- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #101.121
kübracım dün saat 11 uyucaz güya. ben tutturdum uyumayalım diye. bak diyo uyumazsak başına gelceği biliyosun. çok güldük. neyseki ben uyumaya ikna oldum da uyuduk.
buketcim dün yemek yaparken hep seni düşündüm buket napıyodur eli alışmışmıdır. diyerekten.
Dündü ama gitmedim kiyaa internetten araştırırken dışarıda satış olduğunu öğrendim kociş boşver gitme dedi bende zaten hastaydım ağrım var diye gitmedim
geçmiş olsun esracım. bebişine bol sağlık dilerim.
kübracım dün saat 11 uyucaz güya. ben tutturdum uyumayalım diye. bak diyo uyumazsak başına gelceği biliyosun. çok güldük. neyseki ben uyumaya ikna oldum da uyuduk.
o zaman parfumu az koyuyosun canım çünkü benimkinde baya kokmuştu ama parfum bittiğinden beri ben bişey koymuyorum kokulu kokusuz çok farketmiyo ayy ama bi kere dalgınlıkla içine yüzey temizleyici dökmüşüm süpürdükten sonra silicem ya evi oda kova ve su olunca ona boşaltmışım farkında olmadansüpürgeyi bi alıştırdım süpürüyorum evi arkamı bi döndüm ne göreyim makineden köpükler fışkırıyo evin heryanına zar zor temizlemiştim Allah tan bişeyde olmadı ben kesin bozulur süpürge demiştm ama hala sağlam :) Evet canım kovayı boşaltırken suyla beraber gidiyo bütün pislikler elinle falan almıcaksın ben o pis suyu tuvalete döküyorum sonra kovayla parçalarını yıkıyorum biraz banyoda bırakıyorum kurusun diye ıslak kalınca koku yapabilir bide kullanmadığın zamanlarda ağzını tam kapatma kapağının o zamanda koku yapıyomuş ben bugüne kadar hiç koku problemi yaşamadım ama
kızım boşver sen zaten çalışamazsın boşver...çokda istemiyosun
bebiş bekliyoz senden
bukooo bu ilaç 1 ayda ne zaman korumaya geçti başka yan destek alıyormusunuz sonra piyango çıkmasın sana
Kızz ben çok istiyorum çalışmayıı kocam bütün işlere bir bahane buluyo ben ne yapayımm
Bebiş için seninle konuştuğumuz gibi 1 sene olsun bakalım sonra
aslında eşin evde durup bebiş yapmanı istiyo..bahanesi bu gibi geliyo bana
Bende ondan şüpheleniyorum kuzum. Ama akıllandım banka istemiyordum şimdi bankaya bahane bulamaz diye bankalara başvurdum bakalım ordan ses çıkarsa itiraz edemez nasılsa
tam 1 kutu bitti bugün canım hiç yan destek almadım 7 günden sonra ek korumaya gerek yok dedi eczacıda doktorda içindede öyle yazıyor. Regl oldum zaten canım bu ay vurmadı piyango ama önmüzdeki ayı bilemem
Turuncu konussun ya :)))denizim nasılsın kuzum yorumlarını özledim senin ya Emine film izle ben en çok film izlemeyi özledim
Turuncu konussun ya :)))denizim nasılsın kuzum yorumlarını özledim senin ya Emine film izle ben en çok film izlemeyi özledim
İşlerimi toparladım geldim kızlar.
Kendimi pek aç hissetmiyorum o nedenle yemek yemedim.
Sadece kahve içiyorum afiyet olsun bana eşlik etmek isteyen buyursun.
anladım kuzumm gittin eczaneden direk aldın ve reglin ilk günü kullanmaya başladın öyle mi bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?