• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım ben aslında icra takibi yapıyorum ama sözde kalıyor. ofis elemanı oldum resmen. bankaya git kargoya git muhasebede yapıyorum. ama biz ödemeleri hala inernet bankacılığından bi haber olduğumuz için bankada sıra bekleyerek yapıyoruz.

canım bunlar hamileden falan anlamazlar. çünkü yeniliklere açık insanlar değiller. onların kafasına göre kırk kere söylediğim halde ödemeler hala o bankadan para çek ona yatır mantığıyla yürüyor. çıkıcam zaten o yüzden dayanıyorum.
Neyse o zaman biraz daha sabır tatlım...

kızlar bende tiramusu yapıcam akşam malzemelerimi almıştım kedidilide aldım hazır pastabanda bakalım hangisinden yaparım
akşama kuru fasulyem bide bulgur pilavım var
aslıcım karikatürler harika özellikle silikon ile ilgili olana bayıldım.
esracım hoşgeldin canım

geçmişi okudum artık çalışayım. öptüm herkesi.

kızlar bende tiramusu yapıcam akşam malzemelerimi almıştım kedidilide aldım hazır pastabanda bakalım hangisinden yaparım
esracım hoşgeldin canım

bENİmde kuru fasulye yapma zamanım geldi =)))

Hadi kolay gelsin bacım.

esracım hoşgeldin canım

Ayşem seninde 11 ay olmuş evleneli. Şimdi tikerdan dikkatimi çekti. Dün gibi hatırlıyorum bende nikahının olduğu günü ya. Resimlerini eklediğini. Nekadar çabuk geçmiş...

esracım hoşgeldin canım

ben dr otker in tramisu yap hazır kreması ile kedi dilinden yaptım aynı cafe tramisusu oldu canım

ayşem seninde 11 ay olmuş evleneli. şimdi tikerdan dikkatimi çekti. Dün gibi hatırlıyorum bende nikahının olduğu günü ya. Resimlerini eklediğini. Nekadar çabuk geçmiş...

bende yaa dün gibi
vediosu vardı ayşemin
rabbim nice yıllar göstersin hepimize sevdiklerimizle

bu arada tavuklu olan karikatür güzeldi :))))))))

nabersiniz kızlar, ben hala evdeyim biraz keyif yapıyorum. Müdürüm pek hoşnut olmasa da durum bu:)

buketciğim sen de evlendin canım, bir ömür boyuçok çok mutlu olmanızı dilerim. Eşin ve senin eminim şimdi dünya daha da güzeldir
resimlerini görmek icin sabırsızlanıyorum

nabersiniz kızlar, ben hala evdeyim biraz keyif yapıyorum. Müdürüm pek hoşnut olmasa da durum bu:)

buketciğim sen de evlendin canım, bir ömür boyuçok çok mutlu olmanızı dilerim. Eşin ve senin eminim şimdi dünya daha da güzeldir
resimlerini görmek icin sabırsızlanıyorum

tekrar geçmiş olsun edacım gerçekten herşey çok güzel gidiyor şu elimin alışma sürecide biterse herşey dahada güzel olacak fotoğraflar elime geçer geçmez ekleyeceğim canım evimi ekledim sen görmüş müydün

çok daha iyiyim züloşum öyle koştur koştur iş yapamıyorum ama kocamı yemeksiz bırakmıyorum
köşedeki markete gidiyorum bir parça bişey alıp geliyorum

çok evcimen biri olduğumu keşfettim hiç mi hiç sıkılmıyorum:)

:))) iyi olmana sevindim canım
aman dikkat et koştur koştur yapma zaten
dinlenmene bak ;)

tekrar geçmiş olsun edacım gerçekten herşey çok güzel gidiyor şu elimin alışma sürecide biterse herşey dahada güzel olacak fotoğraflar elime geçer geçmez ekleyeceğim canım evimi ekledim sen görmüş müydün

tatlım alışacaksın zamanla hiç acele etme, bu zamanların keyifini çıkar.
evine baktım şimdi tahmin gibi sade, spor aynı zamanda şık olmuş
keyifle oturun çok çok güzel günlerin geçirin evinizde canım benim

edacım nasılsın canım iyi oldun biraz daha
iznin ne zamana kadar uzadı
bende evde olsam sıkılmam herhalde yaaa

Maşallah diyeyim Aylincim doktorum da gayet memnun gidişatımdan
dün kontrole gittim, üstten ultrason yaptı herşey iyi gözüküyor şuanda
21 ekim'e kadar tekrar rapor verdi, vermeseydi biz ücretsiz izin talep edecekdik ama gerek kalmadı çok şükür

Sıkılmazsın Aylinim ya, çamaşır yıkıyorsun ütü yapıyorsun yemek yapıyorsun evi temizliyorsun düzenliyorsun
annene gidiyorsun, teyzene gidiyorsun
sana gelenler oluyor
zaman geçiyor.

adaşım canımmm hoşgeldin..
rraporu uzatmana sevindim..
daha ne kadr aramızda olamıcaksın..
nasılsın peki dişi yerin düzelmişdir birazda olsa dimi

KIZLAR SICACIK SÜT İÇİYORUM İSTEYEN VARMIIII
nesquikte varr

çok severim. Afiyet olsun.

çok daha iyiyim züloşum öyle koştur koştur iş yapamıyorum ama kocamı yemeksiz bırakmıyorum
köşedeki markete gidiyorum bir parça bişey alıp geliyorum

çok evcimen biri olduğumu keşfettim hiç mi hiç sıkılmıyorum:)

iyi canım ya. İnşallah dahada iyileşirsin. Moralmen iyiysen diğer şeylerde düzelir zamanla.

Ben evde olursam sıkılırım heralde ya.

Back