- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #101.321
maşallah taze gelinimize.
Günaydın ayşe ablamm:)
Evet kızlar albüm hazır bakabilirsiniz.Pek fazla resmimiz yok elimizde ama olanı ekledim.
günaydın kızlar ben de geldim. çok yorgunum bu aralar halsizlik varr. akşama anneme gideceğim bana karalahana dolması yapmış
Günaydın kızlar...
Herkese güzel bir gün diliyorum.Fırsat buldukça takip etmeye devam ediyorum sizi:)))Stresimi burayı okuyarak atıyorum
sorma bende karnıbaharı öyle yapmaya zor ikna ettim hatta tam ikna edemedim yemek yapsan daha iyi ama yinede sen bilirsin dedi:) Bu arada biri bizim kk daki sarı kafa simgelerimizi mi çalmış bende çıkmıyorlar
Günaydın kızlar...
Herkese güzel bir gün diliyorum.Fırsat buldukça takip etmeye devam ediyorum sizi:)))Stresimi burayı okuyarak atıyorum
e ne yapayım şevalcim kahvaltı alışkanlığı var eşimin kalkıp zevkle hazırlıyorum bende
geçmiş olsun yelizcim cana gelicene maa gelsin sana bişey olmamışya
okut sende bi kendin eşni
aa ben atlamışım geçmiş olsun o zaman canım sen iyisin dimi
Günaydın canım benimmm
Canım çok geçmiş olsun. Sana bişi olmamış çok şükür.
Cana geliceğine mala gelsin diyelim boşver üzülme.
canım çok geçmiş olsun iyi ki sana bşy olmamış çok şükür
geçmiş olsun yelizcim cana gelicene maa gelsin sana bişey olmamışya
okut sende bi kendin eşni
aa ben atlamışım geçmiş olsun o zaman canım sen iyisin dimi
Günaydın canım benimmm
Canım çok geçmiş olsun. Sana bişi olmamış çok şükür.
Cana geliceğine mala gelsin diyelim boşver üzülme.
canım çok geçmiş olsun iyi ki sana bşy olmamış çok şükür
sorma bende karnıbaharı öyle yapmaya zor ikna ettim hatta tam ikna edemedim yemek yapsan daha iyi ama yinede sen bilirsin dedi:) Bu arada biri bizim kk daki sarı kafa simgelerimizi mi çalmış bende çıkmıyorlar
benimki erken saatte kahvaltı edemiyormuş her sabah hazırlıyorum sandviç, tost vs.
benimki erken saatte kahvaltı edemiyormuş her sabah hazırlıyorum sandviç, tost vs.
nilaycım baktım resimlerinize çok güzelsiniz ne güzel gülümsemişşin eşinde sende
allah mutluluğunuzu daim etsin
hiç ayırmasın sizi (nazar boncuğu koyamıyorummm amaaaaaaaa)
tupturuncu mrbh sennle hıc tansmadık sanrm bn yeliz evlı mutlu ınsallh vaktı zamanda geldıgndede cocuklu olacagmDkamuda calısıyorum burda sizlerle olmayı sevıyorum yarısmacı ardk.basarılar dılıorum heee D
Özendim sizden. Bende yarın hazırlayayım eşime süpriz yapim. Ben evden çıkıyorum o eve gidiyo.
Masayı kurayım gidince hazır kahvaltı görsün :) Bide not yazayım. Bensiz yapıcak ama olsun =)
ayşecim ben erken kalkamıyorum valla ne yalan söyleyim ama eşimde sabah sabah istemiyo zaten...
bende akşamdan 2 tane sandviç hazılıyorum eşim iş yerine gidince orda yiyo
Teşekkür ederim canımcım.
İkimizde çok şaşkın bir o kadarda mutluyduk.
Ben babam üzüldüğü için çok rahat hareket edemedim ama annemde diyorki birbirinize bakışlarınız bile o kadar farklı ki nilay herkes hayran kaldı.
Allahım hepimizin yuvasını nazarlardan korusun allahım bir ömür boyu sağlıkla,mutlu,huzurlu yaşamayı nasip etsin.
kuzuuu sen beni tanımasanda ben seni tanıyorumm:)) bebişimmmm biraz tahmin etsen bulursun benii topikte kim eksikk ama isim verme
fahriyenin 3 mesaj sonra mesaj hakkıda başlıyor yazık daha çömez.
bu arada hejar hamileymiş kızlar galiba.
profilinde yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?