- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #101.021
bu ne yaw tam sayfa reklam yapsalarmış daha ii olacakmış
evet buket boşa gitmesin
ayh sabah sabah yoldan çıktık iyi mi.
benim de çeyiz serilirken dayımın eşi menekşe almış bende hava alsın diye merdivenlere koydum kayınvalidemde çiçek merkalsıı ölür biter attım dışarı diye almış sözde bakıcak ya geçen kaynım balkonda çarp dökül yere menekşem rahmetli oldumanevi değeri vardı
gitti bende çiçek bakma özürlüsüyüm yapayları daha çok seviyorum renkli ev hediyesdi getirmişlerdi kırmızı çok hoştu en azından solma ölme su dökme derdi yok
benim de çeyiz serilirken dayımın eşi menekşe almış bende hava alsın diye merdivenlere koydum kayınvalidemde çiçek merkalsıı ölür biter attım dışarı diye almış sözde bakıcak ya geçen kaynım balkonda çarp dökül yere menekşem rahmetli oldumanevi değeri vardı
gitti bende çiçek bakma özürlüsüyüm yapayları daha çok seviyorum renkli ev hediyesdi getirmişlerdi kırmızı çok hoştu en azından solma ölme su dökme derdi yok
ben masumum nilay başlattı
Aylincim canım doğum günün kutlu olsun kocacınla çoluk çocuk bir ömür çok mutlu bir hayat sürmenizi diliyorum canım
benim kocamın atletini giysem uzun nene geceliği olur en iyisi değişiklik olsun benimkilerden ona denemek .)))
şimdi fikir istiyorum
akşam annemlere kısır patatates salatası yapmayayım hem yeşillik yok
patates haşlasam zeynebin yaptığı mantı gibi içine rus salata koysam saçma olur mu
salatasız da tabak boş gibi
şimdi fikir istiyorum
akşam annemlere kısır patatates salatası yapmayayım hem yeşillik yok
patates haşlasam zeynebin yaptığı mantı gibi içine rus salata koysam saçma olur mu
salatasız da tabak boş gibi
Aaaa tek suçum gecelik aldım demek ben masumum hakim abla
Kocamı özledim zaten.Yarına kadar sabırlı olmam lazımm
işte sen öyle söyleyince bende akşam başımdan geçen ve konuya cuk oturan olayı anlatayım dedim sen gecelik aldım demeseydin konu buralara gelmeyecekti
benim kocamın atletini giysem uzun nene geceliği olur en iyisi değişiklik olsun benimkilerden ona denemek .)))
Hadi hadii anlatasın varmış seninde gecelik bahane olmuşşş
Siz anlattıkça ben hevesleniyorum.Hem çok az kaldı.
Hemde sanki zaman geçmicekmiş gibi geliyor.Benim tek istediğim kocam yanımda olsun.
Ellerim elinde,başım gögsünde,kokusu burnumda,sarılayım kocaman kapıyayım gözlerimi uyuyalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?