2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günde en az 2 film izliyorum tatlım... hele ki işte böle yağmurlu havalar tam battaniye altında film izlemelik :))
tavsiye edecebileceğin film varsa açığım :)

Hayali bile güzel emoşşşşşşşş ahh ahh.

Bizde sevdiceğimle her hafta çarşamba hafta ortası buluşmamızı gerçekleştirdiğimizde film izleriz.
Ve ben genelde uyurum film izlerken oy oy nasıl güzel oluyor.O güzel anlardan öte mutluluk yok geri herşey teferruat.

Bebişim Çınar Agacını izledim gerçekten etkilendim annanemi kaybetmiştim aglaya aglaya izledim aklıma gelenleri paylaşıyım seninle eski filmler olucak biraz ama Soguk DAG,Barcelona Barcelona Nothing Hill bu tarzda filmleri seviyorum yagmurlu havalarda da felaket filmlerini seviyorum ya da korku öyle Fahriye ne yaparsın ki ben çok safmışım bunu anladım :)

Iyim meltemcim ne olsun akşam olsun istiyorum annemlerler vede kardeşciğim ilk kez gelicek evime düğnüden sonra valla seviniyorum tek ailemle vakit geçirebilceksem tabi

öyle işte sende çok salladın burayı zaten bir sessizlik topikte mevcuttu

Ben isterdim ama evde kavhem kalmamış,şimdi bir koşu markete gidip gelicek yoğurt falanda almam lazım.. gelince eşlik edicem sana :)

Tamam emoşş beklerim kuzucum...

Kociş bana TL gönderdi mesaj hakkı bir anda yenilenince şaşırdım.
Aradım diyorum ki hayatım Tl geldi sonra bir anda gitti.Nasıl gülüyor kocam

Ne yapacaksın deniz hazırlık olarak.Çok heyecanlı ve mutlusundur sen şimdi ne güzel...

Meltem sen film önerince aklıma sevdiceğimle teztere filmi maceramız geldi.
Kocişi filmin yarısında çıkardım izliyemiyorum diye.Diğer yarısıda kazağını tutup başımı gömmüşüm gögsüne öyle geçmişti.

Ben en çok askeri filmleri seviyorum,romantik komedi filmler favorim,birde sokak dansı gibi filmler hoşuma gidiyor.
Çok yetenekli insanlar gerçekden.

Edoşşş sen ne yapıyorsun hala facede mi takılıyorsun?

Bu arada sizin için nikah resimlerim aklımda.Ama evde net yok kızlar.
Çatıyı yaptırdıkda kablolar uçtu gitti.Telekom buğün gelecekdi bakalım bu hafta içinde eklicem inş.

Nilay sizin kaynana durumunuz ne oldu canım neye karar verdiniz?benide psikopatın teki kan kitabı filmine götürmüştü insanların derileri soyulup kitap haline getiriliyordu inan o testere bunun yanında hiç kalır :))Denizcim oo ne güsel menüde neler var ama sende durgunsun

Evet çınar ağacı gerçekten çok güzel bir film bende ağladım izlerken,çocuğun anane deyişi çok şekerdi :)
Nothing hill filmi vazgeçilmezim belki 50 kere izlemişimdir ezbere biliyorum ama yinede izlerim o derece :))
Soğuk dağ'ı izlemedim ona bakayım bi... bide 50 ilk öpücük filmini herkes izlemeli bence çok keyifli bi film :)

Benim eşim senin gibi film izlerken hep uyur :)))
O yüzden ben onunla ancak sinemada film izliyorum onun dışında kendim izlerim hep :))

Valla canım dünde konuştuk sevdiceğimle yine.
Annesi köye gidicem diyordu.En son halalarına istde kalıcam demiş galiba.
Ama gitsede kalsada bizimle kalmıyacak.Dün sevdiceğim diyorki iki gündür annem yine yok.
Nereye gidiyor haber bile vermiyor.Aynı evde olsak sitresden kendi kendimi yerim mutsuz oluruz diyor.

Birde annesi pat pat konuşur.Mesela geçen hafta sonu onlardaydım.Çeyizler ne oldu dedi.
Bende eve geldi dedim.Sizin evde küçük sığmaz şimdi dedi ben şok.
Sevdiceğim mutfakdaydı yemek hazırlıyordu bize,değişik bir menüsü vardı istiyorum diye onu yapıyordu.
Neyse ben sevdiceğime yardım edeyim diye kalkdım salondan.Gittim yanına surat tabi düştü benim.
Kocaman sarıldım kocama,sakinledim.Yok birlikde kalıncak gibi değil.

Benim kaçırdıgım bir durum mu var üyelik silinmesi degişikligiyle ilgili bana bi msj at fahriyecim bu arada Allahın işi ama resmen gökten taş yagıyor gibi cam kırılacak die korkuyorum anknın durumu çok kötü yarım saattir dolu yagıyor elime aldım aynı kar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…