2011 gelin adayları buyrun sohbete

aylincm bunlarn hepsını kutlamıyorsunuzdr umarımDbnimde ilk başladıgımız tarıh ilk nısan tarıhı ve evllık tarıhı unutmuom D

maşallah nilayım. bizde o mart ayının 22 sinde başlamıştık. Allah mesut etsin hepimizi.

ya kızlar bni mazur görün bnde untkanlk var küçüklükten bu yana (((tupturuncu ozaman senn nickin değişmiş heeD

bildin mi canım.

aylincm bunlarn hepsını kutlamıyorsunuzdr umarımDbnimde ilk başladıgımız tarıh ilk nısan tarıhı ve evllık tarıhı unutmuom D

Kız yeliz ben aylin değilim nilayım :)

Yok şekerim kutlamıyoruz mesajla yada sözlü olrak belirtiyoruz o kadar:)
Kutladığımız doğum günlerimiz,yıl dönümümüz,vede düğün günümüz olacak kısmetse.

Düğündaşım haftalara düşmüşsün çizelgede:) Ay darısı yarın benimde başıma.
Bu hafta bitti sayılır hafta sonu yoğun geçecek zaman nede çabuk geçiyor.

seneler ne cabuk geçiyo valla bizimde bir ay sonra 5 yıl biticek 6. yılımıza giricez vay be eskimişiz baya

Maşallah esroşum.Kız ne eskimesi daha oooo önünüzde çok çok uzun yıllar var inşallah.Heyecanınız hiç kaybolmasın emi.

evett mart ve kasım ikimize de özel canım.

Kasımda var değil mi:) Oy oy maşallah maşallah.Bu smileların olmamasıda kötü olmuş yahu.

sen daha düşünmüyosundur aslıcım dimi?
walla ben uzun sürsün isterim dostluklarımız.

Aynen bende öyle isterim inşallah uzun sürer canım :)
Bu arada ben henüz düşünmüyorum ayşem. Borçlarımız var biraz.
Onları bitirmemiz lazım. Ondan sonrada biraz birikim yapsak fena olmaz.
Zaten evliyiz ama vardiye sisteminden çok görüşemiyoruz. Biraz daha vakit geçirip oturtalım evliliğimizi.
En az iki yıl düşünmüyoruZ ayşem. Tabi Allah hayırlısını versin, ne demişse o olur :)

ya kızlar bni mazur görün bnde untkanlk var küçüklükten bu yana (((tupturuncu ozaman senn nickin değişmiş heeD

Sana şimdi özel mesaj atıcam yeliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…