• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

esra erdem ve ener i beğendim bende . bizimkiside kız gibi görüyoruz hep dr un verdiği sinyalden sonra. herkes konuşmaya başladı bile beren geliyro diye. tabi benim kociş hala berk i unutmuş değil. bakalım bir dahaki ay keisnleşecek . çok ani bir şekilde bu isimlere karar verdik. vardır bir hikmeti belki berk i değiştirebiliriz ilerde ama beren benim içime çok sindi

Oy oy kız teyzesi mi olacağız kübroşum.
Ben kız çocuklarına bayılıyorum beren isminide çok beğeniyorum.

Benim aklımda hep Kayra ismi var kız çocğu için ama erkeğede kıullanılıyormuş.
Ben kıza daha çok yakıştırıyorum ama bilemiyorum tabi.

nurgül bizede öyle dediler ben temmuzda nişanladım 2010 o zamanda setim bileziğim felan vardı yani bir sene oluyor babamın evindeydim şimdi eşimin evindeyim nasıl oluyor nişanda takılanlar bekar olduğu için felan durumlar varmı bilgin

kuzu o konuda pek bilgim yok ama evlendikten sonraki zaman gereçerlidir diye düşünüyorum ben ama gene bi hocaya falan sormak gerekir kuzum en nihayetinde babanın evindeydin ve evli değildin

esra erdem ve ener i beğendim bende . bizimkiside kız gibi görüyoruz hep dr un verdiği sinyalden sonra. herkes konuşmaya başladı bile beren geliyro diye. tabi benim kociş hala berk i unutmuş değil. bakalım bir dahaki ay keisnleşecek . çok ani bir şekilde bu isimlere karar verdik. vardır bir hikmeti belki berk i değiştirebiliriz ilerde ama beren benim içime çok sindi

Canım hayırlısı valla siz yinede doktorunuzu bekleyin karar vermek için :) Beren güzel isim canım bende kız olursa cemre ve ceren isimlerini çok beğeniyorum

Oy oy kız teyzesi mi olacağız kübroşum.
Ben kız çocuklarına bayılıyorum beren isminide çok beğeniyorum.

Benim aklımda hep Kayra ismi var kız çocğu için ama erkeğede kıullanılıyormuş.
Ben kıza daha çok yakıştırıyorum ama bilemiyorum tabi.

valla kesin bişey demedi dr sadece eşimin erkek istediğini biliyor ve geçen muayenede sen fazla ümitlenme dedi. bizde ordan heralde kız olacak sonucunu çıkardık. beren de aslında hem kız hem erkek ismi ama ben kıza daha çok yakıştırıyorum. kayra da öyle çok beğendiğim bir isim. bence erkeğe hiç yakışmıyor.

evet doğru diyosunuz takmamak lazım ama insan özel geçmesi içinde bişeyler bekliyo
hiçbişey yapmadı özel geçsin diye
ne bileyim al farklı bi yere götür biraz dolaşalım gelelim
bi akrabaları aradı çaya size gelmek istiyoz diye ben yalan söyledim
dedim benim bi arkadaşıma gidicez
sırf başbaşa kalalım özel bişeyler yapalım diye
kayınpederim yanımdaydı ben telde öyle derken
kayınvalidemde eşim eve gelince eşimi aradı
bugün aylin in doğumgünüymüş pasta alıp gelicektik ama evde yokmuşsunuz falan diye
eşimde evet bi arkadaşa gidicez başka zaman artık falan dedi
ama kayınvalidemde beni bi arayıp kutlamadı yani
illa pasta beklemem ben bi arayıp doğum günün kutlu olsun demesi yeterliydi
bide ne kadar düşüncesiz demiyoki bu insanlar yeni evli başbaşa olmak isterler
pasta alıp gelicek bütün geceyi bizde geçiricez onlar gittikten sonra ben ne yapabiirim ki
hoş bişeyde yaptığımızdan da değil de işte
sonra evde oturucamızı anlayınca ben dedim parka çıkalım yürüyüş yapalım diye
gittik eve geldik
hiç bizim beyefendinin umrunda değil
maç açtı oturdu maç izliyo
çok gücüme gitti
sinirim bozuldu
zaten adetim hassas dönemdeyim
iyice taktım başladım ağlamaya
sonra gittik yattık yatakta anlattım derdimi
bide bana nankör muamelesi yapıyo
yok çiçek gönderince mutlu olucamı sanmışta ben mutlu olmuyomuşum da
bende dedim ben çiçekten zaten mutlu oldum ama gece de biraz daha özel geçebilirdi sonuçta
falan filan öyle işte

evet doğru diyosunuz takmamak lazım ama insan özel geçmesi içinde bişeyler bekliyo
bugün aylin in doğumgünüymüş pasta alıp gelicektik ama evde yokmuşsunuz falan diye
pasta alıp gelicek bütün geceyi bizde geçiricez onlar gittikten sonra ben ne yapabiirim ki
gittik eve geldik
çok gücüme gitti
sinirim bozuldu
bende dedim ben çiçekten zaten mutlu oldum ama gece de biraz daha özel geçebilirdi sonuçta
falan filan öyle işte

aylin seni çok iyi anlıyorum. bizimkide beni yemeğe götürmüştü sadece bende hediye bekledim. bari bir çiçek alıp gelseydi yani. gittik kös kös yemek yedik geldik. kafaları bu kadar romantikliğe çalışıyor . sen canını sıkma erkeklerin genel yapısı.

kim sormuştu kızlar vakumlu hurcu bu hafta bime geliyor birde krep tavası varr haberiniz olsun:))

ben sormuştum canım cuma günü inşallah unutmamda alırım şu hurclardan

Canım kıyamam sana
aylincim ama adet dönemininde verdiği duygusallık var bence

Evet o duygusallıkta var bence ama yinede üzülmekte çok haklı insan özel günün özel olarak geçmesini istiyo kaç yaşında olursa olsun bi mum üflemek istiyo bu süprizide tabiki en yakınından bekliyo ama göremeyince üzülüyo. Ne yapalım Aylincim erkekler böyle çok duyarlı değiller maalesef

valla kesin bişey demedi dr sadece eşimin erkek istediğini biliyor ve geçen muayenede sen fazla ümitlenme dedi. bizde ordan heralde kız olacak sonucunu çıkardık. beren de aslında hem kız hem erkek ismi ama ben kıza daha çok yakıştırıyorum. kayra da öyle çok beğendiğim bir isim. bence erkeğe hiç yakışmıyor.

Dimi ama kübroşum ya bencede kesinlikle berende kayrada kız ismi.
Ben her iki ismide çok beğeniyorum.Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi inşallah.

Aylincim kayınvaliden gerçekden düşüncesizlik etmiş ama işde her insanın karakteri bir olmuyor takılmamak lazım.

Eşine gelince.İnan erkeklerin geneli böyle.Çiçek tabiyki mutlu eder ama özel bir an yaşamak tatlı bir iki söz biz bayanları daha çok mutlu eder erkekler çoğu zaman bunun farkında olmuyor malesef.Bizde dün erken yatalım dedik.Hatta sevdiceğim dedi.Bende hızlıca duşa giriyorum geç kalıpda bekletmiyim sevdiceği diye.Sonra pat bir mesaj fıstığım maç varmış ben bilmiyordum izliyebilir miyim?Bende dedim iyi madem bu sondu artık birlikde yatmak zorunda değiliz bende dizi izliyorum.Sonra mesaj tamam yatalım fıstığım.Dedim yok izle sen maçını.Bende oyalandım o arada.Maç bitince yine dayanamadım tabi attım mesaj bende girdim yatağa diye öyle konuşdukda uyuduk.

gittik eve geldik
çok gücüme gitti
sinirim bozuldu
falan filan öyle işte

Canım boşver erkekler o kadar ince düşünebiliyorlar bazen...
İlk doğum günü onunda tecrübesizliğine gelmiş ama öğrenmiştir artık seneye süper bi sürpriz yapar :)
Bende regl dönemlerimde çok hassas oluyorum ama doğum günü veya özel günlerde regl olmasamda çok hassas oluyorum.

evet o duygusallıkta var bence ama yinede üzülmekte çok haklı insan özel günün özel olarak geçmesini istiyo kaç yaşında olursa olsun bi mum üflemek istiyo bu süprizide tabiki en yakınından bekliyo ama göremeyince üzülüyo. Ne yapalım aylincim erkekler böyle çok duyarlı değiller maalesef

tabiki insan bekliyo özel bi kaç cümle
hediyeyide geçtim ama bi süpriz ille istiyosun
yada yatır göğsüne söyle güzel cümlelerrrrr

Dimi ama kübroşum ya bencede kesinlikle berende kayrada kız ismi.
Ben her iki ismide çok beğeniyorum.Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi inşallah.

Aylincim kayınvaliden gerçekden düşüncesizlik etmiş ama işde her insanın karakteri bir olmuyor takılmamak lazım.

Eşine gelince.İnan erkeklerin geneli böyle.Çiçek tabiyki mutlu eder ama özel bir an yaşamak tatlı bir iki söz biz bayanları daha çok mutlu eder erkekler çoğu zaman bunun farkında olmuyor malesef.Bizde dün erken yatalım dedik.Hatta sevdiceğim dedi.Bende hızlıca duşa giriyorum geç kalıpda bekletmiyim sevdiceği diye.Sonra pat bir mesaj fıstığım maç varmış ben bilmiyordum izliyebilir miyim?Bende dedim iyi madem bu sondu artık birlikde yatmak zorunda değiliz bende dizi izliyorum.Sonra mesaj tamam yatalım fıstığım.Dedim yok izle sen maçını.Bende oyalandım o arada.Maç bitince yine dayanamadım tabi attım mesaj bende girdim yatağa diye öyle konuşdukda uyuduk.

ayh yerim kız ben seni. çok tatlı bir çiftsiniz maşallah. rabbim bir ömür boyu muhabbetinizi bozmasın daim etsin .

buket ben kurufasülye yaptım yarım bardaktan biraz daha fazladan yaptım ama 1 bardak dolmadı yani... geceden ıslattım ertesi akşam eve gidince yaptım 2 gün yendi canım.. bu arada benimki hiç okadar zahmetli olmadı yarım saatte pişti hemde normal tencerede yani :) :)

söylediğin iyi oldu canım bende o ölçüde yapayım o zaman

seneler ne cabuk geçiyo valla bizimde bir ay sonra 5 yıl biticek 6. yılımıza giricez vay be eskimişiz baya

maşallah esracım neden ilk geceden bebişin geldiği anlaşıldı :) :)

kurbanda galiba istanbuldayız kızlar.
eşim babanlarla kesebileceksek kalalım dedi. babamda ok hisse var dedi.
geçen bayram ayrıydım ya güzel olacak.

bende kayınpederimin danasına gireriz diye düşünmüştüm ama kayınpederim siz koç kesin daha kolay tüketirsiniz biz size kıyma veririz dedi nasıll yaparız bilemiyorum şuanda

Günaydın kuzucuklarım benim....
Nasılsınız bakalım bugün ? :)
siteye bişeylermi olmuş smileylar yok,yazıları değiştiremiyoruz.

eminecim hoşgeldin bende seni bekliyordum dün akşam soğan doğrama aparatımı kullandım inanılmaz memnun kaldım rondo soğanı rende gibi yapıyor bununla küp küp oldu 1 dakika bile sürmedi yıkamasıda çok kolay kesinlikle tavsiye ediyorum

Back