• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

esraass+ ayers+ xeddax+ daisyrose+ TUPTURUNCUU nursenamm kleopatra_06+ gzdgn+ superisi88+ sonbahar14+ spicy_+ emayn+

HUHUHUHUHUHUHHUHUH KIZLAR GÖRÜNTÜ VAR SES YOK

esraass+ ayers+ xeddax+ daisyrose+ TUPTURUNCUU nursenamm kleopatra_06+ gzdgn+ superisi88+ sonbahar14+ spicy_+ emayn+

HUHUHUHUHUHUHHUHUH KIZLAR GÖRÜNTÜ VAR SES YOK

ben şimdi geldim denizim yemek yiyemedim öğlenden beri anca yiyebildim..
meltoşummmm nerelerdesin cadı..
banadamı kızdın kı neye kızdın sen söyle bakim :36:

evlendikten sonra nednese saçlar gidiyor :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
iyi yaptın rahatlarsın biraz kafa hafifler çabuk kurur .)))))))))

Kızlarrr gelemedm bn yneee iş yeri arkd.izin aldı sabhtan buyana kafamı kaldıramdm pc den cok yogunmum yaaa deliricemmm oynatmaya az kaldı doktorum geldi

yoğunum denizcim yaa
arada bakıyorum size işte
bide başım ağrıyo
adet olmaya başlıyorum sanırım ondan
tamda zamanını buldu doğumgünü doğumgünü yaaaa püffff :52::52::52:

Kızlar bni gelısmelerden haberdar edn kübra hamılelk nasıl emınecm sennde hamıle olasılıgın vardı sonuc nolduu edda hala raporlumu buket geldımı dugunu nasıl olmuş

Kızlar bni gelısmelerden haberdar edn kübra hamılelk nasıl emınecm sennde hamıle olasılıgın vardı sonuc nolduu edda hala raporlumu buket geldımı dugunu nasıl olmuş

hoşgeldin yelis . hamdolsun hamilelik iyi gidiyor herşey yoluna. tahlil sonuçlarımız var onları bekliyoruz. sende çok özletme uğra. zaten topik sessizleşti bu ara. buket geldi ama oda yoğun çok bişey anlatamadı.

hoşgeldin yelis . hamdolsun hamilelik iyi gidiyor herşey yoluna. tahlil sonuçlarımız var onları bekliyoruz. sende çok özletme uğra. zaten topik sessizleşti bu ara. buket geldi ama oda yoğun çok bişey anlatamadı.

ÇOK SEVNDM KÜBRACM HAYRLISI BEBİŞİN OLSUN İNŞALLH

AYLİNCM SENN KİLON YOKKİ ARADA Bİ DİLİM PASTA YEMEKTEN BI ŞİYCİK OLMAZ:ddAYY BNM CNM İSTEDİ VLAAA:dd

Back