• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Benim annemler hariç daha hiç çaya misafirim gelmediği için hep kocama yaparak deniyorum...
Kobay gibi kullanıyorum yani eşimi :))))

Misafir iyi oluyo canım, arada bir almayı seviyorum ben.
Bu arada eşimde tatlının türü ne olursa olsun yer, çok şükür ziyan olmayacak :))

sinirim geçmiyo kızlar yapçak bişey yok
nilay dediğin gibi tam dönemi denk geldi
en hassas dönemim

Canım şimdi okudum, pek iyi geçmemiş, ama azla yetinmeyide bilmeliyiz, benim eşimde olsa eminim aynısını yapar, o nedenle çok üzüleceğimi düşünmüyorum.
Hassas döneminde etkisi var canımcım...

Hoşbuldum canım, bende kedi dili ve kahve kullandım o yüzden ağır oldu.

Bende bundan sonra kekle yapıcam, kedi dili hiç hoşuma gitmedi, tabi kahve tadıda çok sert oluyor, arkadaşlar tadına baktılar sadece kahvenin keskin olduğunu söylediler.

bende kedi dili ile yaptım pazartesi akşamı dün akşam yedim gerçekten süperdi cafedekiler ile aynı tadda olmuş

Bu arada eşimde tatlının türü ne olursa olsun yer, çok şükür ziyan olmayacak :))

Canım şimdi okudum, pek iyi geçmemiş, ama azla yetinmeyide bilmeliyiz, benim eşimde olsa eminim aynısını yapar, o nedenle çok üzüleceğimi düşünmüyorum.
biz sevgiliykende öyle çok özel şeyler yapamazdık esra
biraz öncede anlattım
eşimde derdiki bi evlenelim
o zaman çok daha güzel olucak diye
bende bu sebepten beklentimi yüksek tuttum sanırım
onun yüzünden oldu yani
ama evlendik ne oldu gene fossss çıktı

esraa evde kremşanti var canım senin kurabiyeden deneyeceğim de tarif nasıldı not almam lazım

biraz öncede anlattım
onun yüzünden oldu yani

kız belki bunlar iyi günlerimiz. İlerde belki hatırlamıcaklar unutucaklar bile. Ben benimkinden 5 sene sonra öyle şeyler bekliyorum ne yalan diyim. Unutkan çünkü. Aklında tutamıcak. Önceden beri alıştırıyo beni. ilerde unutursam kızma. Şimdi gene faceden falan takip ediyorum diye sinir ediyo...

biraz öncede anlattım
onun yüzünden oldu yani

Canım karakter değişmiyor işte, o nedenle benimde eşimden büyük bir beklentim yok.
Sadece şimdiden tehdit ediyorum, hediyesiz gelirsen eve almam diye, yani olay süprizlikten çıktı tehdie döndü.
Zaten kaynvalidemin tarafı asla bilmez doğum günümü...

esraa evde kremşanti var canım senin kurabiyeden deneyeceğim de tarif nasıldı not almam lazım

Hemen yazayım canmcım.
1 su bard. sıvı yağ
Bir paket kremşanti
3 su bardağıda un

İlk önce kremşanti ve svıyağı karıştır, krema haline gelsin, sonra unuda katıp hepsini karıştır.
170 drecede 15 dk pişirince yetiyor, ama fırından fırına değişebiliyormuş.

Canım karakter değişmiyor işte, o nedenle benimde eşimden büyük bir beklentim yok.
Sadece şimdiden tehdit ediyorum, hediyesiz gelirsen eve almam diye, yani olay süprizlikten çıktı tehdie döndü.
Zaten kaynvalidemin tarafı asla bilmez doğum günümü...

esracım benimde kayınvalidem bilmez
dün tamamen tesadüf sonucu öğrenmiş
eşimin kuzeni faceden görüp söylemiş yengemin doğumgünü diye
onu takmıyorum ben zaten eşime kızıyorum daha çok

bu arada bende tiramisuyu kedi diliyle yapmıştım bi kez hiç hoşuma gitmemişti
belki benimde tarifimde bi problem vardı bilmiyorum
hazır kekle çok hoşuma gitti

bende misafiri seviyorum ama istanbuldan izmire yeni yerleştik sayılır,bide çalışmadığım için henüz pek çevre edinemedik..
Annemlerle evcilik oynuyoruz resmen... haftada bir onlar bize birgün de biz onlara gidiyoruz :)))

Hemen yazayım canmcım.
1 su bard. sıvı yağ
Bir paket kremşanti
3 su bardağıda un

İlk önce kremşanti ve svıyağı karıştır, krema haline gelsin, sonra unuda katıp hepsini karıştır.
170 drecede 15 dk pişirince yetiyor, ama fırından fırına değişebiliyormuş.

esra bunu denedim yanlız senin verdigin tarif çok az geldi ben ek olarak katı yağ ve un ekledim..
ben çok begendim ama..

Buket o kurabiyenin pişmediğine sakın aldanma biraz zaman sonra fırından çıkınca kenidne geliyor
elini dokununca hamur gibi pişmemiş gbi oluyor

Back