keyif yapıyorum. Müdürüm pek hoşnut olmasa da durum bu:)
buketciğim sen de evlendin canım, bir ömür boyuçok çok mutlu olmanızı dilerim. Eşin ve senin eminim şimdi dünya daha da güzeldir
resimlerini görmek icin sabırsızlanıyorum
Nasıl oldun edacım
çok daha iyiyim züloşum öyle koştur koştur iş yapamıyorum ama kocamı yemeksiz bırakmıyorum
köşedeki markete gidiyorum bir parça bişey alıp geliyorum
çok evcimen biri olduğumu keşfettim hiç mi hiç sıkılmıyorum:)
tekrar geçmiş olsun edacım gerçekten herşey çok güzel gidiyor şu elimin alışma sürecide biterse herşey dahada güzel olacak fotoğraflar elime geçer geçmez ekleyeceğim canım evimi ekledim sen görmüş müydün
edacım nasılsın canım iyi oldun biraz daha
iznin ne zamana kadar uzadı
bende evde olsam sıkılmam herhalde yaaa
KIZLAR SICACIK SÜT İÇİYORUM İSTEYEN VARMIIII
nesquikte varr
çok daha iyiyim züloşum öyle koştur koştur iş yapamıyorum ama kocamı yemeksiz bırakmıyorum
köşedeki markete gidiyorum bir parça bişey alıp geliyorum
çok evcimen biri olduğumu keşfettim hiç mi hiç sıkılmıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?