- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #101.221
ya bende bi kere ocakta közliyim dedim mahvoldu ocak
kızlar fırındamı közlesek artık..
vericen ısının en yükseğini bak çabuk közlensin
yaa bende bi kere fırına attım közlensin diye bomba gibi patladı patlıcan ödüm koptu
herkes anlamıştır artık bastığını
bunların hiç birini sormadılar canım:) Dış çekim yaptırdık çok şükür yağmur sıkıntımız olmadı. ilk dans parçamız history un amor oldu. Kalabalıklık kişiye göre değişir ama şöyle söyleyeyim çağırdıklarımızın çoğu geldi beklediğimiz sayıya ulaştık. Takı olarakta toplam 53 t tane çeyrek altın 3 tane yarım altın 1 tane tam altın 9 tanede bilezik oldu canım 2 tanede bileklik 1 tane zincir kolyem oldu.
bunların hiç birini sormadılar canım:) Dış çekim yaptırdık çok şükür yağmur sıkıntımız olmadı. ilk dans parçamız history un amor oldu. Kalabalıklık kişiye göre değişir ama şöyle söyleyeyim çağırdıklarımızın çoğu geldi beklediğimiz sayıya ulaştık. Takı olarakta toplam 53 t tane çeyrek altın 3 tane yarım altın 1 tane tam altın 9 tanede bilezik oldu canım 2 tanede bileklik 1 tane zincir kolyem oldu.
söyle buldunmu aradıgın aşkı söyle
yoksa yanlızmısın sen yineee
benim gibi boynu bükük gözü yaslı tek başıma..
kızlar annemi çok özledim ben
meltemcim hangi gün gittin pazar mı.Sevalcim saol balım saphire gitmişsiniz facede gördüm en çok begendigim yerlerden birisi sende gördüm aklıma geldi bizde gittik :))kızlar bu arada Zeyneplerin iş yeri denetim altında müfettişler var ondan dolayı gelemiyor bilginiz olsun onunla konustum buket bence elle temizlemek gerekecek gibi duruyor yeni bir elektrik süpürgesi gördüm ayaklı ucunda da havlu gibi bir şey var buharlı temizlik saglıyormuş anlamadım ben Eda'nın 10 ekimde raporu biticekti inş iyidir
doğru ben artık kadın oldum dimi5 gün mü benim önceden 3-4 gün sürerdi. Şimdilik bendede bulantı dışında pek birşey yapmadı canım. Hiç elime foto geçmediği için ekleyemedim canım
evet buketcim herkes anladı videodada belli oluyor
ayrıca nikah memurumuzda söylemişti gelin hanım damat beyin ayagına bastı diye herkes duydu
aaa bak evet hatırladın ayşemm..
hakketen hiç düşünmemiştim..
bu adam niye böyle ayşemm..:26:
spicyim, kişiden kişiye göre değişir canım. bakalım senin ne kadar sürecek.
daha deneme fırsatım olmadıki canım annem yemek verdi onu ısıttım sadece birde salata ve ayran yaptım o kadar bu akşamada kaldı yemekten yarında kayınvalideme gideceğiz bir süre deneme fırsatım olmayacak gibi
edacım annen istanbulda değilmiydi senin.
Iyim meltemcim ne olsun akşam olsun istiyorum annemlerler vede kardeşciğim ilk kez gelicek evime düğnüden sonra valla seviniyorum tek ailemle vakit geçirebilceksem tabi
öyle işte sende çok salladın burayı zaten bir sessizlik topikte mevcuttu
15 dklık mesafemde hafta sonu görüşüyoruz ancak..bide perşembe eşimin maç günlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?