• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

eminem bana sana öyle geliyor gibi geliyo zira ben daha evime doyamadım.

Doğru diyosun ayşecim yani banada evlendikten sonra ilk 2 ay süper gelmişti evde olmak ama işte bir süre sonra olmuyo...
Kendimi işe yaramaz hissediyorum. Eşim işten geliyor yorgun ama ben bütün gün evde enerjim olduğu gibi duruyo kendimi suçlu hissediyorum yani o çalışıp yoruluyor bense evdeyim.. Hoş eşim çalışmamı istemiyor biran önce çocuk yapalım derdinde ama ben çalışmak istiyorum :(

ama bu çok yüksek çıkıyo nurgülüm ya :( :(

kuzum yüksek çıkmıyor yawww 10,000 tl varsa 250 tl ödüyorsun kuzu

benim var bide dün gece kafamı kapıya çarptım küüütt diye
amma kalın kafam varmış bişeycik olmadı valla
dişlerim bile birbirine çaprtı kırıldı sandım ama bişey olmadı
kafam çok sağlammış ama şişmedi bile buz koyduk gerçi biraz
iyice sinirim bozuldu
üff dün gecenin bir saniyesini bile hatırlamak istemiyorum

üzülme kuzum benim odunlar bunlar odun salla aynısını sende ona yaparsın o zaman anlarlar ancak

Buda aklıma geliyodu zaten karıştırılacağı :)) eren değil canım Ener istiyorum ben

oo ener zor isim be yaaa karışır esra.
:)

Doğru diyosun ayşecim yani banada evlendikten sonra ilk 2 ay süper gelmişti evde olmak ama işte bir süre sonra olmuyo...
Kendimi işe yaramaz hissediyorum. Eşim işten geliyor yorgun ama ben bütün gün evde enerjim olduğu gibi duruyo kendimi suçlu hissediyorum yani o çalışıp yoruluyor bense evdeyim.. Hoş eşim çalışmamı istemiyor biran önce çocuk yapalım derdinde ama ben çalışmak istiyorum :(

eminecim bide eşin ister istemez yorgun gelir sen enerjik. enerjini boşaltacak yer ararsın. kıpır kıpır.
Allah gönlüne göre versin canım.
bizim yerimize gez eğlen dinlen film izle ama işe girmeden önce.

selam herkese....
1.ayımızı doldurduk ve sabahtan kaçtım anneme bu gece burdayım bizimkiler bari yarın da kal diye ısrar ediyolar ama benim kocacım izin vermiyor neymi,ş bensiz napıcakmış onu kim uyandırıcakmış kim uğurlayacakmış işe?!!
sizler nasılsınız? bebiş sayısında artış var mı?

selam herkese....
1.ayımızı doldurduk ve sabahtan kaçtım anneme bu gece burdayım bizimkiler bari yarın da kal diye ısrar ediyolar ama benim kocacım izin vermiyor neymi,ş bensiz napıcakmış onu kim uyandırıcakmış kim uğurlayacakmış işe?!!

merve hoşgeldin canım
hayırlı olsun geçende yazmışsın okudum
mutluluklar dilerim çok

ben annemlerde hiç kalmadım evlendikten sonra.

ya ben pazarda başka adamın koluna babam diye girdiğim olayı birde babamın mifafirin bardağından çay içtiğini bir kendi bardağndan içtiğini senerldir unutamıyotum onun dışında böyle yerlerre yatacak kadar komik bişey olmadı
en son sanırm köpek geliyor kaçın diyip arkamıza bakmadan 10 dk koştuğumu:)

ya ben pazarda başka adamın koluna babam diye girdiğim olayı birde babamın mifafirin bardağından çay içtiğini bir kendi bardağndan içtiğini senerldir unutamıyotum onun dışında böyle yerlerre yatacak kadar komik bişey olmadı
en son sanırm köpek geliyor kaçın diyip arkamıza bakmadan 10 dk koştuğumu:)

süpermiş pazarda adamın koluna girişinnnnnnnnn.

buketcim ben babamlarda danaya alışmıştım geçen sene koç kesince zorlandım baya hiç sevemedim etini.
ama hayat tabi
ya o aparattan bendede vardı hiç memnun kalmadım diye ablama vermek üzere anneme götürdüm.ablam birine kullanımını soracaktı.
annemde heralde şimdi. alayımda kullanımını anlat bana buketcim..
ben beceremedim :(

eminem bana sana öyle geliyor gibi geliyo zira ben daha evime doyamadım.

bende tam tersi canım babam hiç dana kesmedi her sene koç keseriz biz o yüzden bana da dananın eti çok sert geliyor. benimkisi şundan canım yan çevirip bir elimle kapağını diğer elimle haznesini tutuyorum ileri geri döndürüp duruyorum o küp küp doğruyor çok memnun kaldım ben vallahi inşallah paslanmaz yada körelmez bıçakları

$soğan doğrama.JPG

benim var bide dün gece kafamı kapıya çarptım küüütt diye
amma kalın kafam varmış bişeycik olmadı valla
dişlerim bile birbirine çaprtı kırıldı sandım ama bişey olmadı
kafam çok sağlammış ama şişmedi bile buz koyduk gerçi biraz
iyice sinirim bozuldu
üff dün gecenin bir saniyesini bile hatırlamak istemiyorum

O da kötü oluyo be. İnsanın kafası donkluyo.

selam herkese....

hoşgeldinnnn düğündaşş öldün mü kaldın mı nerelerdesinnnn merak ettim seni:)) kutladınız mı 1. ayınızı:)) eee resim ekledin mi senide bi görseydikk

oo ener zor isim be yaaa karışır esra.
:)

eminecim bide eşin ister istemez yorgun gelir sen enerjik. enerjini boşaltacak yer ararsın. kıpır kıpır.
Allah gönlüne göre versin canım.
bizim yerimize gez eğlen dinlen film izle ama işe girmeden önce.

Aminn tatlım çok saol,
yapıyorum herşeyi için rahat olsun inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur :)

ayşecim bende çok abartılı farklı şeyler beklemedim
sadece biraz daha özel olsun istedim
dediğim gibi beni farklı biyere götürmesi bile yeticekti

canım senin kocişin seni çok seviyor.
inş kısa sürede telafi eder unutturur.

bende tam tersi canım babam hiç dana kesmedi her sene koç keseriz biz o yüzden bana da dananın eti çok sert geliyor. benimkisi şundan canım yan çevirip bir elimle kapağını diğer elimle haznesini tutuyorum ileri geri döndürüp duruyorum o küp küp doğruyor çok memnun kaldım ben vallahi inşallah paslanmaz yada körelmez bıçakları

buketim aynısından benimkide denedim olmamıştı. bida denerim artıkın.
annemdeyse alayımda.

merve hoşgeldin canım
hayırlı olsun geçende yazmışsın okudum
mutluluklar dilerim çok

ben annemlerde hiç kalmadım evlendikten sonra.

çok teşekkür ederim ayşecim
bizde adettir aslında eskiden 1 hafta kalırlarmış yeni gelinler ama ben kalamıyorum tabi...laf aramızda 1 hafta bana da çok uzun geliyor da annemlere söyleyemiyorum üzülmesinler diye...

kuzum yüksek çıkmıyor yawww 10,000 tl varsa 250 tl ödüyorsun kuzu

üzülme kuzum benim odunlar bunlar odun salla aynısını sende ona yaparsın o zaman anlarlar ancak

nurgülcüm işte benim yüksek çıkıyo yavrum nasıl vericem oakdar parayı be yaw :S bir tane daha birşey sormak istiyorum canım.. bu mal varlığına ziynet hariç araba filanda ekliyormuyuz acaba ?

Back