2011 gelin adayları buyrun sohbete

meltemim eski nişanlınla ilgili yazdıklarını okudum canım. Allah seni o karakterde bi insandan korudu canım yat kalk dua et.
karşına sana layık olabilecek biri çıksın inşallah çooook mutlu ol...

Allah bereket versin buketim..
resimlerini çok merak ediyorum
kaçta kapatıyorsun dükkanı. eşinle aynı saattemi olacaksınız evde genelde.

Allah bereket versin buketim..
resimlerini çok merak ediyorum
kaçta kapatıyorsun dükkanı. eşinle aynı saattemi olacaksınız evde genelde.

meltemcim hangi gün gittin pazar mı.
keşke karşılaşsaydıkkk

4d helikopter simülatörüne de girdiniz mi canım?

evet buketcim herkes anladı videodada belli oluyor

ayrıca nikah memurumuzda söylemişti gelin hanım damat beyin ayagına bastı diye herkes duydu

bizdede eşim beni öpmeyi unuttu nikah memuru eşime diyor heyecandan gelini öpmeyi unuttun banada dedi bana dua et yoksa öpmeyecekti eşin seni tüm salon koptu

aaa bak evet hatırladın ayşemm..
hakketen hiç düşünmemiştim..
bu adam niye böyle ayşemm..:26:

canım çok şükür memnunsun evlendiktken sonra evlenmeden beni çok kaygılandırıyodu bu kadar kavga ediyo olmanız ama şükür. birde canım sende alttan almıyosun gördüğüm mesela geçen nurgül bi sorun yaşadı. ikimizde akıl veriyoruz. ben suyuna git diyorum sen ezdirme kendini diyosun.
Allah muhabbetinizi arttırsın eşinle canım daha daha iyi olsun amin.

denizim sen ramazanda almamışmıydın onları iftara.

15 dklık mesafemde hafta sonu görüşüyoruz ancak..bide perşembe eşimin maç günlerinde

ben sabahları annem cama çıkıyor 1 dakika görüyorum çıkıştada birşeyler almaya uğruyorum 1 dk ama yarın çıkışta uğramam heralde dün yemek aldım bugünde bulgur alacağım marketten alacağım dedim ama çok ısrar etti çıkışta gel al diye görmek istiyor ya ondan kıyamam kuzuma ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…