- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #101.141
Günde en az 2 film izliyorum tatlım... hele ki işte böle yağmurlu havalar tam battaniye altında film izlemelik :))
tavsiye edecebileceğin film varsa açığım :)
Ben isterdim ama evde kavhem kalmamış,şimdi bir koşu markete gidip gelicek yoğurt falanda almam lazım.. gelince eşlik edicem sana :)
Iyim meltemcim ne olsun akşam olsun istiyorum annemlerler vede kardeşciğim ilk kez gelicek evime düğnüden sonra valla seviniyorum tek ailemle vakit geçirebilceksem tabi
öyle işte sende çok salladın burayı zaten bir sessizlik topikte mevcuttu
Bebişim Çınar Agacını izledim gerçekten etkilendim annanemi kaybetmiştim aglaya aglaya izledim aklıma gelenleri paylaşıyım seninle eski filmler olucak biraz ama Soguk DAG,Barcelona Barcelona Nothing Hill bu tarzda filmleri seviyorum yagmurlu havalarda da felaket filmlerini seviyorum ya da korku öyle Fahriye ne yaparsın ki ben çok safmışım bunu anladım :)
Hayali bile güzel emoşşşşşşşş ahh ahh.
Bizde sevdiceğimle her hafta çarşamba hafta ortası buluşmamızı gerçekleştirdiğimizde film izleriz.
Ve ben genelde uyurum film izlerken oy oy nasıl güzel oluyor.O güzel anlardan öte mutluluk yok geri herşey teferruat.
Emoşcummm izledinmi bilmiyorum ama
incir reçelide çok güzel
tam yalnız izlencek bi film bana göre
izledim canım hele oradaki şarkıya bayıldım hergün dinlerim :)
Nilay sizin kaynana durumunuz ne oldu canım neye karar verdiniz?benide psikopatın teki kan kitabı filmine götürmüştü insanların derileri soyulup kitap haline getiriliyordu inan o testere bunun yanında hiç kalır :))Denizcim oo ne güsel menüde neler var ama sende durgunsun
Edoşşş sen ne yapıyorsun hala facede mi takılıyorsun?
Bu arada sizin için nikah resimlerim aklımda.Ama evde net yok kızlar.
Çatıyı yaptırdıkda kablolar uçtu gitti.Telekom buğün gelecekdi bakalım bu hafta içinde eklicem inş.
unutmustum hatırlattıgın iyi oldu
kız edoşş inan olaki aklımdaa arada bakıyorum foto makinesine diyorum kızlara şunu anında aktarmanın yolu olsa ne güzel olardı.
Ama yok işde.
olardı molardı yok attt aaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?