• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlarr işleri toparladım azıcık hala yemek yiyemedim çokk acıktımm yavvv :))

Edacım hoşgeldin canım izinin uzaması çok iyi olmuş ne güzel bende evde geçiriceğim günlerin hayalini yaşayarak şafak sayıyorum :))

aynen esra bende yemedim öğle yemeği ama akşam annemde dolmayiyeceğim çatlayana kadar iştahımı hiç kapatmak istemiyorum. ceviz ve meyveyle geçiştiriyoruma çlığımı şuan.

kızlarrrrrrrrr ben asla temizlik yapmıyorum 5 gün valla cılkımı çıkaramam o kadar napıyım..
nasıl olsa c.tesi yapıyorum..yapıcam yine aynı ugraşamam valla

valla bende işten elip ortalığı topluyorum yemek okadar. yemeği olursa sadece bir süpürge tozmuş silmekmiş nerdeeee. peki eda sen sabah kalkıp bişeyler yapabiliyormusun. ben sabah sadece giyinip çıkıyorum

hoşgeldin esra ne zaman yiyeceksin geç oldu bebiş acıkmasın.
şu 3 saat geçsede kocama kavuşsam.

esraa çok kızdım sana
hamilesin
iş dahamı önemli..
kafana vurma smilesi kullandım düşün :D

:)) canım napıyım yaa dağ başı burası bi lokanta var sadece onlarda yemeklere bulyon koyuyolar hiç sevmiyorum:( Pizza sipariş ettim mecbur pek faydalı değil ama napıyım

kızlarrrrrrrrr ben asla temizlik yapmıyorum 5 gün valla cılkımı çıkaramam o kadar napıyım..

Şimdi okudum yazdığımıda vileda yapıyorum yazmışım.
Güldüm kendime. Yapmıyorum yazıcaktım :D
Aynen valla okadar niye cılkımı çıkarayım ya. ölede batıyo bölede batıyo napim.

:)) canım napıyım yaa dağ başı burası bi lokanta var sadece onlarda yemeklere bulyon koyuyolar hiç sevmiyorum:( Pizza sipariş ettim mecbur pek faydalı değil ama napıyım

ya esra ben şehrin merkezi bir yerdeyim ama inan yemek bende bulamıyorum bir tane yeni açıldı çeşit çeşit yemek satıyor sebze falanda var ama yağlı ya ağır ev yemeği gibi değil. hamileyken çalışmanın en zor tarafı bence bu yemek sorunu.

aynen esra bende yemedim öğle yemeği ama akşam annemde dolmayiyeceğim çatlayana kadar iştahımı hiç kapatmak istemiyorum. ceviz ve meyveyle geçiştiriyoruma çlığımı şuan.

valla bende işten elip ortalığı topluyorum yemek okadar. yemeği olursa sadece bir süpürge tozmuş silmekmiş nerdeeee. peki eda sen sabah kalkıp bişeyler yapabiliyormusun. ben sabah sadece giyinip çıkıyorum

küboşum saat 8,15de iş bası bizim..
ben 7,30 da kalkıyorum
eşime ve kendime sandvic hazırlıyorum
kıyafetimi giyip az makyaj hemen kaçıyorum..
minübüsler tıklım tıkış
8,30 iş yerimde oluyorum..

Sizi bende çok iyi anlıyorum buko :))
Ben hafta içi çok nadir toz alıyorum. vileda yapıyorum. çokmu pasaklıyım ne :)

ayy şimdi bütün komsular ee buket evlendin nasılsın sorularına başlar smiley ler niye çıkmıyo dağınık surat ifadesi kullandım düşünün :D

Sizi bende çok iyi anlıyorum buko :))
Ben hafta içi çok nadir toz alıyorum. vileda yapıyorum. çokmu pasaklıyım ne :)

aslıcım çalışamadım 0 çalışasım var geldim yine size.

çok hızlı geçiyor kızlar
daha dün gibi 11 ay oldu. hala inanamıyorum 11 aylık evli olduğuma.

buketcim bende o paketten aldım.
tam olarak nası yaptın bi anlatır mısın?

edacım canım bende seni soruyorum kaç gündür. iyi olmana çok sevindim canım. raporunun uzamasınada.
bir an önce iyileş sağlıkla işine dön inşallah.

paketi 2,5 su bardağı sütle karıştırıp mikserde çırptım köpük gibi oldu sonra kedi dillerini şekerli ılık nescafeye batırdım borcama 1 kat dizdim sonra kremanın yarısını koydum 1 kat daha kedi dili koydum geri kalan kremayıda koyup 1 gece beklettim üzerine kaako serperek servis yaptım canım cafe dekiler gibi oldu biz çok beğendik

bende daha temizlik yapmadım ama tv ünitesi çok tozlanmış öyle dedi eşim tamam silerim dedim ama unuttum belki o silmiştir sabahlarıda yatağı toplamayı unutuyorum eşim topluyor sağolsun Benim cumartesim yok en büyük sorunum da o zaten aslında annemle anlaşsam cumartesi öğleden sonraları o gelse mükemmel birşey olurdu

Son düzenleme:
coook muhabbet edesim var.
kızlar siz değiştiniz mi evlendikten sonra?

Eşime olan sevgim değişmedi hatta daha fazla arttı. Evlilik insanı daha çok bağlıyomuş birbirine.

Evden götür ozaman yicek bişiler. Meyveni sebzeni. Aç kalma.

Son düzenleme:
merhaba pandomim.
herkese merhaba
sıcaklığınız için teşekkürler.
cumartesi geldim ilk bu topice selam yazmıştım. bugün bi baktım bi dünya yazışmısınız.
31.07 de nişanlandım çok taze daha.
çok var daha düğüne yaaaa.
nişanlım kıbrısta benim.
zaman geçmiyor.akannehir

Allah tamamına erdirsin canım.
Topiğimiz özellikle hafta içi çok yoğun oluyor.
hafta sonu çalışmayanlarımız var =)
Nişanlın kıbrıstamı yaşıyor?
Evlenince kıbrısta mı yaşıcaksın sende.

shewall listeye ekledim senide canım. İlk safyada yerimseniben

bayadır arıyordum topiğe ilk geldiğim günü bulabildim nihayet....

eşin alışmıstır evde olmana..
eminim çalışma diyodur sana he adaş

yok adaşım çalışma demiyor, geçen hafta sonu birkaç ev baktık satılık
fiyatlar uçmuş gidiyor, eşim de her akşam hesap yapıp çok çalışmamız lazım hanım çoooooooooooook diyor:)

cafelatte fahriyeyle tanıştı mı?

yok tatlım tanışmadık

esracım neden evden zeytinyağlı bişeyler getirmiyorsun yanında? senin şimdi çok çok iyi beslenmen gerekiyor canım benim
senin yaramas kendini iyice belli etmeye başlamıştır artık

bende daha temizlik yapmadım ama tv ünitesi çok tozlanmış öyle dedi eşim tamam silerim dedim ama unuttum belki o silmiştir sabahlarıda yatağı toplamayı unutuyorum eşim topluyor sağolsun Benim cumartesim yok en büyük sorunum da o zaten aslında annemle anlaşsam cumartesi öğleden sonraları o gelse mükemmel birşey olurdu

bencede buket anlaş canım yeni evlisin biraz tadını çıkar evinin eşinle birlikte nede olsa oda çalışmıyor cumartesiler. en azından öğleden sonra birlikte geçirin. o uyanana kadar sen iş yerinde yapılacakları yapar kahvaltıya yetişirsin.

bayadır arıyordum topiğe ilk geldiğim günü bulabildim nihayet....

vay beee diyorum....

insan yapmak istedigi şeyi yazarmıs :D:D
pisiz abiiii varmı ötesi :DDDDDD

kötüyüz biz kötüyüz kötüyüz :)

bencede buket anlaş canım yeni evlisin biraz tadını çıkar evinin eşinle birlikte nede olsa oda çalışmıyor cumartesiler. en azından öğleden sonra birlikte geçirin. o uyanana kadar sen iş yerinde yapılacakları yapar kahvaltıya yetişirsin.

kÜBRA bence buko annesini kandırsın cumartesileri olduğu gibi ona devretsin :))

esraa çok kızdım sana
hamilesin
iş dahamı önemli..
kafana vurma smilesi kullandım düşün :D

AFERİN KIZ Bİ DAhA VUR :D:D:D:D

ya bukocan dükkan sizin değilmi niye bu kadar kasıyonki anlamadım beeenn

ben işten erken çıkıyorum ama gene de hafta içi yapmıyorum temizlik için ekstra bişeyler
eğer hafta sonu işim varsa
bigün işten çıkışımı tamamen temizliğe ayırıyorum
ancak bazen tv sehpasının tozunu alıyorum bide yerdeki saçları şarjlı süpürgeyle süpürüyorum o kadar

durunnnnn benim hemşom yine dertlendiii..
açıllll annemm bizeee.
ben çok dğeiştim
artık kocamın yanında burnumu karıstırabiliyorum :D
şaka bi yanada ayşem
ya çok fevriyim yada kuzu gibiyim arasını bulamadım :S

bende zaten olgun biriydim daha da olgun oldum sanki.
geçen buluştuk arkadaşlarla 1 i evli 2 si bekar. 2 evli 2 bekar olduk. tutturdular çok olgunsun diye.
sinir oldum yapmacık davranamam sonuçta nası davranmak istiyosam öyle davrandım değiştin diyolar.

Şimdi okudum yazdığımıda vileda yapıyorum yazmışım.
Güldüm kendime. Yapmıyorum yazıcaktım :D
Aynen valla okadar niye cılkımı çıkarayım ya. ölede batıyo bölede batıyo napim.

bende aaayyy vileda yapıyomuş ne güzel diye okudum. meğer yapmıyomuş çok iyi ya hahaha :)

paketi 2,5 su bardağı sütle karıştırıp mikserde çırptım köpük gibi oldu sonra kedi dillerini şekerli ılık nescafeye batırdım borcama 1 kat dizdim sonra kremanın yarısını koydum 1 kat daha kedi dili koydum geri kalan kremayıda koyup 1 gece beklettim üzerine kaako serperek servis yaptım canım cafe dekiler gibi oldu biz çok beğendik

buketim çok sağol denicem bu akşam.
eşin sana tv ünitesi tozlanmış mı dedi :)

vay beee diyorum....

aslıcım ne güzel karşılaşmışsın beni canım topiğe.

Back