2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben hiç alttan almayı bilmiyorum ayşem..
bilsem keşke kızmıyo deilim kendime..
eşimin sivri acı lafları olmasa alttan alıcam ama bi dil var pabuç gibi
ben bu lafın altında kalmam diyorum Allahım dilime verdikçe veriyo..

bi annennin sevgisini 50 kocaya değişmem valla..evlendikten sonra daha iyi anlıyo insan değerini

anaların hakkı ödenmez yemin ediyorum anacım benim herşeyden önemli...

bende hergün mutlaka öğle tailinde konuşuyorum 2 günde birde gidiyorum valla o yüzden çok ama çok rahatım çok şükür..

nabıyonuz şekerler neler var neler yok her zamanki gibi işler yoğun gelemiyorum bu aralar pek fazla kusura bakmayın olurmu eşimde gececi yanlızım bu akşam evde örgü örüyorum deli gibi serviste gelip giderken bile örüyorum yolda arabada örgü ören birini görürseniz bilin ki benimmm

dik kafalı kuzum benim erkeklere dik kafalılık yaparak yaptıramazsın istediğini alttan alıp yumuşak yumuşak yaptırabilirsin ancak

ya kızlar annem aradı şimdi sana 1 bardaktan bulgur pilavı yapayım mı hemen diyor dedim sen yaparsan ben yapmayı nasıl öğreneceğim sakın yapma alıştırma beni böyle tamam haklısın çıkışta gel mutlaka bulguru bekliyorum dedi kıyamam hiç ya

slm kızlar gelemiyorum arık sizin yanınıza...pazar,p.tesi yatılı misafirlerim vardı.mahvoldu evim bugünde temizlikle uğraştım.yarında halılarımı falan vericem yıkatmaya.b,de eşim işten ayrıldı şimdi beraber oturucaz evde o yüzden çok sık gelemem.dualarınızı eksik etmeyin bizden bir an önce bulalım iş

nilaycım gördüm fotonuzu çok güzel olmuşsun canım...
bukeeet canım maşallah sorunsuz hallolmuş herşeyin ne güzel en kısa zamanda paylaş fotolarını...
actionı da kaçırmşım tupturuncu gelmiş aramıza tahminim var ama benide bilgilendirin lütfennn ...öpüyorum sizi kendinize dikkat edin.

Son düzenleme:
günaydın kızlarr bende saniyelerle metroyu kaçırdım 12 dk. rötarlı geldim metro kapısını suratıma kapatan makinisti bulsam ben yapacağımı biliyorum

günaydın kızlar hafta ortası geldi :)

metroda uyuya uyyuya geldim kesin çok komik görünüyorumdur gözlerim nasıl kapanıyor kalabalık sıcak mayıştımm resmen

teşekkür ederim canım elime geçsin fotolar hemen paylaşacağım bende çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…