• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya nilaycm espiri yaptım orda anlamamışsın yafrum:DDDnilaycm bundan sonra karıştırmak yokk tamm:DD

Çok şekerim anladım da smileler yok ki kendimi ifade edemedim güldüm ya kuzucum:):)

niloşşş mutluluklarr canımm çok güzel görünüyorsunuzz
y

Teşekkür ederim fahriyecemm.Ayy niloşda dermiş nasılda sıcak kanlı hatun.

:):)

O kadar uzun zaman geçiyoruz ki burda hayatımızın parçası oldu rüyamıza girmeside artık normal geliyor ayşe ablam:)
Aminnn inşallah.

Kız karıştıyorum derken bile aylin yazmışsın :)

:):)Aynı şeyi düşünmüşüz düğündaş bu hafta geçince haftaya ki çizelgemizde daha mutlu olacağız bende onun hesabını yapıyordum:)

yaaa kızlar biz kurban kesmıcez sanıırm eşim keselim dio borclarmz vr ehh borclada kurbanlık almak ıstemıom bn napıcaz bılmıom

ayşem ıyı olur ne gusel aılenle bayramda beraber olursn

'''' Bilim adamları, çikolata tüketiminin kadınlarda kalp ve damar hastalıklarıyla felç riskini azalttığını ortaya çıkardı. ''''

kızlarr bol bol çikolata yiyebilirz hiç korkmadan :)))))))9

burdayım şekerim okuyorum :)

yelizzzz geçmiş olsun kuzun cana gelceğine mala geldin boşver dünya malı :) babişin bir tane daha alır pır pır

'''' Bilim adamları, çikolata tüketiminin kadınlarda kalp ve damar hastalıklarıyla felç riskini azalttığını ortaya çıkardı. ''''

kızlarr bol bol çikolata yiyebilirz hiç korkmadan :)))))))9

Bu ne güzel haber düğündaşımm :):) Yiyelim kızlar bol bol.Ben zaten maşallah sitreslendikçe yiyenlerdenim.
Sanki bir ay sonra düğünüm yokmuş gibi relax takılıyorumm amannnnnnnn :)

Yok canım ya biz daha makara yapıyoruz bebekle eşimin adı İlker bebeğin adıda Soner olucakmış :D:D bende koymam diyorum :)) Benim hoşuma giden isimler Ali, Ener , Mert, bide Dora duydum şimdi oda hoşuma gitti ama bilmiyorum yinede daha tam içime sinen bişey olmadı

biz yeğenime ali kemal düşünüyorduk. ama sonra serdar kaan koyduk.
erdem de güzel isim canım. fikir olsun diye yazdım.
dora bana da kız ismi gibi geldi.

ben kızım olsa şevval isterim ama eşime daha açılmadım bu konuda.
daha isim konuşcak kadar olgun değil malum konu

efendim ayşecan ben bugün rejimi bozdum yedimde yedim oh olsun

komplexe girdim artık alça göbek pır pır gidiyor arkasından ben :)

denizim özlüyorum yaz canım benim.
benimde sabah nesfit yiyesim gelmedi. simit aldım evden peynir getirdim. az önce bitki çayı içtim.
ne kadar dikkat edersek o kadar iyi. çok da kasmak zorunda değiliz.
insanın kötü havalarda diyet yapası gelmiyor.

Kızlar ayşemin topiğine isterseniz günlük menülerimizi yazalım. Burda araya gidip karışmazda menülerimiz :))

http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...1-hamarat-gelinlerinin-yemek-tarifleri-6.html

aslıcım bana pratik olur gibi gelmişti ama 2 topik zor oldu kızlara.
ben şimdi bi tarif arayacağım zaman geçmişe bakamıyorum bile. görebildiğimi görüyorum kaçan kaçıyor.

ben ttuyorum bu aralar kendimi dikkat ediyorum baya yediklerime
kilo alırsam feci olu giremem gelinliğe

hep tesellideyim 11 kasımdan sonra istediğim kadar yerim az kaldı diyo tutuom boğazımı

eşimde babamla karışacak sanırım dün mvzu geçti ama anlamadım sormayıda unuttum
borcumuz var ama borca karşılık ziynet ve parada var bize kesmek düşüyor brn alışkınım zaten babam hep keserdi alnımıza sürerdik kurban kanını :) süslerdik koyunu :) ah ne değişik günlermiş

allah herkese kesmeyi nasip etsin şimdi yeni evlendik bu bayram olmasada diğer bayrmalar için bereketli günler gelri geçer inşallah

amcamın kızının düğünü var bayram sonrası ay elbisem yokkkkkkkkk netcem :)

yaaa kızlar biz kurban kesmıcez sanıırm eşim keselim dio borclarmz vr ehh borclada kurbanlık almak ıstemıom bn napıcaz bılmıom

ayşem ıyı olur ne gusel aılenle bayramda beraber olursn

yelizim hayırlısı canım.

bide zekat olayı var kızlar.
kübracım sana sorayım. bizim arsa borcumuz var. bize zekat düşmüyo diyolar ama altınlar için. ne dersin canım. beni bi aydınlat lütfen.

e ne yapayım şevalcim kahvaltı alışkanlığı var eşimin kalkıp zevkle hazırlıyorum bende

ne güzelll
aşkımında var kahvaltı alışkanlığı asla çıkmaz kahvaltı yapmadan :))))

offfffffff çok yoğunum yaaaa
sizleri okuyabiliyorum anca yazamıyommm
:((

yelizcim bu arada çok geçmiş olsun
Allah beterinden saklasın aman dikkat

burdayım şekerim okuyorum :)

yelizzzz geçmiş olsun kuzun cana gelceğine mala geldin boşver dünya malı :) babişin bir tane daha alır pır pır

saol denzcm babiş normal şartlarda canım okuması gerekırdı ama pek bı şiy demedi hayrettler ettim:)))bidaha nerde alıcaz aman zaten arabada sırf masraf benzını bakımı yıkaması tamırı ama olursa bıdakıe vosvos ıstıom heee:DD

ben ttuyorum bu aralar kendimi dikkat ediyorum baya yediklerime
kilo alırsam feci olu giremem gelinliğe

hep tesellideyim 11 kasımdan sonra istediğim kadar yerim az kaldı diyo tutuom boğazımı

Bende tutabilsem keşke ama beceremiyorum :)

Sitreslendikçe kendimi yemeğe verenlerdenim yoksa çok fena patlıyorum herkese böylesi daha ii:)

slm kızlar nasılsınız
geçmişi okuyayaım dedim ama çok uzun sürücek vazcaydım bende
pek iyi değilim bugün adet oldum
bide dün gece istedğim gibi geçmedi
biraz hayal kırıklığı yaşadım açıkçası
daha farklı hayal etmiştim
bide bir sürü insana bahane uydurdum başbaşa geçirelim diye ama
malesef düşündüğüm gibi olmadı
kayınvalidemde düşüncesizlik etti biraz ona da canım sıkıldı
aman neyse işte doğumgünüm tatsız geçti biraz eşimin çiçeği dışında

yelizim hayırlısı canım.

bide zekat olayı var kızlar.
kübracım sana sorayım. bizim arsa borcumuz var. bize zekat düşmüyo diyolar ama altınlar için. ne dersin canım. beni bi aydınlat lütfen.

hemen ben aydınlatayım kuzum seni yeni evlenen gelinlerin evlendikleri ilk sene zekat düşmüyor zaten 1 seneyi tamamlamak lazım ondan sonra vereceğiz rabbim nasip ederse inş.

Back