- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #101.241
canım çok şükür memnunsun evlendiktken sonra evlenmeden beni çok kaygılandırıyodu bu kadar kavga ediyo olmanız ama şükür. birde canım sende alttan almıyosun gördüğüm mesela geçen nurgül bi sorun yaşadı. ikimizde akıl veriyoruz. ben suyuna git diyorum sen ezdirme kendini diyosun.
Allah muhabbetinizi arttırsın eşinle canım daha daha iyi olsun amin.
bizdede eşim beni öpmeyi unuttu nikah memuru eşime diyor heyecandan gelini öpmeyi unuttun banada dedi bana dua et yoksa öpmeyecekti eşin seni tüm salon koptu
ben sabahları annem cama çıkıyor 1 dakika görüyorum çıkıştada birşeyler almaya uğruyorum 1 dk ama yarın çıkışta uğramam heralde dün yemek aldım bugünde bulgur alacağım marketten alacağım dedim ama çok ısrar etti çıkışta gel al diye görmek istiyor ya ondan kıyamam kuzuma ben ya
ben sabahları annem cama çıkıyor 1 dakika görüyorum çıkıştada birşeyler almaya uğruyorum 1 dk ama yarın çıkışta uğramam heralde dün yemek aldım bugünde bulgur alacağım marketten alacağım dedim ama çok ısrar etti çıkışta gel al diye görmek istiyor ya ondan kıyamam kuzuma ben ya
ben hiç alttan almayı bilmiyorum ayşem..
bilsem keşke kızmıyo deilim kendime..
eşimin sivri acı lafları olmasa alttan alıcam ama bi dil var pabuç gibi
ben bu lafın altında kalmam diyorum Allahım dilime verdikçe veriyo..
dik kafalı kuzum benim erkeklere dik kafalılık yaparak yaptıramazsın istediğini alttan alıp yumuşak yumuşak yaptırabilirsin ancak
dik kafalı kuzum benim erkeklere dik kafalılık yaparak yaptıramazsın istediğini alttan alıp yumuşak yumuşak yaptırabilirsin ancak
günaydın kızlarr bende saniyelerle metroyu kaçırdım 12 dk. Rötarlı geldim metro kapısını suratıma kapatan makinisti bulsam ben yapacağımı biliyorum
slm kızlar gelemiyorum arık sizin yanınıza...pazar,p.tesi yatılı misafirlerim vardı.mahvoldu evimbugünde temizlikle uğraştım.yarında halılarımı falan vericem yıkatmaya.b,de eşim işten ayrıldı şimdi beraber oturucaz evde o yüzden çok sık gelemem.dualarınızı eksik etmeyin bizden bir an önce bulalım iş
nilaycım gördüm fotonuzu çok güzel olmuşsun canım...
bukeeet canım maşallah sorunsuz hallolmuş herşeyin ne güzel en kısa zamanda paylaş fotolarını...
actionı da kaçırmşım tupturuncu gelmiş aramıza tahminim var ama benide bilgilendirin lütfennn ...öpüyorum sizi kendinize dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?